Організація цеху з виробництва салатів

На поточний момент, ідея організації виробництва готових салатів, аналітиками розглядається досить оптімістічно На поточний момент, ідея організації виробництва готових салатів, аналітиками розглядається досить оптімістічно.Прірост цього ринку на сьогодні становить близько 25% і ознак падіння в доступному для огляду майбутньому не спостерігається. Організація підприємства з виробництва салатів характеризується великою прибутковістю, швидким оборотом і вже зовсім смішно виглядає ціною входу.

Організація підприємства з виробництва салатів і чому ж сьогодні це так прибутково

Відразу спадає на думку стара класична фраза з книг по підставі бізнесу: «Щоб не відбувалося в країні і в економіці в цілому, люди завжди будуть хотіти їсти». Але найважливіше, що надає оптимізму імовірним організаторам виробництва готових салатів, при погляді на майбутнє, так це те, що в нашій державі, на даний момент, немає, і поки не передбачається ніякого чітко налагодженого, нормального, а головне здорового гарячого харчування. Таке харчування цілком можливо реалізовувати в спеціальних кафе і їдалень для офісних працівників.
Те, що по всьому світу, та вже й у нас, повсюдно називають «бізнес-ланч», а в простому народі «комплексний обід», а ще простіше, харчування на виробництві, в нашій країні фактично відсутній. У нас просто не існує добротного і конкурентного різнобічного пропозиції, яке б було одночасно і загальнодоступним за ціною і не завдавало шкоди здоров'ю клієнта. До того ж, як і одноразово, так і в довгострокових планах. У нашій ситуації, їжа або небезпечна, або завдає здоров'ю шкоду, або ціна непомірно завищена. Ось, і йдуть косяки в обідню перерву, спраглих перекусити салату, тих, кому за службовим обов'язком належить перебувати поза домом по вісім і більше годин на день. З цього випливає, що створити свою справу з приготування салатів, є досить вигідним заходом, адже бажаючих перекусити до вечері, менше ніколи не стане. Така думка самих оптимістично налаштованих аналітиків по бізнесу.
Якщо ви ставите питанням, як створити виробництво з виготовлення салатів, то перш давайте розкладемо по полицях деякі приклади бізнес проектів з практики столичних підприємців. Один з подібних бізнес проектів - створення великого виробництва з приготування салатів, а великому відноситься виготовлення в місяць 5-6 тонн салату. В даному випадку потребуетсястартовий капітал в розмірі 120 тисяч американських доларів. Тут мається на увазі, закупівля необхідного обладнання, а також оренда або наймання транспорту, на якому безпосередньо влаштована холодильне обладнання, оренда площ під виробництво, і природно, закупівля першої партії, необхідних для виготовлення салатів, продуктів. Не варто забувати і про техніку, за допомогою якої будуть, наприклад, прийматися замовлення. Дуже знадобляться комп'ютери та принтери зі завжди робочими картриджами для роздруківки замовлення. Так заправка картриджів Єкатеринбург дозволяє завжди мати робочий принтер від будь-якого виробника. При наявності такого виробництва валовий дохід досягає 23 тисячі доларів, а чистий прибуток становить 11 тисяч. З чого робимо висновок, що щомісячні витрати складають 12 тисяч доларів. Всі розрахунки наведені з урахуванням відшкодування всіх витрат через 2 роки. Відразу спадає на думку стара класична фраза з книг по підставі бізнесу: «Щоб не відбувалося в країні і в економіці в цілому, люди завжди будуть хотіти їсти»
Ви, нарешті, вибрали бізнес проект і зважилися створити власне виробництво з приготування салатів, тепер же вам необхідно визначити, з ким же мати справу. В основному це повинні бути торгові точки так званої «крокової доступності». Власникам таких магазинів, фахівці вже доводили не раз, що відсутність готових салатів, в асортименті їх товарів, призводить на третину, до спаду купівельного потоку.
Трохи більше продуктивним видається, співпраця зі спеціалізуються на кулінарних виробах, магазинах. Такого типу магазини працюють і процвітають в основному, благодаряпоставщікам готових виробів. Зазвичай основна їхня робота полягає в реалізації вже готової продукції. Але на даний момент таких торгових закладів не так вже й багато, а де-не-де про них взагалі уявлення не мають.
Налагодження поставок готових салатів в мережі супер і гіпермаркетів вимальовується з працею. Вся справа в тому, власники таких підприємств відмінно уявляють собі як створити такий цех по виготовленню готових салатів та іншої подібного роду продукції. Адже саме вони займають лідируючі місця в салатному бізнесі. Маючи відділи кулінарії, супермаркети виготовляють всілякі салати не тільки для легкого перекусу в конторі, а й досить дорогі. Споживачі дорогих готових салатів, в основному не бідні гурмани яким просто лінь готувати вдома.
При створенні виробництва готових салатів з часом виникає питання - куди ж далі рости? Як завжди показує практика, ті хто почав з цеху по виготовленню салатів, прагнуть перерости свій рівень і йдуть в творче плавання. Їх вже не приваблює з року в рік виробляти тонни оселедця під шубою і олів'є - так можуть і комерційні таланти відмерти. Однією з набирають популярність новинок в даному бізнесі є виробництво рибного, м'ясного або пташиного заливного.
Найнижчим стартом у виробництві по виготовленню готових салатів, є створення цеху з потужністю до 50 кілограм продукції на добу. За оцінками експертів, на початковому етапі буде потрібно якихось 200 доларів та дві пари не ледачих рук. Але, як показує досвід, при сучасній конкуренції, бізнес з такими потужностями довго не протягне. Так, що на сьогоднішній день, починати варто виробництво, з не менш ніж 100 кілограм готової продукції за зміну. Як і в будь-якій справі, головне не злякатися труднощів і не забувати, що це простір ще мало, ким освоєно.

При створенні виробництва готових салатів з часом виникає питання - куди ж далі рости?

Новости