Організація междунородному транспортних вантажоперевезень в Ростові-на-Дону

  1. Популярні маршрути міжнародних перевезень з Ростова-на-Дону
  2. Транспортні послуги компанії
  3. Переваги «Едванс Шиппінг»
  4. Нашу адресу

Найважливішим фактором успіху для зовнішньої економічної діяльності країни є транспортне сполучення, особливо - можливість перевезення комерційних вантажів між різними країнами. Одне з найбільш значних напрямків ГК «Едванс Шиппінг» - організація міжнародних перевезень в Ростові-на-Дону, місті, який є найважливішим транспортним вузлом Півдня Росії. Оперативна доставка вантажів, без затримок на кордонах і в перевалочних пунктах, забезпечує стабільну і успішну діяльність вітчизняних підприємств на світовій економічній арені.

Популярні маршрути міжнародних перевезень з Ростова-на-Дону

Основною транспортною артерією міста є траса федерального значення М4 Дон, що зв'язує нашу столицю з великим чорноморським портом Новоросійському і далі - з державами Чорноморського регіону. Чималою популярністю користуються міжнародні перевезення з Ростова-на-Дону за маршрутом М23 в Таганрог і далі, в напрямку Харкова. Що проходить по регіону траса М50 є складовою частиною маршруту Е50, що з'єднує ряд країн Європи з південними регіонами Росії. Таким чином, Ростов-на-Дону служить важливою сполучною ланкою в ланцюзі повідомлення північних і центральних регіонів Росії з державами Чорноморського та Середземноморського басейну.

Транспортні послуги компанії

Основним видом діяльності ГК «Едванс Шиппінг» є внутрішні російські і міжнародні перевезення вантажів автомобільним транспортом , По залізниці, через морські порти та авіатранспортом. Ми повністю беремо на себе вирішення всіх супутніх завдань, пов'язаних з транспортною та складською логістикою, документальним і митним супроводом, в тому числі:

  • вибираємо оптимальний маршрут і види транспорту;
  • організуємо навантаження в контейнери;
  • оформляємо всі супутні документи;
  • організуємо міжнародні перевезення вантажів в Ростов-на-Дону і в зворотному напрямку морським транспортом в будь-яких напрямках;
  • забезпечуємо доставку door-to-door, використовуючи різні види транспорту;
  • при необхідності оформляємо сертифікати та інші документи;
  • здійснюємо митне супровід і декларування;
  • виконуємо складування на перевалочних пунктах і експедирування в портах;
  • забезпечуємо страхування вантажів, організуємо комісію незалежних сюрвейєрів.

Важливо! Довіривши нам свій вантаж, ви скидаєте з себе всі супутні проблеми, пов'язані з його переміщенням через кордони, перевалкою, складуванням та оформленням.

Переваги «Едванс Шиппінг»

Величезний досвід і чудова кваліфікація наших співробітників дозволяють нам знаходити оптимальне рішення транспортної проблеми в складних випадках, в тому числі при транспортуванні негабаритних, небезпечних і швидкопсувних вантажів. Замовлення міжнародної транспортної перевезення з Ростова-на-Дону в «Едванс Шиппінг» - це:

  • використання будь-яких видів транспорту в рамках одного замовлення;
  • відсутність проблем з документальним та митним оформленням;
  • відстеження свого вантажу в реальному часі;
  • здешевлення вартості доставки за рахунок вибору оптимального маршруту.

Звернувшись до нас, ви будете впевнені в своєчасної та якісної доставки будь-яких товарів одержувачам. Ми зробимо все, щоб співпраця з нами було для вас зручним, приємним і вигідним.

Нашу адресу

Адреса: 344011, Бізнес-центр «Гвардійський», м Ростов-на-Дону, Доломановскій провулок, д. 70

Телефон: 8 (863) 309-03-53 (Пн-Пт 9: 00-18: 00)

E-mail: [email protected]

Розрахунок вартості доставки

Новости