Orientline :: Доставка вантажів з Китаю

  1. Ми стежимо за ринковою ситуацією, маємо інструментами, які дозволяють прогнозувати коливання цін в...
  2. 14 років на ринку перевезень з Китаю, накопичені нами досвід і статистика дають бачення того як змінюється...
  3. Відправити запит про вартість міжнародного перевезення вантажу з Китаю в Орієнт Лайн
  4. Дивіться також: ціни так як це питання представляє дуже великий інтерес і заслуговує окремого висвітлення....

Контейнерні перевезення з Китаю займають більше 80% обсягу послуг, які ми надаємо.

Ми стежимо за ринковою ситуацією, маємо інструментами, які дозволяють прогнозувати коливання цін в горизонті від 6 до 12 місяців на вартість доставки з Китаю .

За бажанням наших клієнтів, ми здатні оцінити ці ризики, розрахувати їх і врахувати у вартості перевезення. Таким чином, за домовленістю з клієнтом, ми можемо встановити сталу ціну на перевезення з Китаю на період до 12 місяців. В цьому випадку, всі ризики від коливань цін на доставку вантажів з Китаю будемо нести ми.

14 років на ринку перевезень з Китаю, накопичені нами досвід і статистика дають бачення того як змінюється ціна перевезень в різних економічних умовах. Які індикатори вказують на прийдешнє зниження або підвищення ставок перевезень. Які чинники впливають на ці зміни.

Наші представники розташовуються в найбільших російських портах Санкт-Петербург, Владивосток, Находка (порт Східний).

Вибір на користь такого розміщення був зроблений усвідомлено Вибір на користь такого розміщення був зроблений усвідомлено. Наші перевезення з Китаю йдуть по обох маршрутах: через С-Петербург і через Далекосхідні порти. Вартість і транзитні терміни цим маршрутів відрізняються один від одного і змінюються в часі не пропорційно один одному. Маючи завжди актуальні дані, ми даємо рекомендації нашим клієнтам про те, яким маршрутом в даний момент везти вантаж з Китаю вигідніше: через С-Петербург або Владивосток.

За більш ніж 10 років роботи на ринку контейнерних перевезень з Китаю, ми стали свідками злетів і падінь цього ринку.

Відправити запит про вартість міжнародного перевезення вантажу з Китаю в Орієнт Лайн

Доставка вантажів з Китаю та контейнерні перевезення з Китаю - на початку двотисячних років були питаннями номер один для імпортерів і торгуючих організацій в різних країнах світу, на всіх континентах. Виробництво товарів народного споживання перемістилося з країн Європи та Америки в Китай. Ми були учасниками цього процесу, допомагали нашим клієнтам знаходити нових торгових партнерів на невідомої їм тоді території Піднебесної. Китай став світовим виробником товарів масового споживання. Він активно імпортував сировину, а на експорт європейським і американським споживачам з Китаю йшли контейнери з готовою продукцією.

На даний момент, ситуація починає змінюватися. Причиною тому - зростання середньої заробітної плати в Китаї і девальвація Євро, однак Китай На даний момент, ситуація починає змінюватися ще не скоро поступиться зайняті їм позиції світового виробника товарів народного споживання.

З ряду об'єктивних причин, промислові зони в Китаї розвивалися в прибережних зонах. Завдяки цьому, споживач китайського товару в будь-якому куточку світу мав можливість купити цікавить його товар і швидко організувати його доставку морським транспортом до найближчого до себе порту. На початку двохтисячних років, на ринку перевезень вантажів з Китаю, настав справжній бум.

Суднобудівні компанії не встигали приймати замовлення на будівництво нових судів. Ціни нових контейнерів постійно йшли вгору, ринок брав їх десятками тисяч. У Китаї, доставка вантажів стала вигідним бізнесом з оборотами в мільярди доларів на рік. Біржові транспортні індекси били всі рекорди. Так, наприклад, індекс BDI, в 2002 році, злітав в різний час в 3-4 рази від значень 2001 року. У питаннях доставки вантажів з Китаю настав ринок продавця. Судноплавні компанії не справлялися з потоком замовлень від вантажовласників. Ціни неухильно росли, а кількість бажаючих купити послугу доставки вантажу з Китаю не зменшувалася, більш того, залишався незадоволений попит, який переносився на майбутні рейси, тим самим ще більше розігріваючи і без того перегрітий ринок. Більш детально коливання цін на доставку вантажів з Китаю в період до і після 2008 року описані в розділі

Дивіться також: ціни так як це питання представляє дуже великий інтерес і заслуговує окремого висвітлення.

В кінці 2008 року, ринок перевезення вантажів з Китаю пережив грандіозне падіння. У період невизначеності і загального зниження споживання впав попит і на перевезення вантажів з Китаю. Був зареєстрований рекордний, починаючи з 1986 року, мінімум. Компанії відмовлялися від будівництва нових суден. Виробництво контейнерів було зупинено на 6-8 місяців. Пройшла низка банкрутств суднобудівників і судноплавних компаній. З метою підтримки попиту і економії, судновласники знижували швидкість руху суден, знімали їх з ліній, використовували як плавучі склади для порожніх контейнерів, щоб економити хоча б на їх зберіганні.

2008 і в наступні роки, ринок перевезень вантажів з Китаю стабілізувався навколо своїх традиційних значень і зараз є сезонно коливається, стабілізує процес. Ми більше не спостерігаємо ні грандіозних злетів, ні драматичних падінь. Сьогодні, ринок доставки вантажів з Китаю представляється стабільним і може закладатися в бізнес-плани наших клієнтів у вигляді умовно постійних величин.

Ми пропонуємо Вам вирішити всі питання, пов'язані з доставкою і Превозка вантажу з Китаю "під ключ". Транспортно-логістична компанія Орієнт Лайн, компанія повного циклу, і, отже, ми надамо Вам повний комплекс послуг найвищої стандарту якості, який ми підтримуємо протягом вже 10 років! У комплексі наших послуг Ви знайдете:

Шановні замовники! Звертаємо вашу увагу на те, що ми не займаємося доставкою поштових вантажів з Китаю. Для цього користуйтеся послугами кур'єрських служб, які діють на території нашої країни.

Дізнатися докладніше про нашу компанію Ви можете по телефону: +7 (495) 790-7117.

Новости