Осінь: кардигани, куртки, плащі з колекцій 2015-2016

  1. довжина
  2. тканини
  3. Колір і принт
  4. фасон

На жаль, літо не вічне. З кожним днем ​​температура падає, вечорами стає прохолодно, а значить, прийшла пора подумати над тим, яку курточку або плащик потрібно буде придбати до нового сезону. А щоб спростити тобі завдання, команда Ivetta підготувала приголомшливу добірку легкої верхнього одягу для осіннього періоду, яку створили для нас найбільш відомі та улюблені усіма дизайнери. На жаль, літо не вічне ysl.com

довжина

Для теплої осені підійдуть короткі курточки довжиною максимум до середини стегон. Саме такі переважають в колекціях Valentino, Balenciaga, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana та інших. Якщо ти хочеш кардиган або плащ, то тут цілком доречні моделі достовірніше. Але в цілому вибір довжини залишається за тобою, головне, щоб було зручно.

valentino valentino.com valentino.com

тканини

Звичайно ж, першим вибором стане шкіряна куртка, яка є must have вже протягом багатьох сезонів. У гардеробі кожної поважаючої себе дівчини обов'язково знайдеться косуха чорного кольору, яка є рятувальним колом у будь-якій ситуації. Також можеш придивитися до моделей з твіду, щільного трикотажу або бавовняної тканини.

valentino valentino.com valentino.com

Колір і принт

Однозначно чорний і бежевий - найпопулярніші кольори для осіннього одягу. Але в цілому твоя фантазія може розгулятися по повній.

Дизайнери не обмежують нас ні в кольорі, ні в малюнку на тканині. Все в твоїх руках. Крім яскравих малюнків в колекції Dolce & Gabbana, приміром, є розкішні піджаки, розшиті камінням. Але, якщо тобі не подобається вишивка, вибирай клітку, квіти, однотонні тканини або ж геометричні індіанські принти, та все що завгодно, восени 2015 го актуальним буде все! Тільки поглянь на це різноманітність, аж дух захоплює від такої краси!

dolcegabbana.com valentino.com valentino.com

фасон

Головною тенденцією зі світових подіумів є прямі лінії і простий крій. Безумовно, як завжди, актуальний плащ Burberry, він так само, як і куртка-авіатор, є must have серед it girls.

І косуха, і тренч верблюжого кольору вже увійшли в історію моди і є безсмертними трендами. Але, якщо ти готова до експериментів, надихайся більш вишуканими моделями бомберів, курток, піджаків і кардиганов, які знайдеш в нових колекціях Balenciaga і Alexander McQueen. Вони балують нас як жіночними моделями з оборками, так і більш спортивними фасонами.

alexandermcqueen.com alexandermcqueen.com

Сподіваюся, наша добірка стане тобі корисною і ти обов'язково знайдеш гарну куртку або кардиган, який доповнить твій яскравий осінній образ. Осінь - не привід хандрити і одягатися нудно. Покажи всьому світу, що осіння депресія тебе не здолає, і надихайте інших своїм вибором!

Новости