Осінні аромати духів

Трохи сумна і прохолодна осінь наштовхує на думку знайти аромат, який підійде під осінній настрій Трохи сумна і прохолодна осінь наштовхує на думку знайти аромат, який підійде під осінній настрій. Саме в цей період з'являються відтінки падаючого листя, тому в подібних парфумах має бути максимально багато квітів, які будуть асоціюватися з осінню, наприклад, хризантем. Подібні квіти мають легкий хвойним відтінком, який трансформується в нашій свідомості в аромат новорічної ялинки. Подібним чином можна відстежити логічний ланцюжок з правильним переходом.

Якщо дотримуватися осінніх ароматних правил і купити духи на осінь з самого початку вересня, ви можете продовжити собі задоволення від минулого літа. Хоча вересня може бути ще жарким, фактично з літньою погодою, все одно ви будете відчувати осінні аромати з холодними вечорами. До того ж, мотиви осені з'являються не тільки в самій природі, а й у відчуттях людини, тому що ми запрограмовані за порами року.

Аромат парфумів не повинен в собі містити осінню смуток. Її можна трохи купірувати, якщо використовувати ті ж аромати, що і навесні. У вас буде виникати відчуття, що весна триває вічно. Але все-таки потрібно враховувати людське сприйняття світу. Все ґрунтується на асоціаціях, на менталітеті і на внутрішньому світі людини.

Все ґрунтується на асоціаціях, на менталітеті і на внутрішньому світі людини

Осінній парфум - ідеальне рішення для витончених, шляхетних і елегантних жінок
Цієї осені найбільш модними ароматами є духи, в серці яких покладено квітковий букет з яскравими деревними відтінками. Це яскраво, елегантно, що може звести вас на п'єдестал. Прикладом такого пишного букета є парфумована вода Love in Paris (Nina Ricci) . Або квіткові букети, які мають злегка припудрений аромат Christian Dior Jadore, що представляє собою квітковий букет, що є ідеальним рішенням для початку осені, для зеленооких, для блондинок і для яскравих і привабливих жінок. Це універсальний аромат, який з весни «переходить» в осінь.

У прохолодну осінню походу дуже цікаво звучать квітково-деревні аромати, деревна складова яких є теплими і м'якими нотами кедра і сандала, а квіти - троянди і півонії У прохолодну осінню походу дуже цікаво звучать квітково-деревні аромати, деревна складова яких є теплими і м'якими нотами кедра і сандала, а квіти - троянди і півонії. Класичним прикладом такого аромату є Armand Basi in Red . У ньому закладається вишуканість, м'якість - в ньому дихання фіалки і жасмину. Він прозорий і не насичений, трохи прохолодний і в цей час в ньому є тепло. Він дійсно призначається для суворого костюма, для туфель на високих підборах і для розпущених волосся. У ньому є світлий смуток і легка ніжність.

Для тих, хто віддає перевагу океанічних свіжим духам, обов'язково потрібно спробувати квітково-пудрові парфуми, але з вираженою ноткою цитрусових. Наприклад, парфуми Gucci Flora eau Fraiche - унікальний парфум, який починається світло, яскраво, чисто, а потім стає задумливо-пудровим.

Наприклад, парфуми   Gucci Flora eau Fraiche   - унікальний парфум, який починається світло, яскраво, чисто, а потім стає задумливо-пудровим

У яскравих і чуттєвих жінок в осінній період настає роздолля. Влітку вони не могли користуватися своїми улюбленими парфумами, тому що на вулиці неймовірно жарко. Для таких дівчат ідеальним рішенням буде парфум Acqua Di Gio (Giorgio Armani), який являє собою казковий аромат, здатний зробити сексуальної будь-яку жінку. Її він приголомшливо може прикрасити. Лейтмотив побудований на гармонії іланг-ілангу та сандалу. Аромат звучить фактично у поверхні шкіри, від нього неможливо відірватися, тому що це і є насолода. У ньому чуттєвість: вона не яскрава і не помітна, але неймовірно потужна і глибока. Якщо жінка вміє користуватися цим парфумом, то перед нею досить складно встояти.

Для впевнених в собі ділових жінок, з енергійною похідної, в характері яких є чоловічі риси, ідеальним рішенням буде аромат з нотками пачулі і моху. Для жінок, які здатні вирішити безліч проблем, ідеально підійде парфум Versace Crystal Noir. Вони створюють своє життя, власний образ, в їх поведінці неймовірно багато зухвалості і вони не можуть дозволити бути м'якими.

Серед чоловічих ароматів найбільш популярними є деревні, теплі, деревно-смолисті, благородні аромати Серед чоловічих ароматів найбільш популярними є деревні, теплі, деревно-смолисті, благородні аромати. Абсолютно ніяких зайвих нюансів - тільки дерево, яке уособлює мужність і стійкість. Чоловіча парфумерія повинна бути філософськи мужньої, спокійною і концентрованої, без зайвого драйву. До подібної парфумерії можна віднести Boss №6, Baldessarini Ambre, L'eau Par Kenzo Wild Edition - це аромат, в лейтмотиви якого благородне, деревна спокійне дихання. У гармонійному заповненні додають цитрусів, свіжості, пряних відтінків і фруктів, але деревна початок все одно знаходиться домінантним.

Для офісу є аромати, в яких поєднується цитрусовий аромат з пряними нотками, що дає відчуття легкого поколювання і тонусу. До подібних ароматів можна віднести Be Delicious men від DKNY. У ньому є достатня кількість бадьорять відтінків і деревних нот. На самому початку аромати Cool Water (Davidoff), Silver Shadow Attitude Davidoff Chome Azzaro мають цитрусовими нотками, а ось в серці - деревні нотки. Це ідеальне рішення для тих, хто любить джинсовий одяг і драйв.

Як бачите, парфумери з усього світу подбали про те, щоб кожна людина змогла підібрати для себе ідеальні парфуми для осені. Якщо вибір парфумів не увінчався успіхом, вам завжди на допомогу прийде наш менеджер-консультант, який підбере аромат, враховуючи ваші уподобання, цілі та фінансові можливості.

Новости