Особистий кабінет Інтертелеком: вхід, реєстрація, можливості, офіційний сайт

  1. Особистий кабінет Інтертелеком На офіційній сторінці компанії Інтертелеком можна перевірити свій...
  2. Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку
  3. Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому
  4. Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком
  5. Можливості особистого кабінету Інтертелекому
  6. Мобільний додаток
  7. Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?
  8. Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком
  9. Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком
  10. Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?
  11. Правила безпеки і конфіденційності
  12. Особистий кабінет Інтертелеком
  13. Вхід в особистий кабінет Інтертелеком
  14. Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку
  15. Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому
  16. Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком
  17. Можливості особистого кабінету Інтертелекому
  18. Мобільний додаток
  19. Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?
  20. Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком
  21. Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком
  22. Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?
  23. Правила безпеки і конфіденційності
  24. Особистий кабінет Інтертелеком
  25. Вхід в особистий кабінет Інтертелеком
  26. Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку
  27. Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому
  28. Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком
  29. Можливості особистого кабінету Інтертелекому
  30. Мобільний додаток
  31. Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?
  32. Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком
  33. Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком
  34. Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?
  35. Правила безпеки і конфіденційності

Особистий кабінет Інтертелеком

На офіційній сторінці компанії Інтертелеком можна перевірити свій рахунок, змінити тарифний план і управляти різними послугами.

Особистий кабінет Інтертелеком буде доступний вам після проходження процедури реєстрації. Для корпоративних абонентів доступ до системи надається за допомогою фахівця компанії. Дана послуга дає можливість: поповнювати баланс особового рахунку, включати різні послуги, змінювати тарифи, отримувати роздруківку дзвінків або трафіку інтернет сесій за конкретний відрізок часу. Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі.

Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі

Вхід в особистий кабінет Інтертелеком

Компанія Інтертелеком надає своїм клієнтам можливість самим контролювати витрату грошей, трафіку і управляти послугами. Для того щоб користуватися системою, слід зареєструвати свій абонентський номер. Після цього здійснюється вхід в особистий кабінет Інтертелеком.

Система дозволяє клієнтові не тільки контролювати кошти та витрати трафіку на його номері, поповнювати баланс, але і змінювати тарифні плани, включати або відключати різні послуги та ін. Після входу в особистий кабінет можна отримати відомості за своїм телефонним номером і особовому рахунку, а також керувати ними онлайн.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку

Компанія Intertelecom пропонує своїм клієнтам простий і легкий спосіб управління своїм рахунком. Для цього існує автоматична система самообслуговування користувачів.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку буде доступний вам тільки після реєстрації на сайті оператора. Після проходження реєстрації вам надається можливість зайти в свій особистий кабінет і знайти відомості, що стосуються особистого рахунку. Крім того, в особистому кабінеті надається інформація про акції та знижки компанії, про нові тарифні плани і про багато іншого. Користуватися послугами сайту можна на безкоштовній основі.

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому займає мінімум часу і має на увазі проведення кількох дій.

Для реєстрації на сайті компанії знаходить розділ «Реєстрація», далі шукаємо «номер відділу по роботі» і туди вводимо номер свого телефону. Потім в спеціальному полі пишемо пароль, і якщо все зробили правильно, то з'являється напис «Реєстрація пройшла успішно». Особистий кабінет надає вам можливість виробляти такі операції: змінювати тарифний план 3G, підключати додаткові послуги, перевіряти свій рахунок, контролювати спожитий трафік і багато іншого.

Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком

Інтертелеком вважається провідним мобільним оператором, який постійно розширює перелік своїх послуг. Зокрема, оператор надає мобільний зв'язок у стандарті CDMA, мобільний 3G і домашній Wi-Fi.

Для зручного користування всіма зазначеними вище послугами створений особистий кабінет. Процедура реєстрації в особистому кабінеті дуже просто і займає пару хвилин. Однак в мережі можна знайти багато запитів на зразок - не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком. Що ж робити в такій ситуації? Треба відновити пароль, для цього вводимо номер вашого телефону в спеціальний бланк відновлення. На зазначений електронну адресу приходить лист з новим паролем.

Можливості особистого кабінету Інтертелекому

Мобільний додаток Інтертелеком є ​​оперативним і легким способом управління послугами та рахунком з вашого мобільного телефону.

Щоб увійти в особистий кабінет, слід пройти реєстрацію, після чого вам будуть доступні різні послуги. Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому? Назвемо основні з них:

  • перевірка балансу пакетних хвилин, SMS та трафіку мережі;
  • оперативне поповнення рахунку за допомогою банківської кредитною карткою ;
  • активація тарифних послуг та ряду інших послуг;
  • зміна тарифу;
  • отримання необхідної інформації через Центр інформаційної підтримки.

Мобільний додаток

Особистий кабінет Інтертелеком доступний для користування і на мобільному пристрої. Посилання для скачування є на офіційному сайті провайдера, а також її можна самостійно знайти в Google Play. В даний момент додаток працює тільки для пристроїв на Андроїд.

Можливості програми багато в чому перетинаються з повною версією особистого кабінету. Однак тут немає деяких додаткових функцій і послуг, наприклад, онлайн-кінотеатри або опція батьківського контролю. Проте, додаток забезпечує повну функціональність абонентів. Тут є розділи:

  • Перевірки залишку трафіку, СМС, хвилин і балансу;

  • Зміна активованих послуг і навіть тарифного плану;

  • Клієнтська підтримка;

  • Оплата власного рахунку за допомогою банківської карти або поповнення рахунку іншого абонента.

Цього цілком достатньо, щоб повністю управляти послугами від Інтертелеком в мобільному вигляді.

Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?

Для зміни тарифного плану в особистому кабінеті є розділ «Зміна тарифу», де можна залишити заявку на перехід на інший тариф. Заявку можна залишити тільки раз в 30 днів, іноді перехід на нові умови буде платним. Розглядаються всі заявки на початку наступного після подачі місяці. Тоді ж відбувається і активація нових умов. У розділі «Зміна тарифу» вказана інформація про вартість переходу, а також про те, які умови будуть надані абоненту.

Виші цього розділу розташовані не менш затребувані категорії для перевірки рахунку, деталізації витрат і управління послугами. Доступ в розділ з тарифом і послугами відкривається тільки після того, як абонент поставить галочку в договорі про угоду користування послугами Інтертелеком.

Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком

Оплата в особистому кабінеті доступна за допомогою:

  • Електронного гаманця WebMoney;

  • Скетч-карти Інтертелеком на 30 і 100 грн;

  • Банківської карти Visa або Mastercard.

Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента. При цьому мінімальна сума становить 10 грн, а максимальна - 1000 грн в місяць. Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента

Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком

Інформація про те, як зв'язатися з технічною підтримкою, є в окремому розділі особистого кабінету - «Допомога». Там надано номер гарячої лінії, а також є форма для зворотного зв'язку, де можна вказати свої контактні дані і задати питання. Клієнту не обов'язково дзвонити на гарячу лінію самостійно, адже в повній версії сайту, як і в мобільному додатку є функція «Замовити дзвінок».

Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?

Точної інформації з видалення особистого кабінету користувачем немає. Однак він завжди для цього може зв'язатися з гарячою лінією за номером 0800750750. Для видалення кабінету співробітнику потрібно ідентифікувати клієнта, тому необхідно буде продиктувати дані, які вказувалися в договорі про надання послуг.

Правила безпеки і конфіденційності

В особистому кабінеті діють стандартні схеми безпеки шляхом шифровки даних, що відправляються. Однак у вигляді додаткового засобу захисту абонентів існує можливість настройки доступу до особистого кабінету Інтертелеком за допомогою спеціального коду. Умовно в системі цей код називається РУНА, що розшифровується як разовий універсальний номер абонента.

Використання цієї функції вказується в налаштуваннях особистого кабінету. Під формою для зміни пароля йде таблиця з назвою інших розділів і операцій. Навпаки кожного запису розташовано віконце для галочки. У разі, якщо користувач хоче захиститися від злому і використання інформації з цього розділу, він може поставити галочку навпроти будь-якого пункту або відразу всіх. Надалі вхід в даний розділ буде заблокований до отримання команди.

Отримати доступ до захищеного розділу можна після того, як буде відправлена ​​USSD-команда або СМС з того номера, який був зазначений при реєстрації. РУНА - є постійним кодом, який абонент сам встановлює. Він складається з 6 цифр і активується командою * 2 772 * ХХХХХХ, де ХХХХХХ - РУНА. Активація діє 10 хвилин, якщо протягом цього часу абонент не зайде до захищений розділ, потрібно повторна активація. Якщо ж абонент активно користується захищеним розділом. Деактивация РУНА буде здійснена тільки після виходу з розділу або особистого кабінету Інтертелеком.

Користувач може надати доступ до свого особистого кабінету іншому користувачеві. Для цього в тому ж розділі налаштувань внизу необхідно поставити номер «Куратора», а також вибрати рівень доступу для нього. Ви зберегли інший абонент зі своїм номером зможе скористатися вашим особистим кабінетом для внесення змін або простого перегляду інформації.

Особистий кабінет Інтертелеком

На офіційній сторінці компанії Інтертелеком можна перевірити свій рахунок, змінити тарифний план і управляти різними послугами.

Особистий кабінет Інтертелеком буде доступний вам після проходження процедури реєстрації. Для корпоративних абонентів доступ до системи надається за допомогою фахівця компанії. Дана послуга дає можливість: поповнювати баланс особового рахунку, включати різні послуги, змінювати тарифи, отримувати роздруківку дзвінків або трафіку інтернет сесій за конкретний відрізок часу. Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі.

Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі

Вхід в особистий кабінет Інтертелеком

Компанія Інтертелеком надає своїм клієнтам можливість самим контролювати витрату грошей, трафіку і управляти послугами. Для того щоб користуватися системою, слід зареєструвати свій абонентський номер. Після цього здійснюється вхід в особистий кабінет Інтертелеком.

Система дозволяє клієнтові не тільки контролювати кошти та витрати трафіку на його номері, поповнювати баланс, але і змінювати тарифні плани, включати або відключати різні послуги та ін. Після входу в особистий кабінет можна отримати відомості за своїм телефонним номером і особовому рахунку, а також керувати ними онлайн.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку

Компанія Intertelecom пропонує своїм клієнтам простий і легкий спосіб управління своїм рахунком. Для цього існує автоматична система самообслуговування користувачів.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку буде доступний вам тільки після реєстрації на сайті оператора. Після проходження реєстрації вам надається можливість зайти в свій особистий кабінет і знайти відомості, що стосуються особистого рахунку. Крім того, в особистому кабінеті надається інформація про акції та знижки компанії, про нові тарифні плани і про багато іншого. Користуватися послугами сайту можна на безкоштовній основі.

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому займає мінімум часу і має на увазі проведення кількох дій.

Для реєстрації на сайті компанії знаходить розділ «Реєстрація», далі шукаємо «номер відділу по роботі» і туди вводимо номер свого телефону. Потім в спеціальному полі пишемо пароль, і якщо все зробили правильно, то з'являється напис «Реєстрація пройшла успішно». Особистий кабінет надає вам можливість виробляти такі операції: змінювати тарифний план 3G, підключати додаткові послуги, перевіряти свій рахунок, контролювати спожитий трафік і багато іншого.

Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком

Інтертелеком вважається провідним мобільним оператором, який постійно розширює перелік своїх послуг. Зокрема, оператор надає мобільний зв'язок у стандарті CDMA, мобільний 3G і домашній Wi-Fi.

Для зручного користування всіма зазначеними вище послугами створений особистий кабінет. Процедура реєстрації в особистому кабінеті дуже просто і займає пару хвилин. Однак в мережі можна знайти багато запитів на зразок - не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком. Що ж робити в такій ситуації? Треба відновити пароль, для цього вводимо номер вашого телефону в спеціальний бланк відновлення. На зазначений електронну адресу приходить лист з новим паролем.

Можливості особистого кабінету Інтертелекому

Мобільний додаток Інтертелеком є ​​оперативним і легким способом управління послугами та рахунком з вашого мобільного телефону.

Щоб увійти в особистий кабінет, слід пройти реєстрацію, після чого вам будуть доступні різні послуги. Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому? Назвемо основні з них:

  • перевірка балансу пакетних хвилин, SMS та трафіку мережі;
  • оперативне поповнення рахунку за допомогою банківської кредитною карткою ;
  • активація тарифних послуг та ряду інших послуг;
  • зміна тарифу;
  • отримання необхідної інформації через Центр інформаційної підтримки.

Мобільний додаток

Особистий кабінет Інтертелеком доступний для користування і на мобільному пристрої. Посилання для скачування є на офіційному сайті провайдера, а також її можна самостійно знайти в Google Play. В даний момент додаток працює тільки для пристроїв на Андроїд.

Можливості програми багато в чому перетинаються з повною версією особистого кабінету. Однак тут немає деяких додаткових функцій і послуг, наприклад, онлайн-кінотеатри або опція батьківського контролю. Проте, додаток забезпечує повну функціональність абонентів. Тут є розділи:

  • Перевірки залишку трафіку, СМС, хвилин і балансу;

  • Зміна активованих послуг і навіть тарифного плану;

  • Клієнтська підтримка;

  • Оплата власного рахунку за допомогою банківської карти або поповнення рахунку іншого абонента.

Цього цілком достатньо, щоб повністю управляти послугами від Інтертелеком в мобільному вигляді.

Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?

Для зміни тарифного плану в особистому кабінеті є розділ «Зміна тарифу», де можна залишити заявку на перехід на інший тариф. Заявку можна залишити тільки раз в 30 днів, іноді перехід на нові умови буде платним. Розглядаються всі заявки на початку наступного після подачі місяці. Тоді ж відбувається і активація нових умов. У розділі «Зміна тарифу» вказана інформація про вартість переходу, а також про те, які умови будуть надані абоненту.

Виші цього розділу розташовані не менш затребувані категорії для перевірки рахунку, деталізації витрат і управління послугами. Доступ в розділ з тарифом і послугами відкривається тільки після того, як абонент поставить галочку в договорі про угоду користування послугами Інтертелеком.

Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком

Оплата в особистому кабінеті доступна за допомогою:

  • Електронного гаманця WebMoney;

  • Скетч-карти Інтертелеком на 30 і 100 грн;

  • Банківської карти Visa або Mastercard.

Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента. При цьому мінімальна сума становить 10 грн, а максимальна - 1000 грн в місяць. Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента

Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком

Інформація про те, як зв'язатися з технічною підтримкою, є в окремому розділі особистого кабінету - «Допомога». Там надано номер гарячої лінії, а також є форма для зворотного зв'язку, де можна вказати свої контактні дані і задати питання. Клієнту не обов'язково дзвонити на гарячу лінію самостійно, адже в повній версії сайту, як і в мобільному додатку є функція «Замовити дзвінок».

Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?

Точної інформації з видалення особистого кабінету користувачем немає. Однак він завжди для цього може зв'язатися з гарячою лінією за номером 0800750750. Для видалення кабінету співробітнику потрібно ідентифікувати клієнта, тому необхідно буде продиктувати дані, які вказувалися в договорі про надання послуг.

Правила безпеки і конфіденційності

В особистому кабінеті діють стандартні схеми безпеки шляхом шифровки даних, що відправляються. Однак у вигляді додаткового засобу захисту абонентів існує можливість настройки доступу до особистого кабінету Інтертелеком за допомогою спеціального коду. Умовно в системі цей код називається РУНА, що розшифровується як разовий універсальний номер абонента.

Використання цієї функції вказується в налаштуваннях особистого кабінету. Під формою для зміни пароля йде таблиця з назвою інших розділів і операцій. Навпаки кожного запису розташовано віконце для галочки. У разі, якщо користувач хоче захиститися від злому і використання інформації з цього розділу, він може поставити галочку навпроти будь-якого пункту або відразу всіх. Надалі вхід в даний розділ буде заблокований до отримання команди.

Отримати доступ до захищеного розділу можна після того, як буде відправлена ​​USSD-команда або СМС з того номера, який був зазначений при реєстрації. РУНА - є постійним кодом, який абонент сам встановлює. Він складається з 6 цифр і активується командою * 2772 * ХХХХХХ, де ХХХХХХ - РУНА. Активація діє 10 хвилин, якщо протягом цього часу абонент не зайде до захищений розділ, потрібно повторна активація. Якщо ж абонент активно користується захищеним розділом. Деактивация РУНА буде здійснена тільки після виходу з розділу або особистого кабінету Інтертелеком.

Користувач може надати доступ до свого особистого кабінету іншому користувачеві. Для цього в тому ж розділі налаштувань внизу необхідно поставити номер «Куратора», а також вибрати рівень доступу для нього. Ви зберегли інший абонент зі своїм номером зможе скористатися вашим особистим кабінетом для внесення змін або простого перегляду інформації.

Особистий кабінет Інтертелеком

На офіційній сторінці компанії Інтертелеком можна перевірити свій рахунок, змінити тарифний план і управляти різними послугами.

Особистий кабінет Інтертелеком буде доступний вам після проходження процедури реєстрації. Для корпоративних абонентів доступ до системи надається за допомогою фахівця компанії. Дана послуга дає можливість: поповнювати баланс особового рахунку, включати різні послуги, змінювати тарифи, отримувати роздруківку дзвінків або трафіку інтернет сесій за конкретний відрізок часу. Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі.

Ще в особистому кабінеті провайдера можна отримати інформацію за податковими накладними, управляти безліччю номерів і так далі

Вхід в особистий кабінет Інтертелеком

Компанія Інтертелеком надає своїм клієнтам можливість самим контролювати витрату грошей, трафіку і управляти послугами. Для того щоб користуватися системою, слід зареєструвати свій абонентський номер. Після цього здійснюється вхід в особистий кабінет Інтертелеком.

Система дозволяє клієнтові не тільки контролювати кошти та витрати трафіку на його номері, поповнювати баланс, але і змінювати тарифні плани, включати або відключати різні послуги та ін. Після входу в особистий кабінет можна отримати відомості за своїм телефонним номером і особовому рахунку, а також керувати ними онлайн.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку

Компанія Intertelecom пропонує своїм клієнтам простий і легкий спосіб управління своїм рахунком. Для цього існує автоматична система самообслуговування користувачів.

Особистий кабінет Інтертелеком перевірка рахунку буде доступний вам тільки після реєстрації на сайті оператора. Після проходження реєстрації вам надається можливість зайти в свій особистий кабінет і знайти відомості, що стосуються особистого рахунку. Крім того, в особистому кабінеті надається інформація про акції та знижки компанії, про нові тарифні плани і про багато іншого. Користуватися послугами сайту можна на безкоштовній основі.

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому

Реєстрація в особистому кабінеті Інтертелекому займає мінімум часу і має на увазі проведення кількох дій.

Для реєстрації на сайті компанії знаходить розділ «Реєстрація», далі шукаємо «номер відділу по роботі» і туди вводимо номер свого телефону. Потім в спеціальному полі пишемо пароль, і якщо все зробили правильно, то з'являється напис «Реєстрація пройшла успішно». Особистий кабінет надає вам можливість виробляти такі операції: змінювати тарифний план 3G, підключати додаткові послуги, перевіряти свій рахунок, контролювати спожитий трафік і багато іншого.

Не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком

Інтертелеком вважається провідним мобільним оператором, який постійно розширює перелік своїх послуг. Зокрема, оператор надає мобільний зв'язок у стандарті CDMA, мобільний 3G і домашній Wi-Fi.

Для зручного користування всіма зазначеними вище послугами створений особистий кабінет. Процедура реєстрації в особистому кабінеті дуже просто і займає пару хвилин. Однак в мережі можна знайти багато запитів на зразок - не можу зайти в особистий кабінет Інтертелеком. Що ж робити в такій ситуації? Треба відновити пароль, для цього вводимо номер вашого телефону в спеціальний бланк відновлення. На зазначений електронну адресу приходить лист з новим паролем.

Можливості особистого кабінету Інтертелекому

Мобільний додаток Інтертелеком є ​​оперативним і легким способом управління послугами та рахунком з вашого мобільного телефону.

Щоб увійти в особистий кабінет, слід пройти реєстрацію, після чого вам будуть доступні різні послуги. Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому? Назвемо основні з них:

  • перевірка балансу пакетних хвилин, SMS та трафіку мережі;
  • оперативне поповнення рахунку за допомогою банківської кредитною карткою ;
  • активація тарифних послуг та ряду інших послуг;
  • зміна тарифу;
  • отримання необхідної інформації через Центр інформаційної підтримки.

Мобільний додаток

Особистий кабінет Інтертелеком доступний для користування і на мобільному пристрої. Посилання для скачування є на офіційному сайті провайдера, а також її можна самостійно знайти в Google Play. В даний момент додаток працює тільки для пристроїв на Андроїд.

Можливості програми багато в чому перетинаються з повною версією особистого кабінету. Однак тут немає деяких додаткових функцій і послуг, наприклад, онлайн-кінотеатри або опція батьківського контролю. Проте, додаток забезпечує повну функціональність абонентів. Тут є розділи:

  • Перевірки залишку трафіку, СМС, хвилин і балансу;

  • Зміна активованих послуг і навіть тарифного плану;

  • Клієнтська підтримка;

  • Оплата власного рахунку за допомогою банківської карти або поповнення рахунку іншого абонента.

Цього цілком достатньо, щоб повністю управляти послугами від Інтертелеком в мобільному вигляді.

Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?

Для зміни тарифного плану в особистому кабінеті є розділ «Зміна тарифу», де можна залишити заявку на перехід на інший тариф. Заявку можна залишити тільки раз в 30 днів, іноді перехід на нові умови буде платним. Розглядаються всі заявки на початку наступного після подачі місяці. Тоді ж відбувається і активація нових умов. У розділі «Зміна тарифу» вказана інформація про вартість переходу, а також про те, які умови будуть надані абоненту.

Виші цього розділу розташовані не менш затребувані категорії для перевірки рахунку, деталізації витрат і управління послугами. Доступ в розділ з тарифом і послугами відкривається тільки після того, як абонент поставить галочку в договорі про угоду користування послугами Інтертелеком.

Поповнення рахунку через особистий кабінет Інтертелеком

Оплата в особистому кабінеті доступна за допомогою:

  • Електронного гаманця WebMoney;

  • Скетч-карти Інтертелеком на 30 і 100 грн;

  • Банківської карти Visa або Mastercard.

Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента. При цьому мінімальна сума становить 10 грн, а максимальна - 1000 грн в місяць. Також в особистому кабінеті є можливість поповнити не свій рахунок, а рахунок іншого абонента

Клієнтська підтримка через особистий кабінет Інтертелеком

Інформація про те, як зв'язатися з технічною підтримкою, є в окремому розділі особистого кабінету - «Допомога». Там надано номер гарячої лінії, а також є форма для зворотного зв'язку, де можна вказати свої контактні дані і задати питання. Клієнту не обов'язково дзвонити на гарячу лінію самостійно, адже в повній версії сайту, як і в мобільному додатку є функція «Замовити дзвінок».

Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?

Точної інформації з видалення особистого кабінету користувачем немає. Однак він завжди для цього може зв'язатися з гарячою лінією за номером 0800750750. Для видалення кабінету співробітнику потрібно ідентифікувати клієнта, тому необхідно буде продиктувати дані, які вказувалися в договорі про надання послуг.

Правила безпеки і конфіденційності

В особистому кабінеті діють стандартні схеми безпеки шляхом шифровки даних, що відправляються. Однак у вигляді додаткового засобу захисту абонентів існує можливість настройки доступу до особистого кабінету Інтертелеком за допомогою спеціального коду. Умовно в системі цей код називається РУНА, що розшифровується як разовий універсальний номер абонента.

Використання цієї функції вказується в налаштуваннях особистого кабінету. Під формою для зміни пароля йде таблиця з назвою інших розділів і операцій. Навпаки кожного запису розташовано віконце для галочки. У разі, якщо користувач хоче захиститися від злому і використання інформації з цього розділу, він може поставити галочку навпроти будь-якого пункту або відразу всіх. Надалі вхід в даний розділ буде заблокований до отримання команди.

Отримати доступ до захищеного розділу можна після того, як буде відправлена ​​USSD-команда або СМС з того номера, який був зазначений при реєстрації. РУНА - є постійним кодом, який абонент сам встановлює. Він складається з 6 цифр і активується командою * 2772 * ХХХХХХ, де ХХХХХХ - РУНА. Активація діє 10 хвилин, якщо протягом цього часу абонент не зайде до захищений розділ, потрібно повторна активація. Якщо ж абонент активно користується захищеним розділом. Деактивация РУНА буде здійснена тільки після виходу з розділу або особистого кабінету Інтертелеком.

Користувач може надати доступ до свого особистого кабінету іншому користувачеві. Для цього в тому ж розділі налаштувань внизу необхідно поставити номер «Куратора», а також вибрати рівень доступу для нього. Ви зберегли інший абонент зі своїм номером зможе скористатися вашим особистим кабінетом для внесення змін або простого перегляду інформації.

Що ж робити в такій ситуації?
Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому?
Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?
Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?
Що ж робити в такій ситуації?
Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому?
Як подивитися інформацію по тарифу через особистий кабінет?
Як видалити особистий кабінет Інтертелеком?
Що ж робити в такій ситуації?
Багатьох зацікавить питання, каковивозможності особистого кабінету Інтертелекому?

Новости