Останній штрих: прикраси на випускний

  1. ювелірні комплекти
  2. Головні тренди сезону
  3. Поєднання різних металів
  4. бездоганна класика
  5. Відкласти для іншого випадку

Випускний - важлива подія в житті кожної школярки

Випускний - важлива подія в житті кожної школярки. Довгі навчальні роки позаду, а попереду - доросле життя і безліч нових можливостей. Щоб цей вечір пройшов на відмінно, варто гарненько до нього підготуватися. І якщо плаття, сумочка і туфлі вже куплені, залишилася за малим - підібрати ідеальні аксесуари, які зроблять образ завершеним!

Срібні довгі сережки Sandard KKE070 з фианитом Срібні довгі сережки Sandard KKE070 з фианитом

У цей вечір кожна випускниця - справжня зірка червоної доріжки, що вражає всіх своєю юністю і красою. Підкресліть це за допомогою прикрас. Не забувайте, що аксесуари для юної дівчини повинні відповідати її віку. Перш за все, це відноситься до дизайну і матеріалам, з яких вони виконані.

Срібний перстень Sandara KKR068 з фианитом Срібний перстень Sandara KKR068 з фианитом

Якщо в школі вчителі суворо забороняли носити яскраві і помітні аксесуари, то в цей день можна «відірватися». Геть скромність! Прикраси для випускного повинні бути помітними, але не занадто «дорослими».

Золотий браслет SOKOLOV 050933 з фианитом / Золоте кільце SOKOLOV 017519 з фианитом / Золотий кулон SOKOLOV 035229 з фианитом Золотий браслет SOKOLOV 050933 з фианитом / Золоте кільце SOKOLOV 017519 з фианитом / Золотий кулон SOKOLOV 035229 з фианитом

Великі сережки- «люстри» краще замінити на модні сережки з підвісками, а масивні намиста - на ланцюжок зі стильним кулоном.

При цьому важливо дотримуватися балансу. Не обов'язково надягати ювелірні вироби на всі частини тіла: досить вибрати 3 акценту, наприклад, сережки, кольє і кільце / браслет.

Срібні довгі сережки Sandara CTE069 з фианитом Срібні довгі сережки Sandara CTE069 з фианитом

ювелірні комплекти

Можна купити вже готові комплекти прикрас або підібрати різні аксесуари в одному стилі. Головне - вони повинні виглядати гармонійно і доповнювати образ. Щоб не помилитися з вибором, орієнтуйтеся на свій наряд, його крій і колір. Чи будуть це аксесуари в тон сукні або контрастні вироби, які привнесуть яскравий акцент в образ, - вирішувати тільки вам!

Срібний браслет Sandara KKB084 з фианитом Срібний браслет Sandara KKB084 з фианитом

Головні тренди сезону

Візьміть до уваги і модні ювелірні тренди цього сезону. Довгі сережки-пензлика, кільця і ​​браслети з чарівними рухомими підвісками, прикраси з метеликами і квітами, - такі аксесуари немов створені для юних панянок, які хочуть виглядати чарівно на випускному!

Срібні класичні сережки De Fleur 52382S1 з перлами, фианитом Срібні класичні сережки De Fleur 52382S1 з перлами, фианитом

Поєднання різних металів

Не бійтеся поєднувати метали різних відтінків. Наприклад, якщо купити сережки , В яких присутній і жовтий, і білий кольори, то можна надіти жовту ланцюжок і біле колечко, об'єднавши їх в одну колірну гаму за допомогою сережок. А ось з камінням варто бути акуратніше: не слід експериментувати з кольорами, краще вибрати однакові самоцвіти.

Срібний перстень De Fleur 51382S1 з перлами, фианитом Срібний перстень De Fleur 51382S1 з перлами, фианитом

бездоганна класика

Ще один безпрограшний варіант - сережки з перлами і такий же кулон на ланцюжку. Цей комплект ви зможете сміливо носити і після випускного балу, надягаючи його на різні заходи і вечірки.

Срібний перстень SOKOLOV 94012308 з фианитом Срібний перстень SOKOLOV 94012308 з фианитом

Аксесуари роблять образ завершеним, приділіть їм особливу увагу, щоб відчувати себе чарівною і зберегти найтепліші спогади про прощання зі школою!

Золоті класичні сережки «Ювелірні Традиції» S122-4396GR з гранатом Золоті класичні сережки «Ювелірні Традиції» S122-4396GR з гранатом

Відкласти для іншого випадку

Для юної особи навряд чи підійдуть великі рубіни в золоті або бурштинове намисто. Уникайте і "бабусиних" аксесуарів: вони допустимі тільки, якщо випускний проходить в стилі ретро-вечірки. Мінімалістичні сережки-пуссети також краще залишити для університетських буднів. На пам'ятних знімках зі свята таких прикрас навіть не буде видно.

Золоте кільце Ювелірні Традиції» K122-4396GR з гранатом Золоте кільце "Ювелірні Традиції» K122-4396GR з гранатом

Новости