Осушувачі повітря марки Dantherm

  1. Канальні і настінні осушувачі повітря марки «Dantherm» серія CDP
  2. Система управління:
  3. Монтаж осушувачів повітря Dantherm

У осушувачах повітря Dantherm застосовується конденсаційний спосіб осушення. До складу осушувача входить холодильно - компресорна установка, яка використовується для створення охолодженої поверхні вентилятора, що подає повітря на дану поверхню. У момент проходження повітря через випарник, відбувається його Охолодження до температури нижче точки роси, після чого випадає конденсат, який йде в дренаж. Далі осушене повітря входить в конденсатор, де відбувається його підігрів. При цьому температура повітря на виході осушувача вища за температуру вхідного повітря. Різниця температур приблизно становить 5 градусів Цельсія. Завдяки тому, що весь обсяг повітря багаторазово проходить через осушувач dantherm, рівень вологості в приміщенні зменшується і надалі автоматично підтримується.

Вже більше семи років, ми використовуємо канальні осушувачі повітря Dantherm в якості основного технічного рішення організації клімату в приміщеннях з басейном. Найчастіше ми застосовуємо модельну лінійку CDP, оскільки продуктивність даних установок підходить для басейнів з площею дзеркала води від 40 до 120м². Найбільшим плюсом даного рішення є енергоефективність. Раніше для організації вентиляції в басейнах використовували припливно витяжні системи, які багаторазово викидали весь вологе повітря з приміщення після чого забирали з вулиці свіже. Дане рішення має право на існування і справляється зі своїм завданням, але з огляду на особливості кліматичних умов нашої країни, викидати тепле повітря з приміщення не доцільно, тому що в холодну пору року необхідно підігрівати вуличне повітря до кімнатної температури, на що потрібні великі витрати газу і електрики. Осушувач повітря Dantherm працює в замкнутому циклі, а саме забирає вологе повітря з приміщення, осушує і подає назад в приміщення. Додатково до осушувачу встановлюється припливна установка, яка підмішує свіже повітря, необхідний для дихання людини. Продуктивність і підбір моделей виробляють наші інженери на стадії проектування вентиляції басейну .

На нашому сайті Ви можете зробити розрахунок вентиляції і осушення для басейну онлайн .

На нашому сайті Ви можете зробити   розрахунок вентиляції і осушення для басейну онлайн

Канальні і настінні осушувачі повітря марки «Dantherm» серія CDP

Конструктивні особливості:

  • Корпус осушувача виконаний з гарячеоцинкованої сталі з додатковим покриттям емалі всередині і зовні (товщина здвоєного теплоізоляційного шару - 50мм);

    На стороні забору повітря розташований зливний отвір;

    Розмір знімного фільтра - 400мм;

    Функція підмішування свіжого повітря;

    Роторний компресор для моделі CDP 75;

    Поршневий компресор для моделі CDP 125, 165;

    радіальний вентилятор

    Настінний або підлоговий монтаж на виброизолирующие опори;

    Водяний калорифер - доводчик для підігріву осушеного повітря.

Система управління:

Система автоматизованого підтримки необхідного рівня вологості за допомогою канального або кімнатного гігростата. При підключенні водяного калорифера - доводчика можливе підключення до обладнання зовнішнього кімнатного термостата. Режими роботи пристрою відображаються на дисплеї панелі управління за допомогою светоіндікаціі. Управління роботою агрегату проиходит за допомогою кнопок перемикання режимів на панелі управління (режим осушення / підігрів повітря / безперервна вентиляція).

Монтаж осушувачів повітря Dantherm

Монтаж осушувачів повітря Dantherm

Фото: монтаж канального осушувача повітря Дантерм для басейну площею 60м 2
Фото: монтаж канального осушувача повітря Дантерм для басейну площею 60м 2

Фото: монтаж канального осушувача повітря Дантерм для басейну площею 48м2

Проектування, поставка та монтаж обладнання: ТОВ «Є.С.»
Тільки у нас Ви гарантовано отримаєте кращі ціни в інтернет при покупці і монтажі осушувачів повітря Дантерм (Danthetm). Крім вигідних цінових пропозицій Ви можете бути впевнені, що система вентиляції і осушення повітря в заміському будинку буде виконана з високою якістю й гарантією. Який звернув в нашу компанію, ви отримаєте вичерпні відповіді на всі питання по організації інженерних систем котеджу.

Новости