Освіта в області кулінарії в Канаді в академії Le Cordon Bleu

  1. Важливі подробиці програми навчання в Канаді
  2. Початок навчання в Канаді в академії Le Cordon Bleu:

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute - єдиний кампус академії Le Cordon Bleu в Канаді.

Студенти з усього світу представлені більш ніж 70 національностей!

Програми навчання в Канаді в академії Le Cordon Bleu:

  • Гранд-диплом з кондитерської справи і кулінарії
  • Диплом з кулінарії (сертифікати базового, середнього та просунутого рівня)
  • Диплом з кондитерської справи (сертифікати базового, середнього та просунутого рівня)
  • випічка

Le Cordon Bleu Ottawa - це один з філій відомої академії Le Cordon Bleu, яка була створена в Парижі в 1895 році і сьогодні має відділення в 15 країнах світу, де навчаються більш ніж 23000 студентів з 70 країн світу. Випускники школи Le Cordon Bleu затребувані у всіх провідних ресторанах, готелях, курортах по всьому світу.

Школа Le Cordon Bleu Ottawa була відкрита в 1988 році і розташовується в центрі Оттави в красивому районі Сенді Хілл. Оттава - столиця Канади, четвертий за величиною місто країни, славиться своєю красою, великою кількістю зелені і води, що приваблює студентів з різних країн світу вчитися саме в цьому приголомшливому місті. Школа знаходиться в красивому старовинному будинку, збудованому в 1874 році. Після покупки будинку, академія Le Cordon Bleu повністю його відреставрувала і додала кілька нових будівель.

Важливі подробиці програми навчання в Канаді

Le Cordon Bleu Ottawa славиться одним з кращих ресторанів Канади - Signatures. Школа пропонує програми навчання з кулінарного та кондитерського мистецтва. Викладачі Le Cordon Bleu Ottawa - команда шеф-кухарів з різних країн, які володіють різними нагородами. Весь викладацький склад з великим ентузіазмом передають свій професійний досвід новим студентам.

Вік студентів: з 18 років

Освітні програми та навчальні курси

• Курс навчання на отримання диплома складається з трьох семестрів, кожен по 11 тижнів. Три семестру відповідають трьом рівням: перший семестр - початковий, другий - середній рівень, третій семестр - просунутий. Після закінчення кожного семестру видається сертифікат. Навчання за напрямками: Кулінарія, кондитерське мистецтво, Кулінарне і кондитерське мистецтво. Перший базовий семестр можна також пройти за 5 тижнів.

• Програма професійної освіти дозволяє отримати диплом Le Cordon Bleu в сфері кулінарного і кондитерського мистецтва за 10 місяців. Курс складається з трьох \ чотирьох семестрів:

  1. введення в кулінарне та кондитерське мистецтво (11 тижнів),
  2. вдосконалення класичних технік (11 тижнів),
  3. стажування в ресторані Signatures (11 тижнів),
  4. окремі техніки (5 тижнів).

• Короткі програми, майстер-класи, семінари проводяться для всіх бажаючих протягом 1 - 4 днів. Напрямки: креативні десерти з ягід, страви південній Франції, оформлення страв, спеції і прянощі світу ...
Головна перевага програм Le Cordon Bleu полягає в тому, що вони на 100 відсотків практичні. Після показового приготування шеф-кухарем кількох страв завжди слід самостійна робота студента, який повинен повторити приготовані рецепти. При цьому навчання проходити в сучасних прекрасно обладнаних аудиторіях, кухнях. Це привчає студентів з самого початку до високого професіоналізму в роботі.

Акредитація академії Le Cordon Bleu - Le Cordon Bleu входить до складу багатьох престижних асоціацій: Chaine des Rotisseurs, Academie Culinaire de France, Association Prosper Montagne, Maitres Cuisiniers de France, IACP, Maison de la France, British Accreditation Council, а також входить до числа засновників Alliance Francaise.

Викладачі Le Cordon Bleu - Це професора з університетською освітою з різних країн світу, фахівці в галузі освіти готельному і туристичному бізнесу, а також понад 80 кращих в світі шеф-кухарів, які працювали в найпрестижніших ресторанах по всьому світу, удостоєних найвищої оцінки по зоряної класифікації престижного європейського гіда Мішлен (Michelin). "Коли Ви молоді і повні сил, працювати на кухні ресторану куди цікавіше, ніж викладати, - говорить шеф-кондтер Ніколя Бернарді, - але приходить день, коли Вам захочеться передати свій досвід іншим, причому Вам доведеться доводити майстерність кожен день.

Початок навчання в Канаді в академії Le Cordon Bleu:

  • MBA: січень, квітень, липень, вересень,
  • Master, Bachelor programs: січень, липень.
  • Culinary Arts: січень, березень, червень, вересень.


Вступні вимоги до абітурієнта бажаючим отримати кулінарну освіту в Канаді в академії Le Cordon Bleu:

  • MBA: диплом про вищу освіту, досвід роботи за фахом щонайменше 1 рік (для тих, хто не має в / о - досвід роботи за фахом 5 років), володіння англійською мовою на рівні IELTS 6.5.
  • Магістр міжнародного готельного менеджменту: диплом про вищу освіту в сфері бізнесу або за фахом від 4 років, знання англійської мови на рівні IELTS 6.5.
  • Бакалавр бізнес: атестат про повну загальну середню освіту (12 років навчання), володіння англійською мовою на рівні IELTS 6.0.
  • Кулінарне мистецтво Сертифікати: атестат про повну загальну середню освіту, володіння англійською мовою на рівні IELTS 5.5.

«Школа Le Cordon Bleu в Оттаві відома своїм Факультетом французьких шеф-кухарів, які мають досвід роботи на кращих кухнях Франції. Столиця Канади Оттава - прекрасний вибір для вивчення традицій французького кулінарного мистецтва »

Навчання за кордоном дає грандіозний досвід і знання. Заняття проводяться на найсучаснішому обладнанні, спеціально розміщеному за принципом амфітеатру, з камерами, дзеркалами і аудіосистемами, що дозволяє демонструвати заняття і професійні кухні з практичного боку.

На кампусі Ле Кордон Блю в Оттаві розташований ресторан Le Cordon Bleu Bistro @ Signatures - ресторан, який пропонує виняткову кухню, унікальне розташування і високий рівень гостинності для отримання досвіду студентами школи. Навчання у всіх школах Ле Кордон Блю в світі однакове, стандартно високе. Навчання кулінарного мистецтва займає 11 тижнів (на кожному курсі), після закінчення курсу студент отримує сертифікат, а після закінчення трьох курсів - відповідний диплом.

Диплом з кулінарного майстерності і кондитерської справи разом називають Le Grand Diplome Professionnel, його можна отримати за 9-10 місяців навчання.

Наші рекомендації:

  • Основою програми канадського інституту Le Cordon Bleu є французька класична кулінарна техніка з практичним підходом висококласних світових кухарів.
  • Кулінарний Інститут в Канаді пропонує різноманітні програми та курси з кулінарного мистецтва, які задовольнять багатьох і будуть затребувані і тими, хто є ентузіастами в кулінарному мистецтві або хоче мати кар'єру в сфері кулінарії, або любить готувати як хобі.
  • Le Cordon Bleu це Кулінарний інститут Мистецтв, одне з найбільш шанованих міжнародних імен в сфері кулінарії.
  • Аудиторії інституту мають прекрасне оснащення і обладнані спеціально розробленими навчальними амфитеатрами з дзеркалами і звуковими системами, з демонстрацією сучасної кухні для практичного навчання студентів з-за кордону.
  • Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute - єдиний кампус академії Le Cordon Bleu в Канаді Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити
  • Натисніть, щоб збільшити Натисніть, щоб збільшити

Новости