Отримання ліцензії на аптеку в Санкт-Петербурзі

  1. Як отримати ліцензію на відкриття аптеки
  2. Як отримати ліцензію на аптечний пункт
  3. Вимоги до відкриття аптеки

Отримуємо ліцензію на відкриття аптеки, аптечного пункту, аптечного магазину, аптечного кіоску від 15 000 рублів в найкоротші терміни і з мінімальними матеріальними витратами Отримуємо ліцензію на відкриття аптеки, аптечного пункту, аптечного магазину, аптечного кіоску від 15 000 рублів в найкоротші терміни і з мінімальними матеріальними витратами. Для цього виконуємо під ключ весь перелік необхідних заходів.

Як отримати ліцензію на відкриття аптеки

Здійснюємо підготовку документів для реєстрації ТОВ з розробкою індивідуального статуту, що враховує вимоги ліцензує органу або перевірка установчих документів існуючого юридичної особи, якій потрібна ліцензія на аптечну діяльність або її продовження, переоформлення.

Проводимо огляд об'єкта - нежитлового приміщення, де буде розташовуватися аптека, з метою визначення недоліків приміщення і їх усунення. Ліцензія на аптеку видається безстрокова, але при цьому будуть проводитися перевірки ліцензує органу для її продовження щорічно.

При необхідності наші архітектори здійснюють проектування аптеки з урахуванням вимог МНС, Роспотребнадзора і Комітету охорони здоров'я та Комітету з охорони здоров'я. З урахуванням норм і експлікаций, які вказані в проекті, необхідно робити ремонтні роботи. Даний проект істотно полегшує проходження перевірок при отриманні санітарно-епідеміологічного висновку для ліцензування , При проходженні ліцензійної перевірки. Приведення у відповідність приміщення згідно з проектом істотно знижує можливість отримання штрафів при планових і позапланових перевірках державних органів під час подальшої роботи аптечного закладу.

Організуємо виробничий санітарний контроль на підприємстві. До відкриття аптеки необхідно провести лабораторні дослідження приміщення (наприклад, їх дуже швидко робить лабораторія «ЦЕНТР« СЕЗ » , Яка знаходиться за адресою: Мітрофаньевское шосе, буд.2, т. (812) 441-37-68).

Далі ми проводимо роботу по створенню необхідних документів, узгодження та отримання санітарно-епідеміологічного висновку для ліцензування аптеки.

Допомагаємо підготувати приміщення. Готуємо документацію до проходження перевірок Росспоживнагляду і ліцензійного органу заздалегідь, супроводжуємо представників державного органу, показуємо приміщення, документи, т. Е. Все необхідні дії виробляємо самі.

Одночасно готуємо документи для Комітету охорони здоров'я, створюємо ліцензійні форми, допомагаємо зібрати обладнання та документи на нього. Допомагаємо з підбором персоналу, що має документи провізорів, фармацевтів.

Як отримати ліцензію на аптечний пункт

Ліцензія на аптечний пункт має такий же алгоритм отримання, що і при відкритті аптеки, аптечного магазину. Відповісти на питання про відміну аптеки від аптечного пункту, про те, як відкрити аптечний пункт в СПб або ЛО, а також на інші питання по аптечної ліцензії можуть наші фахівці по телефону: (812) 441-37-68.

Вимоги до відкриття аптеки

Вимоги для відкриття аптеки можна розділити на наступні групи:

  1. Вимоги до приміщення. Вимоги до приміщення аптеки - це вимоги пожежної безпеки, санітарно-епідеміологічні, гігієнічні норми Росспоживнагляду, вимоги Комітету з охорони здоров'я. Дані вимоги враховуються при розробці нашими фахівцями архітектурного проекту перепланування приміщення під аптечний заклад. Надішліть електронною поштою нашому архітекторові план ПІБ приміщення для безкоштовної консультації.
  2. Вимоги до персоналу. Вимоги до персоналу визначаються номами Росспоживнагляду і Комітету з охорони здоров'я, залежать від займаної посади фахівця.
  3. Вимоги до обладнання та його супровідним документам. При використанні обладнання керуємося вимогами МНС, Роспотребнадзора і Комітету з охорони здоров'я.
  4. Вимоги до документації підприємства (нормативної, кадрового обліку, охорони праці, та ін.) Відповідно до фармацевтичного виду діяльності.

Вимоги періодично змінюються, доповнюються, тому досить часто змінюється і зміст документообігу. Наша компанія має 10-річний досвід ліцензування аптеки, отримує ліцензію на аптеку в мінімально можливі терміни.

Новости