Отримати інформаційний лист Росстата про присвоєння кодів КВЕД

  1. Отримати лист з кодами статистики.
  2. Інформаційний лист Росстата
  3. Принцип взаємодії Мосміськстату і рег.органа (Одне вікно)
  4. Інформаційний лист статистики, процес отримання і привласнення кодів КВЕД
  5. Перелік документів, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЛИСТА ПРО ОБЛІК В «СТАТРЕГІСТРЕ»
  6. II. Для юридичних осіб.
  7. III. Представництва та філії іноземних юридичних осіб.
  8. IV. Представництва та філії російських юридичних осіб.
  9. ПОРЯДОК ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ І ВИДАЧІ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЛИСТА
  10. УВАГА!
  11. УВАГА!
  12. Про коди КВЕД

Отримати лист з кодами статистики

Отримати лист з кодами статистики.

Отримання кодів статистики КВЕД швидко і без довіреності! Доставка.


Статистичний регістр Федеральної служби державної статистики (Статрегістр Росстата) є базою даних про організації, створених на території Російської Федерації, їх місцеві одиниці, індивідуальних підприємців, інших типах статистичних одиниць, що є об'єктами федерального статистичного спостереження.

Статрегістр Росстату є розвитком раніше функціонуючої в органах державної статистики бази даних Єдиного державного реєстру підприємств та організацій (ЄДРПОУ). При включенні одиниць статистичного спостереження в Статрегістр для їх ідентифікації використовуються загальноросійські класифікатори техніко-економічної та соціальної інформації. Статрегістр є основою організації федеральних статистичних спостережень, включаючи економічні перепису на території Російської Федерації.

Інформаційний лист Росстата

Інформаційний лист про облік в Статистичному регістрі крім основних даних юридичної особи, таких, як найменування, адреса, телефон і дані державної реєстрації, містить безпосередньо коди статрегістра (КВЕД, ОКПО, ОКТМО, ОКОГУ, ОКАТО, ОКФС, ОКОПФ). З них найголовніший - КВЕД - основний код видів економічної діяльності. Його підтвердження шляхом надання інформаційного листа або його копії якраз і вимагають банки та інші організації, з якими стикається Суспільство в процесі здійснення діяльності.

Принцип взаємодії Мосміськстату і рег.органа (Одне вікно)

Реєстрація юридичних осіб та індивідуальних підприємців в місті Москві відбувається за «принципом єдиного вікна». Даний принцип полягає в тому, що реєструється особа постає відразу на облік як в територіальній податковій інспекції, так і в Мосміськстату і позабюджетних фондах. Інформація з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ) і реєстру індивідуальних підприємців (ЕГРІП) надходить після її обробки в Мосміськстату, де відбувається привласнення вищевказаних кодів згідно ЕГРЮЛ. Далі завдання Мосміськстату полягає в тому, щоб відправити фізичне інформаційний лист назад в реєструючий орган (податкову інспекцію).

Облік та ідентифікація господарюючих суб'єктів в складі Статрегістра органами державної статистики здійснюється у взаємодії з органами державної реєстрації шляхом реалізації концепції "Одного вікна".

Відділ ведення Статрегістра р Москви знаходиться за адресою: Москва, вул. Цегляна, д.33
Телефон: (499) 780-07-51
ст. метро «Шосе Ентузіастів», далі автобуси або маршрутні таксі №№141, 83 зупинка "1-ий Цегляний провулок"
ст. метро «Семенівська», автобус або маршрутне таксі №№ 141,83 зупинка "1-ий Цегляний провулок"

З 3 квітня 2006 р вступив в дію «Регламент взаємодії реєструючого (податкового) органу (Міжрайонною інспекції ФНС Росії № 46 по м Москві) і Територіальним органом Федеральної служби державної статистики по м Москві (Мосміськстат) при здійсненні процедури державної реєстрації юридичних осіб і індивідуальних підприємців ».

Відповідно до чинного «Регламентом» відомості, що містяться в БД ЕГРЮЛ / ЕГРІП, не пізніше 10-ої години наступного дня з моменту внесення запису в базу даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ), Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців (ЕГРІП) про державну реєстрацію юридичної особи, індивідуального підприємця (окремо по новоствореним юридичним особам і окремо по господарюючим суб'єктам, які зробили будь-які зміни в дані ЕГРЮЛ / ЕГРІП), направляються по каналах зв'язку в адреса Мосміськстату для присвоєння кодів по загальноросійським класифікаторів окремо по новоствореним юридичним особам і окремо по юридичним особам, які зробили будь-які зміни в дані ЕГРЮЛ.

Інформаційний лист статистики, процес отримання і привласнення кодів КВЕД

Не пізніше дня наступного за днем ​​отримання відомостей з ЕГРЮЛ / ЕГРІП з Міжрайонною інспекцією ФНС Росії № 46 по м Москві, Територіальний орган Федеральної служби державної статистики по м Москві (Мосміськстат) представляє на адресу Міжрайонною інспекції ФНС Росії № 46 по м Москві документи, що підтверджують присвоєння кодів по загальноросійським класифікаторів по новоствореним юридичним особам, за винятком відомостей по індивідуальним підприємцям.

У зв'язку з вищевикладеним, новостворені юридичні особи отримують інформаційний лист про облік в Статрегістре в складі документів про державну реєстрацію в МІ ФНС Росії № 46 по м.Москві.

Юридичні особи, які не отримали Інформаційний лист Держкомстату в органі, що реєструє одночасно з документами про державну реєстрацію юридичної особи, отримують лист статистики, коди КВЕД в Мосміськстату в кабінеті № 205, з 9-30 до 16-30.

За юридичним особам, які зробили будь-які зміни (вносяться, які не вносяться до установчих документів) в ЕГРЮЛ зміни в Статрегістр вносяться на підставі даних, отриманих від реєструючого органу. Отримання сповіщеннях, які відображають зміни статистичних кодів згідно з внесеними змінами в ЕГРЮЛ, в органі, що реєструє не передбачено, тому що Повідомлення про встановлену в Статрегістре ідентифікації (присвоєння кодів КВЕД) надається юридичній особі в одному екземплярі на момент його створення для подання статистичної звітності.

Отримання інформаційний лист про облік в Статрегістре (Нових кодів КВЕД, листи статистики) здійснюється при зверненні юридичних осіб та індивідуальних підприємців в органи державної статистики.

Для отримання інформаційного листа Мосміськстату необхідно представити пакет документів. Подання документів обумовлено тим, що зміни передані реєструючим органом вносяться в Статрегістр відповідно до технологічного процесу з квартальної затримкою.

Перелік документів, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЛИСТА ПРО ОБЛІК В «СТАТРЕГІСТРЕ»

I. Для індивідуальних підприємців:

1. Виписка з Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців (ЕГРІП).

II. Для юридичних осіб.


Для державних підприємств і установ:
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ);
2. Відповідний організаційно-розпорядчий документ (наприклад, наказ вищестоящої організації про створення підприємства, розпорядження (постанова) Уряду Російської Федерації про реорганізацію юридичної особи, про затвердження переліку ФГУП, що знаходяться у віданні міністерства (відомства) і т.п.);
Для громадських і некомерційних організацій:
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ);
3. Свідоцтво Управління Мін'юсту Росії або Управління Федеральної реєстраційної служби про прийняття рішення про державну реєстрацію;
4. Для територіальних профспілкових організацій додатково лист (у довільній формі) про входження до складу загальноросійської профспілкової організації.
Для органів виконавчої влади:
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ);
2. Відповідна постанова Уряду про утворення;
3. Положення про орган виконавчої влади.
Для акціонерних товариств:
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ).
2. Виписка з реєстру акціонерів в довільній формі, яка містить інформацію про величину статутного капіталу і кількості акціонерів на поточну дату, а також відомості про власників акцій із зазначенням суми належних їм акцій та відносної її величини (%) до статутного капіталу.
При цьому відомості по акціонерам - громадянам Росії наводяться одним рядком. Виписка з реєстру акціонерів повинна бути завірена підписом керівника організації або керівника організації - реєстроутримувача та печаткою.
Відповідно до п.2 ст. 8 Федерального закону від 22.04.1996 № 39-ФЗ «Про ринок цінних паперів» номінальний утримувач цінних паперів не є власником цих цінних паперів. Йдучи до цієї нормі, внесення імені номінального утримувача цінних паперів в систему ведення реєстру, а також перереєстрація цінних паперів на ім'я номінального утримувача, не тягнуть за собою перехід права власності та / або іншого речового права на цінні папери до номінального утримувача.
Беручи до уваги, що ідентифікація форми власності акціонерного товариства кодом ОКФС в Статрегістре здійснюється на основі приналежності вкладу, внесеного власником акцій в рахунок їх оплати, інформація про номінальних утримувачів цінних паперів (акцій) не враховується при ідентифікації форми власності акціонерного товариства.
Для кредитних організацій (банків):
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ);
2. Ліцензію на здійснення банківської діяльності;
3. Статут і всі зміни до нього зі свідченнями про реєстрацію даних змін;
4. Наказ про призначення Голови правління;
5. для банків створених у формі акціонерних товариств обов'язково виписку з реєстру акціонерів.
Для інших юридичних осіб:
1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ);
2. Свідоцтво про державну реєстрацію;
3. Довіреність.

III. Представництва та філії іноземних юридичних осіб.


1. Дозвіл (акредитація) на відкриття представництва іноземної юридичної особи на території Російської Федерації, видане уповноваженим на те органом (наприклад, Державної реєстраційної палатою при Мін'юсті Росії, Торгово-промисловою палатою Російської Федерації, Банком Росії і т.д.).
2. Розпорядчий документ про створення.
3. Свідоцтво про внесення представництва (філії) іноземної юридичної особи до зведеного державного реєстру, видане Державною реєстраційною палатою при Мін'юсті Росії.
4. Свідоцтво про постановку іноземної юридичної особи на облік в якості платника податків з ідентифікаційним номером (ІПН).
5. Положення про представництво (філії), затверджене іноземною юридичною особою.
6. Договір оренди або гарантійний лист про надання офісного приміщення (при відсутності в положенні відомостей про місце знаходження представництва (філії).
7. Розпорядчий документ про призначення глави представництва (керівника філії).
При зміні відомостей про представництво, філії (наприклад, продовження терміну акредитації, зміна найменування, місцезнаходження, зміну керівника філії або глави представництва і т.д.), крім документів, перелічених в п. III надається Інформаційний лист про облік представництва (філії) в статистичному регістрі з кодами загальноросійських класифікаторів.

IV. Представництва та філії російських юридичних осіб.

1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб по юридичній особі, яка створила філію (представництво). Виписка повинна містити відомості про даний відокремленому підрозділі.
2. Розпорядчий документ про створення.
3. Інформаційний лист про облік юридичної особи, що створила філію (представництво), в Статистичному регістрі з кодами загальноросійських класифікаторів.
4. Положення про філію (представництво), затверджене створив його юридичною особою.
5. Повідомлення про взяття юридичної особи на податковий облік за місцем знаходження філії (представництва).
6. Розпорядчий документ про призначення керівника відокремленого підрозділу.
7. Для філій банків лист із Банку Росії про внесення до реєстру філій.
При зміні відомостей про філію (представництво), крім документів, перелічених в п. IV, надається Інформаційний лист про облік філії (представництва) в Статистичному регістрі з кодами загальноросійських класифікаторів.

ПОРЯДОК ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ І ВИДАЧІ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЛИСТА


1. Для Індивідуальних підприємців в кімнаті 319 з 9-30 до 12-00 в день звернення.
Телефон: 8-499-780-06-34.
2. Для представників державних підприємств і установ в кімнаті 308 з 9-30 до 12-00 в день звернення (крім організацій, підвідомчих МВС Росії, МНС Росії, Міноборони Росії, СЗР Росії, Мін'юсту Росії в частині УВП, ФСБ Росії, ФСО Росії , Спецбуд Росії, Спецзв'язку Росії, атомпрому Росії).
Телефон: 8-499-780-06-48.
3. Для інших юридичних осіб, філій, представництв та відокремлених підрозділів організована попередній запис.
Попередній запис здійснюється в кімнаті 301
з понеділка по четвер - з 9-30 до 13-00 та з 14-00 до 16-00
п'ятниця - з 9-30 до 13-00 та з 14-00 до 15-00
при наявності Свідоцтва про державну реєстрацію (для неюридичних осіб Свідоцтво з ІПН)
Представник організацій може записати не більше 2-х підприємств (організацій).
Прийом документів і видача інформаційного листа підприємств (організацій) здійснюється згідно з датою і часу встановленим за попереднім записом в кімнатах 324,325,311,314,316.

УВАГА!

Приймаються ксерокопії документів, (не посвідченого) в файлової папці. Виписка з Реєстру акціонерів, завірена - оригінал.

Видача Інформаційного листа здійснюється при пред'явленні паспорта (або документа, що посвідчує особу пред'явника) і довіреності на отримання Інформаційного листа.

УВАГА!

В останній робочий день місяця попередній запис і прийом документів не здійснюється.

Про коди КВЕД

Відповідно до Федерального закону від 23 грудня 2003 № 185 на юридичні особи покладено обов'язок надання до складу Єдиного державного реєстру юридичних осіб відомостей про своїх видах економічної діяльності.

Постановою Уряду Російської Федерації від 26 лютого 2004 р №110, прийнятим на виконання вищевказаного закону, встановлені відповідні форми Заяв, що містять листи для заповнення кодів Загальноросійського класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД).

Коди КВЕД заповнюються в формах Заяв юридичною особою самостійно, на підставі статуту, в якому визначені види діяльності організації, і класифікатора, що містить найменування і коди группіровочних позицій і коментарі до них (див. Додаток А (обов'язковий) до Класифікатора).

При заповненні форм Заяв в реєструючі органи слід звернути увагу, що в перший рядок в переліку кодів видів економічної діяльності заноситься код КВЕД основного виду діяльності юридичної особи, інші (необмежену кількість) - є додатковими.

Інформація про заявлених юридичною особою видах економічної діяльності міститься в Виписуванню з Єдиного державного реєстру юридичних осіб в блоці "Відомості про види діяльності" та є офіційною інформацією для органів державної статистики, позабюджетних фондів, кредитних організацій і т.д.

Беручи до уваги викладене, органи статистики не правомочні вносити будь-які зміни в облікові дані юридичної особи в Статистичному регістрі, в т.ч. і в коди КВЕД, без надання відповідної Виписки з ЕГРЮЛ. При цьому організаціям, що мають в Інформаційному листі про облік в ЕГРПО коди ЗКГНГ ​​(їх дію скасовано на території Російської Федерації з 1 січня 2003 г.) і не заявили до теперішнього часу в органи державної реєстрації відомостей про коди КВЕД, в рамках надання інформаційних послуг може бути надана консультація по підбору кодів Загальноросійського класифікатора видів економічної діяльності, що відповідають видам діяльності, визначеним у статуті організації.


Новости