П'ять способів носити джинси з зимовим взуттям

  1. Уггі і джинси
  2. Ботфорти і джинси
  3. Джинси і ботильйони
  4. Джинси і cнегоходи
  5. Джинси і черевики Timberland

У будь-який час року, не залежно від погоди, ми бажаємо виглядати модно і актуально. Але якщо мова йде про зимових образах, тут важливий не тільки привабливий зовнішній вигляд, але і відчуття комфорту. Як носити зимові черевики з улюбленими джинсами, щоб це було стильно і зручно?

Зимові образи - це не тільки похмурі кольори і мішкуваті одягу. Наряди в цю пору року теж можуть бути різноманітними і багатогранними. І один з найпопулярніших образів залишається незмінним - це поєднання джинсів і черевиків. Ми підібрали 5 трендових образів, які допоможуть вам правильно поєднувати модель взуття з джинсами.

Уггі і джинси

Це поєднання, мабуть, найпоширеніше в зимовий час. Уггі - дуже зручна і тепле взуття, яку прекрасно доповнять рвані джинси або модель скинни. Дуже важливо, щоб уггі і джинси гармонійно доповнювали один одного, тому якщо ви одягаєте чорні уггі, то до них краще підбирати темні джинси, до взуття коричневого або сірого кольору можна вибирати джинси світлих відтінків, наприклад бежеві або світло блакитні. Купити стильні джинси, які ідеально будуть підходити під ваші уггі, можна в магазині ASOS, і до речі ціна на них більш, ніж приємна. Переконайтеся самі!

джинси ASOS, $ 40.00

UGG Bailey Button II Boot, $ 169.95

Ботфорти і джинси

Багато стилісти, вважають, що поєднання джинсів і ботфортів - це минуле століття. Так, дійсно носити джинси з таким взуттям варто дуже акуратно, щоб не перейти межу. Якщо вже ви ніяк не можете відмовитися від такого поєднання, то краще вибирайте джинси чорного, сірого, брудно-синього кольору, не блакитні і не яскраво-сині. Звичайно ж, це повинна бути облягає модель - скинни або джеггінси. А на сайті магазина Zara ви можете купити ультрамодні ботфорти без каблуків, в яких будете виглядати приголомшливо цієї зими.

ботфорти Zara, $ 59.90

Джинси і ботильйони

Джинси з ботильйони - універсальний дует для створення романтичного, ділового і навіть вечірнього образу. Ботильйони можна носити з джинсами будь-яких моделей - скинни, джинсами кльош або бойфрендами. Дуже стильно виглядає образ, в якому джинси і ботильйони підібрані в тон. Цей прийом візуально подовжує ноги і робить фігуру в цілому стрункішою. У магазині H & M ви можете купити недорогі, але дуже стильні і красиві ботильйони, які будуть поєднуватися з будь-якими джинсами і спідницями, і стануть частиною ваших приголомшливих образів.

чорні ботильйони H & M, $ 29.99

Джинси і cнегоходи

Ще один з варіант зимового і образу - це поєднання джинсів і снігоходів. Ця зручна і практична взуття зазвичай з товстої пухкої підошвою і шнурівкою спереду. Носити такі чоботи необхідно тільки з брюками або джинсами, але ні в якому разі не з спідницями. Відмінно підійдуть практично всі моделі звужених джинсів, тільки не кльош. Красива і стильна пара снігоходів від магазину Century21 будуть зігрівати вас протягом усього холодної зими. Ще один з варіант зимового і образу - це поєднання джинсів і снігоходів

чорно-білі снігоходи, $ 39.99

чорні джинси $ 29.99

Джинси і черевики Timberland

Тімберленд - це найпопулярніша і стильна модель зимового взуття, яка відрізняється грубуватістю і масивністю. З оригінальними жовтими Тімберленд чудово поєднуватимуться блакитні, сині, сірі або чорні джинси. Такий дует додасть фігурі стрункості. Джинси під Тімберленд - безпрограшний варіант, який відмінно підійде на кожен день.

черевики Timberland, $ 202.00

Джинси і черевики можна носити по-різному, головне, правильно поєднувати їх один з одним. Комбінуйте свої улюблені джинси з різними моделями чобітків, і ви будете прекрасні в будь-якому образі! Нагадаємо, що купити будь-яку вподобану річ в закордонному магазині вам допоможе посередник, вибрати якого можна з нашого перевіреного каталогу .

Алеся Богданова для Bunddler.com

Як носити зимові черевики з улюбленими джинсами, щоб це було стильно і зручно?

Новости