Пальто для жінок 40 - 45 років середньої комплекції

  1. Базова одяг жінки
  2. Який застосуємо декор

Всім відоме «мені нічого вдягти» від жінки з набитим речами шафою Всім відоме «мені нічого вдягти» від жінки з набитим речами шафою. Це знайоме багатьом. Дами 40 - 45 років не виняток. Хочеться зрозуміти, чому так відбувається? Аналізуючи ситуацію, можна назвати кілька причин. Перша, і, як правило, основна - неправильно складений ключовий гардероб. Друга - дійсна недостача одягу. З цим теж все зрозуміло. Третя - її велика кількість. У гардеробі у будь-якої жінки є речі, які з роками вийшли з моди. Але вони знаходяться в хорошому стані, тому розлучитися з ними дуже шкода. Це і пальто для жінок 40 років середньої комплекції, які придбані давно, але вже неактуальні через свого розміру. Це і сукні, куплені на якесь торжество, але надіті пару раз. Шафа, заповнений такими речами за своєю суттю ще гірше, ніж напівпорожній.

Базова одяг жінки

Що ж являє собою основний гардероб жінки? Які речі повинен включати? Основа образу - це індивідуальний вибір кожної жінки, який ґрунтується на її стилі. Як правило, він є класикою, доповненої елементами, які залежать від життєвих пріоритетів кожної леді, а також від роду її занять.

  • Для ділової жінки з обов'язковим робочим дрес-кодом підійдуть рівні силуети з елементами жіночності спокійних відтінків і різноманітної фактури тканин. Цей вибір поширюється і на пріоритети при покупці верхнього одягу. Пальто жінок 40 років не повинно мати комічних принтів, що викликає декору, великих аплікацій та неформальних нашивок. Цей вибір відрізняє їх від молоденьких дівчат, які можуть дозволити собі подібні елементи.
  • Одяг жінки сорока п'яти років, особливо середньої комплекції, що не передбачає наявність міні. У цьому віці жінка не повинна підкорювати оточуючих ультрамодного одягом і агресивними деталями, а повинна бути здатною і просто зобов'язана притягати погляд вишуканістю і простотою. Тому сукні для жінок після 40 років повинні бути трохи нижче коліна або на 5 см вище.
  • Активність і нереальні навантаження, як правило, властиві деяким жінкам, які звикли бути в постійному русі по роду діяльності або до власних вподобань. Тут буде доречним спортивно-діловий стиль, представлений можливістю змішання класики і стилю casual (повсякденному, зручною і практичного одягу). Такі деталі можуть мати право на існування як в легкій, так верхньому одязі.

Радує той факт, що багато фасони осінньо-зимових нарядів, зокрема пальто після 40 років, вдало виглядають не тільки на подіумі, але комфортно і практично входять у повсякденне життя і органічно вписуються в образ дорослої жінки. У цьому сезоні їх довжина, приємні, акварельні відтінки стримані і злегка консервативні. Радує той факт, що багато фасони осінньо-зимових нарядів, зокрема пальто після 40 років, вдало виглядають не тільки на подіумі, але комфортно і практично входять у повсякденне життя і органічно вписуються в образ дорослої жінки

На піку слави тримаються пальто з довжиною максі - від ікри до щиколотки. Але ніким не забута довжина до стегна або до коліна. Силуети варто підбирати класичні - у вигляді трапеції, прямі або приталені.

  • Класичні тренчкоти - двубортная модель з відкладним коміром, погонами, манжетами.
  • Пальто жінок 40 років моделі кейп - вільна без рукавів верхній одяг. Популярна серед дам - ​​водіїв авто. Бувають, як правило, в клітинку, смужку або однотонне.
  • Трохи відрізняється від трапецевідного Кейпа, що має лінію фігури і плеча - скроєне по колу пончо. Такі моделі прийнятні для струнких жінок 40-45 років.
  • Суворе пальто під пояс середньої довжини - класика жанру, виконане в спокійних однотонних тонах з різних фактур тканини гідно оцінений діловою жінкою 40 - 45 років.
  • Виграшно підійдуть як жінкам, так і молодим дівчатам пальто із завищеною лінією талії.

Який застосуємо декор

Відмінним декором буде хутро, який використовується модельєрами для зимових варіантів пальто. Він може використовуватися для окантовки рукавів, краю вироби, кишень, лінії борту. Варіанти пальто для молодих дівчат і дорослих жінок, які використовують в своєму образі класику, доповнюються чобітьми на підборах, сумкою або клатчем, рукавичками. У деяких моделях вигідно виглядають шарфи. При цьому ультрамодні деталі з роками стають все менш актуальними.

Важливим у виборі виробів є колір. Коричневі, сірі, сині, червоні відтінки популярні в будь-якому віці. Бежеві та білі не є практичними, але часто затребувані. До речі, такі кольори молодят. Нові можливості пропонують модельєри, які використовують великий принт на тканинах. Такі пальто не підійдуть під базовий варіант, але мають право на існування і застосування. Цікава техніка формування тканини і вироби в цілому - печворк. Створювані моделі виконуються зі шматочків тканин різних форм, фактур і квітів. Іноді використовується принт з подібним на таку техніку малюнком.

Моделі верхнього одягу не можуть бути представлені тільки пальто. Сучасний асортимент курток і джинси бойфренди в 40 років створюють особливий елегантний спортивний стиль жінки. Куртка в гардеробі жінки за 40 є предметом суперечок багатьох експертів, але не варто недооцінювати її практичність і зручність.

Багато модельєрів, працюючи над гардеробом пані, намагаються створити моделі, що гармонійно поєднуються і відповідні індивідуальності кожної. Ділова або активна дама з усіх гідних варіантів зможе підібрати для себе один єдиний тільки їй відповідний.

Любі жінки! Якщо сильно захотіти, то наймізерніший гардероб завжди можна зробити насиченим. А підкреслити стильність образу, а також вашу елегантність допоможуть поради сучасних стилістів.

Хочеться зрозуміти, чому так відбувається?
Які речі повинен включати?

Новости