Panama Jack (Панама Джек) - стильна жіночий, чоловічий одяг, взуття та аксесуари з Іспанії для активного способу життя. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Історія створення торгової марки Panama Jack (Панама Джек)
  2. Де купити чоловічий одяг, взуття, аксесуари бренду Panama Jack (Панама Джек), адреси магазинів в Україні:

Panama Jack (Панама Джек) - іспанський бренд модного і яскравого одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок, які віддають перевагу активному відпочинку

Panama Jack (Панама Джек) - іспанський бренд модного і яскравого одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок, які віддають перевагу активному відпочинку.

Історія створення торгової марки Panama Jack (Панама Джек)

Любителі активного відпочинку просто не знають, як можна жити без вражень і пригод. Для того щоб активно провести час, необов'язково їхати кудись далеко. Дуже часто проста прогулянка по місту дарує багато позитивних емоцій, відкриває нові місця і незвідані раніше маршрути. І головним у цій подорожі є не результат, а сам процес. Основний нагородою для любителів постійно бути в русі є задоволення від самої подорожі і від тих емоцій, які воно приносить.

Люди, які звикли активно проводити свій вільний час, дуже уважно вибирають для себе одяг і взуття. Є навіть загальноприйняті критерії, за якими вони роблять свій вибір. Одяг та взуття обов'язково повинні бути стильними, сучасними, практичними, а також комфортними.

Всіма цими характеристиками дуже рідко володіють товари однієї торгової марки. Часто дизайнери звертають увагу на зовнішній вигляд своїх товарів, а всі інші характеристики для них менш важливі. А ось фахівці іспанської торгової марки Panama Jack створюють свої товари так, що вони володіють найвищими показниками по всім перерахованим вище характеристикам. Взуття цього бренду мріють придбати чоловіки і жінки у всьому світі, адже цікаві новинки торгової марки не можуть не привернути їх увагу.

Бренд Panama Jack виник в 1989 році. З самого початку заснування компанії її фахівці вирішили дарувати своїм покупцям комфортну і володіє індивідуальним стилем продукцію. Першою моделлю, представленої на ринку, стали черевики під назвою Basic Boots. На сьогоднішній день ця взуття - візитна картка торговельної марки, адже її придбали для себе вже 6 мільйонів чоловік у всьому світі. Прекрасна впізнавана форма взуття пісочно-бежевого кольору модна в усі часи.

Фахівці торгової марки заявляють, що вони працюють в стилі під назвою Outdoor-Casual, так званий вуличний повсякденний стиль. Таке взуття прекрасно підійде для будь-якого заходу, як для неформальної обстановки, так і для ділових зустрічей. Взуття бренду Panama Jack витримає як звичайну прогулянку, так і похід в гори.

Крім конструктивних і естетичних особливостей своєї продукції, фахівці компанії ще і звертають особливу увагу на вигляд, в якому вона доставляється покупцям. Упаковка є відмінною рисою цієї іспанської компанії. Кожна пара взуття упаковується в спеціальний чемоданчик, який також виглядає по-різному в залежності від моделі. Такий не зовсім стандартний маркетинговий підхід сприяв успіху бренду і свідчить про те, що торговельна марка дуже шанобливо і уважно ставиться до своїх клієнтів. Багато покупців дуже раді тому, що разом з взуттям вони отримують ще й такий прекрасний аксесуар.

Багато моделей бренду створюються в стилі унісекс, тому вони чудово підходять як для жінок, так і для чоловіків. У компанії твердо переконані, що любителів пригод не варто ділити з гендерної або культурному ознаками. Але все одно в асортименті продукції бренду можна зустріти, як виключно чоловічі, так і жіночі варіанти взуття. Ці моделі підкреслюють індивідуальність своїх власників. Адже півчобітки, чобітки і черевики відповідають всім потребам їх володарів. Професіонали бренду роблять взуття, просто створену для ходьби.

У компанії діє також проект, аналогів якому в світі немає. Щорічно іспанський бренд вибирає близько 400 юнаків та дівчат з усього світу і відправляє їх в незвичайний похід по Південній Америці, цікавою тим, що там і сьогодні проживають представники древніх племен. Для всіх дітей, які беруть участь в проекті Quetzal Route, компанія дарує чудову можливість дізнатися історію загадкових і таємничих великих народів світу. Звичайно, маршрути цього походу діти здійснюють в черевиках і сандалях бренду Panama Jack, тому їх ноги не втомлюються від прогулянок і відчувають себе комфортно.

Для виробництва взуття використовуються тільки найкращі матеріали - велюр і натуральна шкіра. Дуже часто чоловічі моделі створюються з використанням технології double-face, завдяки якій взуття виходить чудово декорованого. Фурнітуру і елементи обробки співробітники компанії Panama Jack вибирають з особливим трепетом.

У компанії Panama Jack створюють взуття в першу чергу для тих людей, які не зупиняються на досягнутому і беруть від життя тільки найкраще.

Офіційний канал компанії на Youtube: http://www.youtube.com/user/pjpanama
Відео про історію торговельної марки:

Де купити чоловічий одяг, взуття, аксесуари бренду Panama Jack (Панама Джек), адреси магазинів в Україні:

У нашій країні вироби марки широко поширені в інтернет-магазинах. Також вироби можна придбати в мережі магазинів Інтертоп, адреси яких можна подивитися тут .

Офіційний сайт торгової марки Panama Jack: http://www.panamajack.com

Новости