PANDORA як відрізнити підробку від оригінального браслета

  1. Як розпізнати оригінальний браслет Pandora Ювелірні вироби Pandora - це унікальна можливість зібрати...
  2. Фірмовий штамп s925ale
  3. Класичний браслет PANDORA
  4. упаковка вироби
  5. Клевер в замку
  6. матеріал браслета
  7. вага виробів
  8. чорніння срібла

Як розпізнати оригінальний браслет Pandora

Ювелірні вироби Pandora - це унікальна можливість зібрати своє неповторне прикраса, яке буде тільки у вас. Додатковий плюс полягає в тому, що його можна вдосконалювати, змінювати, доповнювати до нескінченності (або в міру появи коштів). Завдяки таким приємним можливостям, браслети Пандора придбали велику любов і популярність. На жаль, кількість підробок теж зростає.

Що робити, щоб не нарватися на підробку?

В першу чергу, купувати прикраса в фірмових магазинах. На сайті виробника вказані адреси всіх магазинів. У вашому місті немає офіційного магазину? Тоді запам'ятовуємо всі моменти, які потрібно врахувати при покупці браслета або Шарм Pandora.

Фірмовий штамп s925ale

1. На всіх видів продукції присутній фірмовий відбиток. Для кожного матеріалу він свій. Так, для срібних виробів це «s925ale», для золотих - «g585ale». А для виробів з рожевого золота - «ale r». Чи не деяких деталях написи добре видно, а для розгляду інших може знадобитися лупа. Виробник може заховати їх на обідку Шарм або всередині опенворков (різьблених Шарм).
Слід зазначити, що до 2011 року фірма використовувала маркування «925 ale».

Класичний браслет PANDORA

Сам браслет, куди нанизуються шарм і підвіски, жорсткий, важко згинається. Пом'якшується він тільки в процесі тривалого носіння. Фейкові браслети спочатку м'які, в наслідок слабкого плетіння.
На застібку браслета нанесений напис PANDORA. Вона повинна бути чіткою, рівною. Над літерою O повинна бути корона. Така фішка була введена з 2008 року, майте на увазі.

Така фішка була введена з 2008 року, майте на увазі

Корона над буквою O

Найбільш популярні у шахраїв металеві браслети. Однак, в природі існують і підробки шкіряних браслетів. Вони досить примітивного якості і розпізнати їх не складе труднощів. Можна лише запам'ятати, що кольору оригінальних шкіряних браслетів дуже насичені, блискучі, а ось підробки - немає.

упаковка вироби

Упаковка вироби теж повинна бути елегантною, якісної, без слідів клею. Всередині неї лежить оксамитова обробка.

Клевер в замку

В середині замку браслета присутній так званий конюшина - шуруп, що забезпечує надійну фіксацію замку.

В середині замку браслета присутній так званий конюшина - шуруп, що забезпечує надійну фіксацію замку

"Клевер" в застібці оригінального браслета

матеріал браслета

Якщо деталь виконана з срібла і золота одночасно, то на ній має стояти клеймо срібла.

Щоб розвіяти сумніви в якості матеріалу, слід впливати на шарм сильним магнітом. Як відомо, простий метал до нього відразу притягнеться, а благородний (золото і срібло) - немає.

вага виробів

Вага виробів від Pandora досить значний, адже срібло саме по собі метал важкий. До того ж, все шарм і підвіски щільні, що не дуті (виняток - браслет бангл). Занадто легка вага браслета повинен вас насторожити.
Увага до деталей.

чорніння срібла

Свої підвіски і шарм ювелірний дім Pandora піддає чорніння. Чистий срібний шарм - це не про вироби Пандори.

Чистий срібний шарм - це не про вироби Пандори

Зліва чорнений оригінал, праворуч блискуча підробка

Якщо збираєтеся придбати шарм з муранського скла (мурано), то необхідно досліджувати його на край світа на наявність (а ще краще - відсутність) тріщин, відколів або бульбашок повітря.

Не лякайтеся, якщо однакові намистини мають різні відтінки - скоріше за все, вони з різних партій. З цієї ж причини може варіюватися і розмір намистин з мурано.

І ще: Пандора не випускає шарм з кристалами Сваровські. Можливо, в майбутньому - так. А поки вони використовують інші дорогоцінні й напівкоштовні камені.

Радуйте себе якісними покупками!

Радуйте себе якісними покупками


Що робити, щоб не нарватися на підробку?
У вашому місті немає офіційного магазину?

Новости