Паралельні розміри бюстгальтера

  1. Як правильно підібрати розмір бюстгальтера
  2. Паралельні розміри - порятунок при відсутньому розмірі

або рівноцінна заміна звичного розміру

Кожна жінка мріє про красиве грудей - це аксіома. Правильно підібраний ліфчик підніме впав бюст, наблизить широкі груди і додасть обсяг. Але щоб замовлене в інтернеті білизна, без примірки, зробило ваш бюст ідеальним, необхідно правильно підібрати розмір.

Як правильно підібрати розмір бюстгальтера

Скажемо відразу, справа ця досить просте. Але було б краще, якщо б хтось допоміг вам з вимірами. Для цього необхідно стати рівно. Врахуйте, навіть якщо звикли сутулитися, вимірювання потрібно проводити саме в такий граціозною позі.

Заміри, необхідні для визначення розміру бюстгальтера потрібно виконувати,
коли ви повністю роздягнені вище пояса (на голе тіло).

На фазі вдиху виміряйте об'єм тіла під грудьми, щільно приклавши вимірювальну стрічку На фазі вдиху виміряйте об'єм тіла під грудьми, щільно приклавши вимірювальну стрічку. Цей розмір вкаже довжину пояса. У маркуванні він відображається цифрами, кратними п'яти (65, 70, 75 і т.д.)

На фазі видиху виміряйте об'єм грудей, проклавши вимірювальну стрічку по найбільш виступаючим точкам грудей.

Різниця між цими двома розмірами показує повноту чашки. Як правило, на бирках вона позначається буквами (дуже рідко - цифрами).

Різниця, см 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 26-27 Літерне позначення повноти AA A B C D E F G H

Італійська, німецька, французька, прибалтійська, білоруська та російська маркування розмірів бюстгальтерів повністю збігається.

Якщо обхват грудей не відповідає кратному п'яти числу, його можна округлити до найближчої кратної п'ятірці. Наприклад, припустимо, ваш розмір пояса дорівнює 74 см. Тоді орієнтуйтеся на розмір 75. Якщо 67 см - округлює до меншої кордоні - вийде 65-й розмір і т.д. Щоб не помилитися, перегляньте цю таблицю:

Реальні вимірювання, див 63-67 68-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97 98-102 Номер розміру 65 70 75 80 85 90 95 100

Неправильно підібраний розмір обернеться не тільки недосконалою формою грудей. Здавлювання пояса і бретелей або навпаки, «бовтанка» під грудьми і постійно звалюється шлейки стануть причиною постійного дратівної дискомфорту.

Якщо повнота купленого бюстгальтера виявиться більшою, ніж потрібно, груди не «підніметься», а буде «бовтатися» в чашці. При меншій повноті чашечки бюст стане виглядати затиснутим, передавленной. І те й інше виглядає мало естетично і абсолютно не виправдовує призначення бюстгальтера.

Бабусі пам'ятають, як за радянських часів маркірувалися розміри ліфчиків - від 0 до 9. Ці цифри відображали тільки повноту, але не зачіпали довжину пояса. Тому сьогодні така розмірна лінійка не використовується - на етикетках присутні букви і цифри.

Паралельні розміри - порятунок при відсутньому розмірі

Протягом життя жінки повніють і худнуть, а разом з тілом змінюється і розмір грудей. Часто жінки звикають до визначеного розміру і психологічно противляться перед покупкою нижньої білизни, щоб зайвий раз виміряти свої обсяги.

Також частенько трапляється, що, вибравши одного разу розмір, припустимо, 80В, дівчата не бажають купувати нічого іншого. Їх логіку можна зрозуміти - адже якщо панночка носить плаття розміром М, запропонуй їй L - і стань справжнім ворогом.

Але бюстгальтери - це настільки делікатна справа, що тут можливі варіанти. Дизайнери навіть спеціальні терміни придумали, щоб не так шокувати дам. Альтернативні розміри вони назвали:

  • паралельними;
  • сусідськими;
  • сестринськими (sister bra size).

Не забувайте, що різниця між крайніми положеннями гачків застібок у суміжних розмірів бюстгальтерів приблизно дорівнює 5 см. Рівне ті ж 5 см - крок між сусідніми номерами ліфчиків. Ось звідси і пішла ця «взаємозамінність».

Що до повноти, то їй теж знаходиться рівна в сусідньому розмірі. Розглянемо це на прикладі: Припустимо, зазвичай ви носите бюстгальтер 80 С. Цей розмір оточують такі:

75В 80В 85В 75С 80С 85С 75D 80D 85D

Щоб вибрати паралельний розмір, який точно також підійде для вашого бюста, як і звичний 80С, зупиніться на тих, що розташовані по діагоналі від нього, наприклад:

  • якщо зменшите пояс (замовте 75), то збільште обсяг чашечки (беріть повноту D);
  • якщо збільшили обсяг (вибрали 85), то візьміть меншу повноту чашки (В).

Одним словом, розмір 80 С цілком замінять розміри 75D або 85В.

Якщо необхідно зменшити пояс, замість 80С купуйте 75С. Якщо пора збільшити повноту, сміливо міняйте 80 С на 80 D.

Якщо принцип підбору Вам зрозумілий, скористайтеся таблицею (див.) Нижче, щоб точно визначити свої паралельні розміри:

Ваш розмір бюстгальтераМенший «паралельний» розмірБільший «паралельний» розмір

70B - 75А 75B 70C 80А 80B 75C 85А 70C 80А 75B 75C 70D 80B 80C 75D 85B 85C 80D 90B 80D 75E 85C 85E 80F 90D

Ще раз підкреслимо! Якщо є хоч найменші підозри на виниклі відхилення в звичному розмірі, не будете чарувати на кавовій гущі і не купуйте те, що брали раніше.
Виміряйте свої обсяги, і тільки тоді можете замовляти базовий або паралельні розміри.

Розглядаючи сестринські розміри бюстгальтера, як можливий варіант онлайн замовлення, пам'ятайте - віддалятися від базового розміру більше ніж на одиницю неприпустимо! І все тому що, збільшивши паралельний розмір ще більше, ви отримаєте:

  • великий пояс з більш дрібної чашкою;
  • менший пояс з величезною чашкою.

А адже вище ми розглядала ці варіанти, і прийшли до висновку, що обидва вони зіпсують форму грудей. Тому не думайте, що сестринські розміри - це все, що поруч з базовим. І якщо вже сподобалася якась модель бюстгальтера, а її в даний момент немає в наявності, краще почекайте парочку зайвих днів, замовивши під замовлення базовий або правильний паралельний розмір.

Пропонуємо перейти в каталог з нижньою білизною для вибору відповідної моделі

Новости