парфум | Топ-косметика

  1. Calvin Klein - Beauty: кращий аромат для харизматичних жінок
  2. ТОП 10 літніх парфумів:

Наша постійна рубрика в якій ми вибираємо Топ-косметику місяці. Зазвичай ми збираємо тут кращі випробувані нами товари, косметику з високими рейтингами або цікаві новинки, які ми плануємо спробувати. А так же прочитує всі б'юті блоги в пошуках справжніх і майбутніх маст-хевов. Не забудьте і ви поділитися своїми знахідками! У цьому місяці ми зробили акцент на антиоксидантні засоби, зволожуючі засоби і засоби захисту від сонця.

Читати повністю

Наша постійна рубрика , В якій ми вибираємо Топ-косметику місяці. Зазвичай ми збираємо тут кращі випробувані нами товари, косметику з високими рейтингами або цікаві новинки, які ми плануємо спробувати. А так же прочитує всі б'юті блоги в пошуках справжніх і майбутніх маст-хевов.

Читати повністю

Наша постійна рубрика, в якій ми вибираємо Топ-косметику місяці. Зазвичай ми збираємо тут кращі випробувані нами товари, косметику з високими рейтингами або цікаві новинки, які ми плануємо спробувати. А так же прочитує всі б'юті блоги в пошуках справжніх і майбутніх маст-хевов. Не забудьте і ви поділитися своїми знахідками!

Не забудьте і ви поділитися своїми знахідками

Читати повністю

Calvin Klein - Beauty: кращий аромат для харизматичних жінок

аромат Calvin Klein - Beauty створений для красивих і впевнених у собі жінок, освічених, знають собі ціну, що володіють харизмою. Витончений квітково-деревний аромат від Calvin Klein виділяє жіночність і вишуканість, створюючи образ сильної і чуттєвої жінки, красивою своєї внутрішньої красою.

Основа парфуму - запах мускатних зерен з легким ароматом лілії і актуальний в усі часи жасмин. Шлейф аромату - він кедрового дерева - додає парфуму чарівну красу і робить його воістину розкішним.

Читати повністю Читати повністю

Новинка на основі монозапахов

Escentric Molecules - нове слово в парфумерії, бренд з'явився в 2005-му році, автором його став берлінець Геза Шоен. Він придумав, як зробити запах туалетної води більш стійким, ніж у аналогів. Це вдалося завдяки використанню феромонів: речовин, які акцентують сексуальну приналежність, на противагу попередникам ряду «унісекс».

Читати повністю

Важко уявити сучасну жінку, яка ніколи не користувалася косметикою і парфумерією. Для того щоб підкреслити свою індивідуальність і неповторність образу, все частіше використовують декоративну косметику, а завершують створення образу чудовими нотами аромату духів. Визначитися з вибором відповідного аромату допоможе інтернет-магазин парфумерії , В якому, завдяки широкому асортименту продукції, можна легко підібрати парфуми і косметику з урахуванням своєї індивідуальності.

Читати повністю

Вашій увазі добірка найцікавіших і нових жіночих ароматів 2010 года!

Be Delicious Eau de Toilette від DKNY. Нова туалетна вода - це все, що ми любили в Be Delicious, тільки ще легше, яскравіше і свіже! Інгредієнти, добре знайомі з класичного аромату Be Delicious, по-новому змішані і заграли несподіваними, але улюбленими акордами. У зв'язку з цим змінився і зовнішній вигляд флакона: форма продовжує повторювати апетитне яблуко, але скло стало прозорим, а всередині флакона з'явилася яскрава коктейльна «соломинка». Ноти: натуральна соковита нота американського зеленого яблука, м'якоть грейпфрута, магнолія, тубероза, конвалія, оксамитова троянда, кольорові фіалки, сандалового дерева, світла деревина і біла амбра.

Читати повністю

Продовжуємо огляд рейтингу журналу Allure. У цій статті ми розглянемо парфум року за версією Allure. Дивимося і додаємо свої парфумерні відкриття цього року!

  1. Marc Jacobs Lola -пряний, квітковий аромат, чарівно жіночний за рахунок нот пітона і ванілі.
  2. Аромат білого піона, чорної бузку і фіалки в класичному флаконі Estée Lauder Pleasures.
  3. Guerlain Idylle - квітковий аромат, тонкий і вишуканий одночасно для розкішних жінок.
  4. Editions de Parfums Frédéric Malle Noir Épices Пряні аромати перцю, кориці і гвоздики. Теплий і насичений, стійкий аромат.
  5. Свіжий і прохолодний аромат сандалу від Calvin Klein Euphoria.
  6. Сексуальний, привабливий аромат Gucci by Gucci.
  7. Зелений, іскрить аромат від Chanel Cristalle Eau Vert.
  8. Фруктовий аромат ожини і мускусу, дуже спокусливий і, як не дивно, не набридає, а хочеться ще і ще Jeanne Lanvin by Lanvin.

Фруктовий аромат ожини і мускусу, дуже спокусливий і, як не дивно, не набридає, а хочеться ще і ще Jeanne Lanvin by Lanvin

Читати повністю

Аромат, як дзеркало свого часу, відображає характер яскравих і харизматичних жінок, які стали Аромат, як дзеркало свого часу, відображає характер яскравих і харизматичних жінок, які стали   легендами різних епох легендами різних епох. Cacharel допомагає розкрити свою індивідуальність через колекцію жіночих образів, які втілили в собі риси головної героїні марки.

Сьогодні Cacharel представляє Scarlett. Хто нова героїня Cacharel? Символ сучасної епохи. Живе повноцінним і активним життям. Вона як і раніше романтична, делікатна, злегка стримана. Відкриваючи флакон з новим ароматом, вона дивує нас, показуючи себе абсолютно з іншого боку. У запаморочливий вихорі емоцій, що нахлинули прориваються назовні сміливість і чуттєвість. Витончені риси її характеру підкреслені багатством внутрішнього світу, приголомшливим магнетизмом і життєвою енергією. Вона створена для того, щоб насолоджуватися повним і яскравим життям, любити і бути коханою чоловіками. Вона володіє пристрастю і чуттєвістю, при цьому зберігаючи чистоту молодості і ніжність.

Читати повністю

У травні вибір редакції упав на багатообіцяючі новинки і перевірені часом косметичні засоби, тож фаворити травня місяця 2009: Додати

У травні вибір редакції упав на багатообіцяючі новинки і перевірені часом косметичні засоби, тож фаворити травня місяця 2009: Додати

Макіяж в рожевих тонах

  1. Tricolour LipGlass триколірний блиск від MAC (17, 50 €) Чому кращий: модні рожеві відтінки і приємна текстура блиску.
  2. Matte Satin Baked Blush від LORAC . Розкішні атласні рожеві рум'яна.
  3. Lift Concealer від MAKE UP FOR EVER. База під тіні. Чому кращий: ця база містить вітаміни, відновлюють шкіру, маскує темні кола і зморшки, надає шкірі сяйво.
  4. Лінійка помад від Clinique. Чому найкращі: модні кольори і захист від УФ-променів (SPF 15).
  5. Туш DiorShow Iconic Mascara від Dior. Чому найкраща: туш створена спеціально для модельних показів, пензлик огортає силіконом і загинає кожну вію надаючи супер обсяг і вигин.
  6. Лак для нігтів Lacquer Nail Polish від Sephora .

Читати повністю

Редакція вибирає ТОП косметичних засобів квітня. Додавайте своїх фаворитів цього місяця!

засоби для макіяжу

  1. Пудра ID Bare Minerals - ідеальна пудра, легка, натуральна, корисна для шкіри з природним сонцезахисним фактором, ціна близько 25 $
  2. туш для вій BADgal Lash Mascara від Benefit, ціна від $ 9
  3. Блиск для губ стійкий, без запаху Glossimer від Chanel, ціна близько 27 $.
  4. Зволожуюча база під макіяж Supermoisture Makeup від Clinique, ціна близько 1000 рублів.
  5. Рум'яна L'Oreal Paris Bare Naturale Mineral Doux - мінеральний рум'яна, невагомі, ніжні з пензликом, ціна близько 15 $.
  6. Гель для губ Lip Conditioner від Caudalie - виліковує сухі губи, упорядковує шкіру губ, за допомогою антиоксидантів в складі бальзаму, можна використовувати як основу для нанесення помади, ціна близько 350 рублів.

Гель для губ Lip Conditioner від Caudalie - виліковує   сухі   губи, упорядковує шкіру губ, за допомогою антиоксидантів в складі бальзаму, можна використовувати як основу для нанесення помади, ціна близько 350 рублів

Читати повністю

Для побачень як не можна краще підійдуть романтичні, свіжі, весняні парфуми з чуттєвим шлейфом. Жіночі духи для побачень, можуть бути квітково-орієнтальними або ж цитрусовими. Пам'ятаємо, що виливати на себе весь флакон не варто, від вас повинен виходити легкий аромат квітів, увловімий лише при русі. Наприклад, Miss Dior Cherie від Christian Dior, Pleasures Exotic від Estee Lauder, Gucci Envy Me, 1881 En Fleurs, Joy від Jean Patou.

Наприклад, Miss Dior Cherie від Christian Dior, Pleasures Exotic від Estee Lauder, Gucci Envy Me, 1881 En Fleurs, Joy від Jean Patou

Miss Dior

А от чоловікам йде на побачення хоршо підійдуть - деревно-пряні аромати. Наприклад, M7 від Yves Saint Laurent, Escada Magnetism For Men, Hugo Boss Dark Blue.

© top-kosmetika.ru

У літню пору необхідно використовувати спеціальну туалетну воду, яка має більш легку формулу і не містить спирту. Бажано залишити концентрації Parfum і Eau De Parfum і перейти на туалетну воду (Eau De Toilette)

Літні аромати швидше вивітрюються, тому, якщо це необхідно, наносите аромат кілька разів протягом дня.

Найвдалішим річним вибором будуть цитрусові, озонові і морські аромати, легкі квіткові парфуми також підійдуть.

Зберігати парфум потрібно в темному прохолодному місці.

У спекотні дні краще взагалі відмовитися від парфумів і перейти на ароматизовані креми для тіла.

Ідеальний варіант вибрати літню версію улюбленого аромату або можна спробувати нові свіжі запахи літа!

ТОП 10 літніх парфумів:

Читати повністю

Ефірні масла

Це рідкі суміші органічних речовин, що виробляються рослинами і обумовлюють їх запах. Це біологічно активні сполуки з широким спектром дії відносно організму людини. Вони відносяться до області тонких матеріальних субстанцій і дуже швидко (буквально через 30 хвилин) через шкірні покриви і дихальні шляхи проникають в усі клітини організму людини.

Одні ароматичні речовини впливають на гормональний баланс, інші - на підтримку і відновлення вітальних сил, треті - на функціонування серцево-судинної та кровоносної систем, органів дихання і шлунково-кишкового тракту, а також на емоційний стан і психіку людини.

Читати повністю

Психологи виділили 6 чоловічих арома-типів характеру. Визнач, до якого типу належить чоловік і скористайся нашою таблицею, потрібних йому ароматів.

Читати повністю

Повсякденний парфум - це, як правило, легкий аромат, що підходить для всіх випадків життя. Повсякденний парфум можна використовувати при відвідуванні магазинів, збираючись на вечірню прогулянку з друзями, на пікнік за місто.

Сімейство ароматів: найчастіше це водні, озонові, деревні або зелені аромати.

Повсякденний парфум для жінок: Aquawoman Rochas; Moschino L eau Cheap and Chic; Acqua di Gio; DKNY

Повсякденний парфум для чоловіків: Davidoff Cool Water Deep; O-ZONE Man від Sergio Tacchini; Lanvin Oxygene Homme; Euphoria Men від Calvin Klein;

© top-kosmetika.ru

Спортивні аромати володіють легким ненав'язливим ароматом. Вони повинні дарувати відчуття свіжості, спонукати на активні дії. Спортивні парфуми часто засновані на цитрусових, фруктових, озонових нотах. Чисті і підбадьорливі аромати ідеально підійдуть як парфуму для занять спортом.

До спортивних ароматів ставиться більшість ароматів унісекс, наприклад, CK One Summer 2005.

Жіночий спортивний парфум: s.Oliver Sports; Create від Puma;

Чоловік спортивний парфум: Allure Homme Sport; Azzaro Jet Lag;

© top-kosmetika.ru

Духи - це найвишуканіший вид парфумерної продукції.

Позначення: parfum (extrait)

Зміст ароматичної композиції: Парфуми містять найбільший відсоток ароматичної композиції (від 15% до 30% і більше), розчиненої в дуже чистому спирті (96% об.).

Формат: Духи випускають в маленьких флаконах, найчастіше по 7 або 15 мл (в Америці це відповідає 1/4 oz. Або 1/2 oz.)

Стійкість: Запах духів більш багатогранний, глибокий і найстійкіший в порівнянні з іншими видами, що забезпечується високим вмістом екстракту. Достатньо всього лише пари крапель, щоб запах тримався протягом дня і більше.

Вартість: Духи також і найдорожчий продукт парфумерії, так як вони містять велику концентрацію парфумерних масел, ціна яких на ринку дуже висока. Вартість духів коливається від 100 $ до нескінченності.

© top-kosmetika.ru

У 1990 році Французький Парфумерне Спільнота на чолі з головним парфумером будинку Jean Patou Жаном Керлео остаточно затвердив 7 основних парфумерних типів, які в свою чергу утворюють розгалужені «сім'ї» ароматів. Під парфумерним типом розуміється загальна будова і враження, вироблене ароматом, завдяки використанню тих чи інших нот.

Зауважимо, що ці 7 найосновніших типів постійно поповнюються все новими і новими відгалуженнями. Отже, основні сімейства ароматів:

Читати повністю

Аромат Omnia Green Jade від Bulgari Аромат Omnia Green Jade від Bulgari. Аромат відрізняється пьяняще свіжим ароматом з нотами білого піона, квітки сливи і жасмину. Флакон не поступається в елегантності їх вмісту - сплетіння двох нефритових кілець символізує оновлення і енергію.

Аромат Moschino Glamour. Як і годиться парфуму італійської марки, Moschino Glamour - запах відверто спокусливий, в ньому поєднуються нотки мандарина, гібіскуса, орхідея і амбри.

Читати повністю

На противагу денним, вечірні парфуми призначені для урочистих випадків: для походу в театр або в гості, вечері з коханою людиною, весілля кращої подруги і т. Д.

Як правило, вечірній парфум має яскравий, насичений аромат, часто солодким, східним або пудровим.

Вечірні аромати для жінок: Youth Dew від Estee Lauder, Pure Poison від Christian Dior і Black Cashmere від Donna Karan,

Вечірні аромати для чоловіків: Theorema Uomo від Fendi, Chanel Egoist і Must de Cartier; Mania від Emporio Armani; Armani Black Code;

© top-kosmetika.ru

Позначення: Туалетна вода / eau de toilette

Туалетна вода користується великим попитом, правда вона не настільки стійка і легша, ніж духи, а так само має менш цікаві запахи, але зате її ціна більш доступна. Для денного застосування туалетної води цілком достатньо, а для якихось урочистих подій краще мати більш концентрований варіант аромату.

Концентрація ароматичних екстрактів: туалетна вода містить 4-10% екстракту в алкоголі 80-90% об. Багато ароматів існують тільки в цій концентрації. Чоловіча ж парфумерія майже вся представлена ​​у вигляді туалетної води.

Читати повністю

Як приготувати маски, компреси, ванни і навіть туалетну воду самостійно? використовуємо Як приготувати маски, компреси, ванни і навіть туалетну воду самостійно арома-рецепти для краси і гарного самопочуття.

Ванна (арома ванна)

Розчиніть 6-10 крапель чистого ефірного масла в 15 мл (1 чайна ложка) нейтрального масла (масло з виноградних кісточок) і змішайте з водою у ванні.

Масаж обличчя

Масажна суміш масел: змішайте 5-7 крапель чистого ефірного масла з 15 мл (1 чайна ложка) нейтрального масла (масло з виноградних кісточок) або з кремом для обличчя на Ваш вибір.

масаж тіла

Змішайте 6-10 крапель чистого ефірного масла з 15 мл (1 чайна ложка) нейтрального масла (масло з виноградних кісточок) або із засобом догляду за шкірою на Ваш вибір.

Читати повністю

Основний розподіл парфуму на денній та вечірній повелося давно. Денний парфум зазвичай легший, ніж вечірній. Ідеально використовувати туалетний та парфумовану воду, а то і зовсім одного дезодоранту буде досить. Використовується денний парфум, як зрозуміло з назви, для денних справ, наприклад, коли ви займаєтеся своїми справами, сидите на роботі, ходите по магазинам, гуляєте в парку. Але денний парфум поняття відносне і позначає скоріше привід, ніж час доби.

Запахи для денного парфуму можуть бути найрізноманітніші, але головна умова, легкість і ненав'язливість.

Жіночий денний парфум: Feraud Paris, Armand Basi In Red, Max Mara LE PARFUM; Excentrique pour femme Eau de Parfum.

Чоловік денний парфум: Armand Basi Homme; Azzaro Silver Black.

© top-kosmetika.ru

Найкраще місце для нанесення духів це місця за вухом, на згинах руки, на пульсі, так духи довше зберігаються і краще проявляють себе, т.к шкіра в цих місцях ніжніше.

«Нанесіть парфуми туди, де ви чекаєте поцілунку». Коко Шанель

Чисте волосся, тканини, особливо натуральні, перш за все шерсть, також добре зберігають запахи.

Читати повністю

далі »

Хто нова героїня Cacharel?

Новости