Парфуми Designer Shaik

Аромати від Designer Shaik втілюють в собі владу, силу і непідробну чисту розкіш, натхненні тисячолітньою історією Аравійських цивілізацій. Designer Shaik (Бахрейн) створює неповторний, унікальний образ, який прихований в особливій містики і романтики Аравійського півострова.

Офіційний сайт http://www.designershaik.com/

Парфумерні композиції Заходу і Сходу завжди були суттєві відмінності, нерідко навіть кардинальні. Але, не дивлячись на різницю, як східні духи на основі ефірних масел, так і елітний французький парфум прекрасні кожен в своєму стилі: якщо східний аромат будить древні інстинкти і нагадує про вікові традиції, то західна оригінальна парфумерія - це гімн вашої унікальності, спосіб самовираження . Будинок Шейх першим спробував об'єднати в одному парфум все найкраще від цих двох напрямків, і його безпрецедентний експеримент вдався!

Кожен флакон оригінальної парфумерії Shaik таїть за розкішним фасадом і рідкісні і дорогі східні інгредієнти, і елітні французькі компоненти. Ім'я засновника цього елітного бренду - Shaik - як і все на Сході, покрито таємницею і сонмом чарівних легенд. Одна з них стверджує, що творець цього дивного парфумерного будинку - багатющий шейх Бахрейну, гордий син своєї країни, який вирішив прославити її велич за допомогою прекрасних ароматів. Багатство і досконалий смак цієї великої людини створили імперію парфумів, що підкорила світ своєю особливою красою. Кожен аромат від Шейх Парфуми відрізняється не тільки надзвичайною (східної) стійкістю, але і західної мінливістю.

Духи і туалетна вода створюються невідомими творцями по дуже складних формул, який змушує аромат змінюватися з часом (по кілька діб) і перевтілюватися в залежності від обставин, залишаючись при цьому незмінно прекрасним і ненав'язливим. При цьому кожен парфум укладений в дивовижної краси флакон ручної роботи. Виконуються флакони і для духів, і для парфюмированной води в двох стилях - Precious і Classic. Перший - це вже навіть не флакон, а коштовність: сапфіри, діаманти, золота оправа ... Другий - трохи демократичніше: для обробки застосовуються кристали Сваровскі і срібло. Але і перший, і другий стиль - це дивовижний, неповторний дизайн і справжня розкіш. Однак все флакони - багаторазові, і багаті готелі в Арабських еміратах, елітні парфумерні бутики по всьому світу пропонують послугу їх «дозаправки». Ароматів цієї марки поки існує небагато - оригінальна парфумерія Shaik бере якістю, а не кількістю. Але навіть якщо бренд і розширить свою лінійку парфумів - навряд чи ви зустрінете аромат «унісекс». Усталені традиції східних країн чітко диктують умови: є жіноча парфумерія Shaik, і вона прекрасна. Є чоловіча парфумерія Shaik - і вона ще більш прекрасна.

Купити флакончик цього чарівного зілля - значить приєднатися до тих, хто відчуває себе справжнім досконалістю, що не вимагає змін, впевненим в тому, що ідеал існує, і він - це ви. Детальніше прочитати про кожного ароматі Shaik, прочитати відгуки покупців, підібрати який відповідає саме вашим світовідчуттям, і замовити його ви можете на сторінках цього каталогу.

  • Ми реалізуємо виключно оригінальну продукцію; 👌
  • Ціни на парфуми адекватні ринковій вартості в інтернет-магазинах на оригінальні парфуми або косметику
  • Заявки на покупку приймаються онлайн на сайті і по телефону, для прискорення пошуку цікавить вас аромату назвіть менеджеру КОД товару;
  • Покупки можна перевірити при отриманні розкрити, звірити партійні номера, штрих-коди, флакон, хоч спектральний аналіз вмісту, якщо все відповідає - оплатити замовлення.
  • У каталозі можна вивчити докладний опис всіх товарів, а також 💬 відгуки на парфумерію і косметику;
  • Можливо вас зацікавлять пропозиції розпивши Designer Shaik від приватних продавців, можливість купити аромат на пробу підсвічений значком 🎁
  • 🚚 Доставка Парфуми Designer Shaik здійснюється по всій Україні;

Новости