Парфуми Lacoste: історія знаменитого бренду

Компанія Лакоста заснована ближче до середини минулого століття, в тридцятих роках. Бренд почав свою діяльність зовсім не з виробництва парфумерії, спочатку Lacoste шили сорочки.

Компанія успішно розвивалася і стала випускати аксесуари, одяг і найголовніше - парфумерію. Перші духи Lacoste були випущені в 1984 році, до сьогоднішніх днів створена велика кількість як чоловічих ароматів, так і жіночих.

Популярність до бренду прийшла не відразу, лише в 1960-х року в США і Європі стали впізнавати фірмовий логотип Лакоста. Спортивний одяг була і залишається популярною до нинішнього часу. Пізніше, як вже помічено вище, в 1984 році асортимент значно розширили, додавши парфумерію. Сьогодні, купити духи Lacoste можна практично в будь-якій точці планети, магазини Лакоста розташовуються по всьому світу. За час існування парфумерії Лакоста, її полюбили безліч фанатів, жінки і чоловіки різного віку визначили для себе найбільш цікаві композиції і з задоволенням користуються ароматами бренду.

Цікава історія пов'язана з логотипом компанії. Ви напевно бачили і знаєте всім відомий зелений крокодил. Засновник бренду, будучи спортсменом, посперечався з власним тренером, що зможе виграти кубок. Посперечалися на валізу з крокодилячої шкіри. Друг спортсмена створив ілюстрацію крокодила, яка була нашита на спортивній футболці. Тепер же, даний логотип красується на всіх товарах компанії Lacoste.

Весь асортимент можна подивитися в інтернет-магазині парфумерії http://flacons.com.ua/lacoste у них представлені тестери, можна вивчити відгуки, ознайомитися з цінами і фото.

Жіночі парфуми

  • парфумована вода Lacoste Lacoste Pour Femme - жіночна композиція, відноситься до групи ароматів квіткові, деревні. Один з найпопулярніших жіночих парфумів Лакоста.
  • Один з найпопулярніших жіночих парфумів Лакоста

  • парфумована вода Lacoste Eau De Lacoste Pour Femme - вихор спокуси і чуттєвості в квітково-деревного композиції парфумерії. Другий за популярністю аромат.
  • Другий за популярністю аромат

    Чоловічі парфуми

  • туалетна вода Lacoste Essential - топ 1 серед чоловічих ароматів бренду. Деревно-фужерні група.
  • Деревно-фужерні група

  • туалетна вода Lacoste Style In Play - займає другу позицію за популярністю серед чоловічих туалетних вод компанії. Аромат складається з квіткових, деревних і мускусних нот.
  • Аромат складається з квіткових, деревних і мускусних нот

    Це далеко не всі популярні аромати парфумерного бренду. Ми виділили лише по два з категорії жіночих парфумів і чоловічої туалетної води.

    [Youtube bpCG0ewGuhg]

    Взагалі, духи Лакоста підходять енергійним, активним і спортивним людям, по крайней мере, їх призначення є таким. Практично всі аромати стійкі і насичені, підкорюють інтенсивністю і різноманітністю.

    Новости