Парфуми на Літо

  1. жіноча парфумерія
  2. чоловіча парфумерія

Настає літо і не заслужено обмежувати себе у використанні парфумерії Настає літо і не заслужено обмежувати себе у використанні парфумерії. Найчастіше, так відбувається тому, що ми самі не можемо підібрати собі аромат. Прийміть кілька рекомендацій по підбору парфуму на літо:

1. Парфуми, який Ви збираєтеся придбати на літо, повинен бути максимально свіжим!

2. Віддайте свою перевагу парфумерії таких родин, як: озонові, зелені, свіжо-квіткові, фруктові, цитрусові.

3. Використовуйте замість парфюмированной води - туалетну.

Пропонуємо Вашій увазі ТОП 20 наймодніших і популярних літніх ароматів для жінок і чоловіків:

жіноча парфумерія

Armand Basi In Red 100мл

У свіжих початкових нотах парфуму Armand Basi In Red несподіваний імбир додає енергії цитрусових коктейлю з мандарина і бергамота. У «базі» благородна жіночність серединних нот з'єднується з чуттєвістю деревини і мускусу.

L'eau par Kenzo pour femmе

Свіжий, квітковий аромат парфумів L'eau par Kenzo pour femmе (Вода від Кензо. Для жінки) передає чудову, ароматну суміш компонентів високої якості. Жінка не залишиться байдужою від легкого і ніжного аромату. Головні нотки парфумерної композиції - лотос, мускус, цитрусові, бузок, очерет, персик, м'ята, ніжна лілія, деревне кедр, солодка ваніль.

Chanel Chance Eau Fraiche 100мл

Індивідуальність і неповторність аромату парфуму Chanel Chance Eau Fraiche (Шанель Шанс Фреш) відкривається вибухом соковитих цитрусових, водного гіацинта і жасмину. Серпанком прекрасних мрій обволікають нотки «серця» чуттєвої амбри, білий мускус і ветивер підкреслять жіночність і витонченість власниці Шанель Шанс Фреш.

Dior Jadore L'eau Cologne Florale

Сонячні цитрусові ноти і розкішний квітковий букет, врівноважені пряними спеціями, відкривають справжню сторону жіночності - досконалості і гармонії. З ароматом парфумів J'adore L'eau Cologne Florale, Ви будете блищати на будь-якому заході, будь то світська вечірка, ділова зустріч або романтичне побачення. В ароматі відчуваються свіжі цитрусові з квітковими тонами - лимон, магнолія, бергамот, іланг-іланг, неролі. Він створює ореол дивовижній гармонії вишуканості, свіжості, витонченості та жіночності.

Lanvin Eclat D'Arpege

Звучання аромату парфуму Lanvin Eclat D'Arpege починається з поєднання нот зеленої бузку і листя сицилійського лимона. Повітряні квіткові ноти червоного півонії, листя зеленого чаю, китайського османтуса, квіток гліцинії і персика в серці аромату створюють сяйво ніжності і хтивості. духи Lanvin мають чарівний шлейф з нот амбри, білого ліванського кедра, звіробою і солодкого мускусу підкреслює витонченість і чарівність власниці цього привабливого аромату.

Moschino Funny 100мл

Вібруюча свіжість гіркого апельсина в поєднанні з нотками рожевого перцю парфуму MOSCHINO Funny створює химерну ауру привабливості, збудливу цікавість. Пелюстки жасмину та півонії наповнюють композицію пронизливої ​​ніжністю, в той час як прохолодний акорд зеленого чаю врівноважує поривчастий звучання квіткових нот.

Moschino Cheap And Chic I Love Love

Чудова квіткова гама парфуму Moschino I Love Love розрахована на юних дівчат і молодих жінок, яких ще не покинуло чарівне відчуття першої закоханості і чудове відчуття романтичних миттєвостей. Дражливий, трохи іронічний, спокусливий, і непередбачуваний, цей парфум немов чарівний коктейль, додасть вам особливий шарм.

Hermes Un Jardin sur le Nil

Яскравий, весняно-літній парфум Hermes. Un Jardin sur le Nil (Сад Нілу) вийшов свіжим, трохи п'янким і кружляють голову, немов спеціально вигаданим для того, щоб створювати гарний настрій, гармоніюють аромати абрикоса, грейпфрута, ялівцю, які доповнює плескіт хвиль і запах лотоса.

Lacoste Touch of Spring 90мл

Енергія кольору і жіночності в парфум Lacoste Touch of Spring створені для молодої, модною і енергійної жінки, він наповнює весняним настроєм і пробуджує творчі пориви, додаючи спонтанності її діям і вчинкам, забарвлюючи кожен день новими яскравими фарбами. Дуже ніжні, жіночні духи Lacoste яскравими бризками розпилює в повітрі аромат весни - молодий, квітучої та свіжою.

DKNY Be Delicious

Чуттєвий і привабливий парфум DKNY Be Delicious від Donna Karan володіє зухвалим характером з чарівністю початкової ноти грейпфрута, яблука, огірок, магнолії. Нота «серця» (пряний сандал, чуттєва амбра) в поєднанні з яскравими кінцевими нотами (тубероза, конвалія, троянда, фіалка) створюють гарний і модний аромат.

чоловіча парфумерія

Armand Basi In Blue

Armand Basi In Blue прикрасить своєю сміливою чуттєвістю образ елегантного, привабливого чоловіка, завжди відкритого нових відкриттів і неймовірних пригод. Освіжаючий і трепетний, що пробуджує почуття і рішучість парфум Armand Basi In Blue нагадує про тріумф нерозгаданого синього вишуканого кольору. Високий статус чоловічого аромату парфуму Armand Basi - це Ваш зоряний час.

Leau par Kenzo pour homme

Елегантний, витончений і безневинний запах маленького японського дерева юзу іскриться в верхніх нотах свіжими і прозорими нотками лимона, переливаючись і граючи в променях гармонії рожевого дерева і лотоса. Злегка пряний хоу ліф наділяє композицію природної простий і здоровим глуздом. L'Eau par Kenzo - акватичні, прозорий, легкий, чистий і непідробно свіжий, сучасний чоловічий аромат незамінний в колекції істинного самурая підкреслюючи винятковий смак і елегантність володаря.

Chanel Allure Homme Sport Cologne 150мл

Шикарний чоловічий парфум Chanel Allure Homme Sport Cologne (Шанель Алюр Хомма Спорт одеколон) орієнтований на впевненого, мужнього сучасного чоловіка, сяє окремим діамантом в класиці від Chanel. Енергійна, динамічна мужність парфумерії Chanel Allure Homme Sport Cologne (Шанель Алюр Хомма Спорт одеколон) заснована на домінуючою морської свіжості, складеної з сімейства цитрусових і деревних ароматів.

Dior Homme Sport 100мл

Свіжа енергія ранку, яка залишиться з Вами весь день зі стійким ароматом парфумів Christian Dior Homme Sport. Побудований на сміливому поєднанні соковитих цитрусових нот, приправлених пікантною сумішшю імбиру і сандалу загострює почуття, тонізує, дарує відчуття бадьорості. З таким парфумом Ви не залишитеся непоміченим і постійно будете ловити на собі захоплені жіночі погляди.

Acqua di Gio pour Homme 100мл

Гіркі свіжі цитрусові ноти парфуму Acqua di Gio (Аква Ді ЖЗО) розбавляються легким ароматичним відтінком розмарину, перемішуються з солоною морською водою і пряними спеціями. Теплоту і чуттєвість композиції надають основні деревні ноти з мускусним слідом.

Lacoste Essential Sport

Аромат свободи, динамічний і пульсуючий, що відкриває нові горизонти парфум Essential pour homme складений з нот пачулі, деревини, східних прянощів, троянди, мандарина, винограду, томату, лимона і, звичайно, були використані свіжі водні нотки.

Bvlgari Aqva Marine 100мл

Водний, мужній аромат парфумів Bvlgari Aqva Marine pour Home, що надає стрімкість і романтичність в хмарі свіжості, концептуально кристалізується чистої води в дорогоцінний камінь.

Gucci by Gucci Sport pour homme

Свіжий, пряний, деревний аромат парфумів Gucci by Gucci Sport pour homme (Гуччі Бай Гуччі Спорт Пур Хом) з яскравими фруктовими нотами - це безпрограшна ставка на активних чоловіків. У новій, свіжої, спортивної версії відчуваються нотки грейпфрута, кипариса, мандарина, інжиру, кардамону, ялівцю, амбретти, і пачулі ветівера.

Clinique Happy for men 100мл

Свіжі початкові ноти парфуму Clinique Happy for men, що відтіняють цитрусовими акордами мандарина і лайма, плавно переходять в "серці" з цілого букета квітів. Деревний шлейф додає композиції закінченість завдяки кипарису, мускусу, кедровому дереву і дереву "Гайак".

Azzaro Chrome Legend

Оновлена ​​і вдосконалена композиція парфуму Azzaro Chrome Legend (Аззаро Хром. Легенда) стало звучати ще більш глибоко невідпорним ароматом мужності. Океан чуттєвості з нот чаю, зеленого яблука, мускусу, апельсина, моху, ветівера, кедра, амбри, бобів тонка призначений для істинного чоловіка, який підкорює своєю індивідуальністю.

Якщо Ви впевнені у виборі парфуму на Літо, скористайтеся нашим «Індивідуальним підбором ароматів» !

Новости