Парфуми на Весну

  1. жіноча парфумерія
  2. чоловіча парфумерія

Ось і прийшла Весна Ось і прийшла Весна! Холод і холоднеча змінюються весняним теплом! У цей прекрасний час як ніколи хочеться змін! Ми біжимо за покупками, набуваємо обновки і замислюємося про зміну улюбленого зимового аромату на щось більш легке, романтичне. Щоб правильно підібрати парфум на весну, дотримуйтесь деяких рекомендацій:

  1. Підбирайте на весну більш легкі аромати ніж ті, які Ви носили взимку.
  2. Перевагу віддайте парфумерії з сімейств квіткових, фруктових, ароматних, свіжих, цитрусових.
  3. Парфуми на весну не вимагає великої концентрації ароматичних масел, тому, навесні, Ви ще деякий час можете користуватися Вашим улюбленим зимовим ароматом, просто змініть парфумовану воду на туалетний.

Рекомендуємо ознайомиться з популярними весняними ароматами для жінок і чоловіків:

жіноча парфумерія

1. Versace Bright Crystal

Елегантний, м'який і тонкий аромат парфумів Versace Bright Crystal, створений спеціально для артистичних, але скромних і інтелігентних жінок, що віддають перевагу натуральну красу штучної помітності і спокійна вдача бурхливих проявів емоцій. Яскраве пишність, всепоглинаюча пристрасть і кришталева прозорість в квітково-фруктовому ароматі притягує, чарує своєю вишуканістю і витонченістю.

2. Calvin Klein Euphoria Blossom

Calvin Klein Euphoria Blossom

Аромат парфуму Calvin Klein Euphoria Blossom розкривається чудовим поєднанням орхідеї, азіатського лотоса і ніжного рожевого піона. У фінальному запаху до композиції приєднуються тонкі і делікатні вкраплення сухого мускусу, білого дерева і амбри.

3. Christian Dior Jadore

Самобутність аромату парфуму Christian Dior Jadore (Крістіан Діор Жадор) в особливій комбінації квіткового букета, в серце якого лежить чорна троянда, а вібруючі нотки бергамоту і Кетш наділяє аромат оксамитовими фруктовими нотками солодкуватого лікеру, пробуджують бурю емоцій. Оригінальність і елегантність аромату Жадор надає есенція коморского іланг-ілангу. Багате різноманіття квіткових нот в поєднанні з іланг-іланг додає аромату особливий шарм і іскристу свіжість.

4. Chanel Chance Eau Tendre

Chanel Chance Eau Tendre

Популярний і модний, в цьому 2011 році, ароматпарфюма Chanel Chance Eau Tendre (туалетна вода Шанель Шанс Тендер) з чуттєвим звучанням виноградного акорду з ароматом щойно розпустилися квітів - найкращий супутник довірливою і відданою дівчині. Привабливий і загадковий мускус, дорогоцінна амбра парфуму Chanel Chance Eau Tendre внесуть привабливість, незвіданість і хвилююче відчуття томної молодій красуні.

5. Nina Ricci Premier Jour

Блискучий, свіжий і прозорий аромат парфумів Nina Ricci Premier Jour починається свіжими, яскравими головними нотами жовтого мандарина, покритих ранковою росою білих пелюсток гарденії. Поступово Ви відчуєте м'яку ніжністю ванільною орхідеї, запашного горошку і теплоту зацукрованого мигдалю. Потім вас повільно зачарують приглушені ноти мускусу, сандалу і ванілі, щось ласкаво нашіптуючи.

6. Gucci Eau De Parfum II

Gucci Eau De Parfum II

Грайливий і заводний аромат парфумів Gucci Eau de Parfum II , Але при цьому все ж витончений і елегантний. Тонкий і непримітний аксесуар жінки, що бажає підкреслити свою привабливість. Ця чуттєва чарівна композиція заворожує чудовим єднанням відтінків гіркого апельсина, мандарина, чорної смородини, ожини, фіалки, кедра і жасмину.

7. LACOSTE Dream of Pink

Унікальні і дуже жіночні духи Lacoste Dream of Pinkраскриваются фруктово-квітковим звучанням, даруючи легкість, яскраві емоції і свободу. Солодкі червоні ягоди наповнюють експресією і підкреслюють Вашу неповторність. Роза і квіти лотоса, з'єднуючись в гармонійний букет, створюють злегка збуджений настрій, що змінюються спокусою і спокусою сандалу і мускусу, перед якими неможливо встояти.

8. DKNY Be Delicious Fresh Blossom

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Делікатний і ніжний парфум DKNY Be Delicious Fresh Blossomсопрікасается зі шкірою яскравими сплесками грейпфрутового коктейлю, бурштинової краплею сонячного абрикоса, зворушливим букетом лісових квітів і м'яким деревним шовком.

9. Lanvin Eclat D'Arpege

Звучання аромату парфуму Lanvin Eclat D'Arpege починається з поєднання нот зеленої бузку і листя сицилійського лимона. Повітряні квіткові ноти червоного півонії, листя зеленого чаю, китайського османтуса, квіток гліцинії і персика в серці аромату створюють сяйво ніжності і хтивості. Чарівний шлейф з нот амбри, білого ліванського кедра, звіробою і солодкого мускусу підкреслює витонченість і чарівність власниці цього привабливого аромату.

10. Dolce Gabbana Light Blue

Dolce Gabbana Light Blue

Серце аромату - це яскравість жасмину і свіжість бамбука, що оточують і оттеняющих чарівність білої троянди. Деревний аромат кедра, пряність амбри і мускусу складають базові ноти аромату. Духи Dolce Gabbana Light Blue барвисті і розкішні, чарівні і чуттєві, повні відчуттів і емоцій, як наше життя. Спочатку він може здатися простим, але його легке, ефірне звучання розповідає про любов до життя і весни. З плином часу він розкривається хвилюючими, надзвичайними нотками, захоплюючими у вир щасливих емоцій і бурхливих пристрастей.

чоловіча парфумерія

1. Chanel Allure Homme Sport

Неповторний образ спортивного чоловіки відбитий впарфюме Chanel Allure Homme Sport (Шанель Алюр Хом Спорт) розкритих в ароматах апельсина і мандарина, посилених нотками неролі, кедра і перцю.

2. Bvlgari Aqua

Bvlgari Aqua

Глибоке занурення в смарагдові води свіжості і прохолоди аромату парфюмаBvlgari Aqua підійде рішучого, цілеспрямованому чоловікові, що не звик відступати і не боящемуся труднощів. Парфумерна композиція складається з яскравого і підбадьорливого мандарина, свіжого петигрена, благородної і ароматною САНТОЛІНА, натуральної морської посидонії і чуттєвої мінеральної амбри.

3. Boss Orange Man

Яскравий і молодіжний парфум Boss Orange Man дарує чудовий настрій і заряд позитиву на весь день. Трохи пряних нот додають таємничості і привабливості. Духи Hugo Boss Orange, для тих хто любить рухатися вперед і отримувати задоволення від життя. Спонтанний, неприборканий, повний енергії, але в той же час дозволяє розслабитися, він створений для вільного духом чоловіки.

4. Azzaro Chrome

Azzaro Chrome

Універсальність і унікальність парфуму Azzaro Chrome (Аззаро Хром) дивує і захоплює чистотою звучання цитрусових ароматів. Складена з нот цикламена, жасмину, лимона, ананаса, розмарину, кедра, коріандру, моху, бобів тонка і мускусу заряджає енергією і підходить для чоловіків різного віку.

5. Armani Mania Men

Елегантний і свіжий парфюмArmani Mania Men створює навколо свого володаря ароматну ауру впевненості в собі. Цей елегантний і стильний аромат з амброво-деревної свіжістю вишукано відображає комфортний розкутий спосіб життя, покращуючи настрій і роблячи спілкування приємним.

6. Del Mar Baldessarini

Del Mar Baldessarini

Ексклюзивний і сильний морський запах для чоловіків потрясе Вас хвилею неймовірною свіжості і прохолоди, яка пьяняще обігрується в нотах мандарина, чорного перцю і бергамота, що в результаті утворює по-справжньому запаморочливу комбінацію.

7. Versace Man eau Fraiche

Спокусливий, елегантний аромат парфумів Versace Man eau Fraiche володіє приголомшливою харизмою. Деревне, свіжий, цитрусовий аромат створений для зухвалого, впевненого і сексуального чоловіка. Аромат підкреслить перевагу життєрадісного і чарівного підкорювача жіночих сердець.

8. Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Парфумерна композиція аромату Light Blue Pour Homme від Dolce & Gabbana відрізняється багатством відтінків і барвистістю акордів. У неї входять ноти шкірки грейпфрута, бергамота, ялівцю, розмарину, сичуанськи перцю, рожевого дерева, ладану, мускусною деревини і дубового моху.

9. Givenchy Blue Label

Оригінальний аромат, який, в першу чергу, призначений для розкутих чоловіків, не позбавлених манер. Парфуми Givenchy Blue Label дозволить його власникові залишатися джентльменом навіть в домашній атмосфері і відпочинку. Парфуми володіє яскравим і насиченим ароматом, який вирізняється ненав'язливість, але активністю. духи Givenchy Blue Label здатні наділити його власника індивідуальністю і неповторним смаком за рахунок незвичайного поєднання запахів, які залишають за собою чудовий шлейф.

10.Clinique Happy for men

Clinique Happy for men

Свіжі початкові ноти парфуму Clinique Happy for men, що відтіняють цитрусовими акордами мандарина і лайма, плавно переходять в "серці" з цілого букета квітів. Деревний шлейф додає композиції закінченість завдяки кипарису, мускусу, кедровому дереву і дереву "Гайак".

Ви все ще не знаєте який парфум використовувати Навесні?! Скористайтеся нашим «Автоматичним підбором аромату» !

Новости