Парфуми з смачним ароматом

Зараз все більш популярними стають "смачні" аромати, складаючи конкуренцію традиційним квітковим і свіжим. Подібні запахи створені спеціально для парфумерних естетів і дозволяють повернутися в казковий світ дитинства і побувати в світі фантазій. Серед них немає однакових, кожен аромат індивідуальний і має властиве тільки йому чарівність. Адже фруктові та солодкі запахи заспокоюють, знімають стрес і роздратування, зате покращують настрій, активізуючи вироблення гормонів щастя.

Саме поняття про «смачних» ароматах з'явилося близько двадцяти років тому. До цього апетитні запахи додавали в духи як фон, щоб відтінити основний запах, зараз же вони займають основне місце в парфум.

Парфумери порахували, що раз людям приємні запахи полуниці, карамелі, ванілі, винограду, то чому б не дати можливість насолоджуватися подібними ароматами щодня?

Парфумери порахували, що раз людям приємні запахи полуниці, карамелі, ванілі, винограду, то чому б не дати можливість насолоджуватися подібними   ароматами   щодня

Багатьом чоловікам подобаються "їстівні" аромати. Навіть Джастін Тімберлейк в одному з інтерв'ю сказав, що запахів квіткових духів на жінці він віддасть перевагу «смачні».

Першим подібним ароматом, який впевнено заявив про себе всьому світу, став неординарний парфум Thierry Mugler Angel , З основними нотами карамелі, ванілі і шоколаду. наступним ароматом від Thierry Mugler став пряний, квітковий Thierry Mugler Angel Innocent.

незабаром Nina Ricci , Що спеціалізується на випуску класичних і альдегідних ароматів, теж вирішила поекспериментувати. нові духи Les Belles, пахнуть недоспевшімі помідорами, мали дикий успіх. Після цього парфумери вирішили випустити ще два апетитних аромату - Amour d'Amandier, що має ванільно-мигдальний запах і Delice d'Epices, пахне яблуками і прянощами.

Тим, хто жити не може без аромату карамелі, можна спробувати Jennifer LOPEZ LIVE - незвичайний парфум, де верхніми нотами є лимон і апельсин, а базові - прянощі, сандал і карамель залишають після себе незабутнє враження.

Sweet Caramel від DKNY зачарує яблучними відтінками, які перейдуть в квітковий аромат, а базовий запах парфумів залишиться карамельно-ванільним.

У парфумах Nina Ricci Nina Pretty запах карамелі розкриється на тлі малини, яблука, ванілі та жасмину.
Популярними також стали молочно-вершкові запахи, що асоціюються з теплотою і ніжністю. фірма Diesel випустила духи Plus Plus Feminine, з флаконом у вигляді пляшки молока.

А в ароматі від Issey Miyake - Le Feu d `Issey Light молочно-амбровий тон пом'якшує аромат болгарської троянди, листя коріандру і сичуанськи перцю.

... фруктово квіткові парфуми давно стали вірними супутниками для теплої погоди. З цієї серії Giorgio Armani Acqua di Gioia , Чуттєвий і одночасно ніжний аромат, який пахне жасмином, кедром, мускатним виноградом і білим мускусом. Davidoff Echo Woman з ароматами білого мускусу, троянди, червоного винограду, троянди, півонії і кореня фіалки.

BURBERRY BRIT SHEER з нотами мандарина, винограду, півонії, квітів персика, листя ананаса, запашного горошку і японської груші.
Yves Saint Laurent In Love Again Jasmin Star - передає витончене пахощі жасмину, підкреслена тропічним ароматом карамболи.

LACOSTE Joy of Pink поєднує аромати грейпфрута, півонії, мускусу.

Paris Hilton FAIRY DUST пахне флердоранжем, рожевим півонією, гарденією, персиком, мускусом і ваніллю.
Нині популярні фруктові аромати Calyx від Prescriptives (з запахом абрикоса і персика), Cassilia від Pacano (з фруктовим міксом у вигляді малини, винограду, мандарина, грейпфрута, дині, персика і чорної смородини), Colors від Benetton (пахне динею і мандарином), Le Sport від Coty (з нотами ананаса).

серед фруктових парфумів аромат лимона займає гідну нішу. Його запах входить як в популярні, так і не дуже парфуми. наприклад CHANEL №5 , Madame Rochas .

серед чоловічих парфумів також можна зустріти "смачні" запахи.

В парфум Escada Sentiment Pour Homme благородний аромат, створений з незвичайних інгредієнтів.

У чуттєвому ароматі Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme присутні ноти мускатного винограду, жасмину, кедра, білого гіацинта і білого мускусу.

Rochas Man поєднує в собі запахи свіжозвареної кави в поєднанні з корицею, ромом, ваніллю, бергамотом і лаванди.

Рішучий і сексуальний Guerlain Homme вразить пікантність і брутальністю. Композицію відкривають аніс, жасмин, грейпфрут і бергамот. Базові ноти складають пачулі і натуральний мускус.

Сексуальний RALPH LAUREN Romance Silver з нотами винограду, кипариса, мандарина, бергамота, фіалки, мускусу і листя тропічного дерева, приверне жінок своєю зухвалістю і чуттєвістю.

Новости