ParkCity DVR HD 500 - автомобільний відеореєстратор HD, тест

  1. Запис випробувальної таблиці зроблена відеореєстратором ParkCity DVR HD 500
  2. Приклад запису автомобільного відеореєстратора HD ParkCity DVR HD 500 день

Багато читачів уже встигли оцінити наші тести відеореєстраторів. Сьогодні представляємо ще одну модель, яка знімає з роздільною здатністю HD автомобільний відеореєстратор ParkCity DVR HD 500. Багато читачів уже встигли оцінити наші тести відеореєстраторів

Сегмент відеореєстраторів сьогодні є одним з найбільш швидкозростаючих на ринку мобільних і автомобільних гаджетів. За оцінками аналітичної групи Smartmarketing, в 2011 році в Росії буде продано не менше 100 тис. Таких пристроїв.

При цьому зростає не тільки кількість проданих апаратів, а й представлені на ринку модельні ряди. У зв'язку з цим усвідомлений вибір відеореєстратора серед маси пропозицій стає скрутним. Положення посилює велику кількість «клонів», коду в одному і тому ж корпусі на ринку представлені моделі від різних виробників якість роботи яких може значно відрізнятися.

Єдиний вихід з цього становища, знайомитися в мережі з відгуками і тестами конкретних моделей відеореєстраторів і шукати в продажу безпосередньо їх.

Багато читачів уже встигли оцінити наші тести відеореєстраторів, список яких наводиться в кінці статті. Сьогодні представляємо ще одну модель, яка знімає з роздільною здатністю HD автомобільний відеореєстратор ParkCity DVR HD 500. Забігаючи наперед скажемо, що він гідно показав себе в тестах, але на ринках можна зустріти досить багато підробок під нього.

Забігаючи наперед скажемо, що він гідно показав себе в тестах, але на ринках можна зустріти досить багато підробок під нього

Запис випробувальної таблиці зроблена відеореєстратором ParkCity DVR HD 500

Приклад запису автомобільного відеореєстратора HD ParkCity DVR HD 500 день

Додаткові матеріали по темі автомобільних відеореєстраторів

З попередніми тестами відеореєстраторів можна ознайомитися за посиланнями: NEOLINE DVR-1010, NEOLINE DVR-2000 і mAVR H.264 S , PHANTOM VR-120 , Inspector BX-90 , Карк Q4 Lite, Mio, Intego VX-127, Parkvision PVR-50G , HIGHSCREEN BlackBox , китайський відеореєстратор, далі Phantom VR 105 і Phantom VR 107 .

Відеореєстратори формату mini (міні): teXet DVR-02, PHANTOM VR 102, V-check VR-A100, NEOLINE Mini One, PHANTOM VR 109, Mio MiVue 128.

Порівняльний тест відеореєстраторів із записом в HD якості: PHANTOM VR108 WR, PHANTOM VR107, Neoline Mobile-i Full HD, Park City DVR HD 520

Автомобільні відеореєстратори 2011-2012: LEXAND LR-3000, Gmini MagicEye FG720, Sho Me HD08-LCD, dvoCam-HD1 / AdvoCam-HD, PHANTOM VR-120

Новости