Партнери - Профспілковий дисконт

Colours & Style - світ біжутерії та аксесуарів. Наше майстерність - досконалість в деталях. Ми готові поділитися з Вами самими сміливими і яскравими ідеями.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх, https://vk.com/colours_style

10 10   Elena Miro є єдиною маркою для повних жінок, яка вийшла на рівень prêt-a-porter і відкриває тиждень моди в Мілані - Milano Moda Donna Elena Miro є єдиною маркою для повних жінок, яка вийшла на рівень prêt-a-porter і відкриває тиждень моди в Мілані - Milano Moda Donna. Elena Miro - не просто модний бренд. Це стиль життя, в основі якого лежить оригінальність і прагнення завжди бути в гармонії з собою.

м Сургут, вул. Профспілок, 11,

2 поверх

10 10   У мережі мультибрендових магазинів Саквояж представлені сумки жіночі, сумки чоловічі, гаманці, портмоне, сумки дорожні відомих світових брендів У мережі мультибрендових магазинів "Саквояж" представлені сумки жіночі, сумки чоловічі, гаманці, портмоне, сумки дорожні відомих світових брендів.

м Сургут, пр-т Комсомольський, 19, ТЦ «Новий світ», тел. 26-00-44

м Сургут, пр-т Леніна, 41, ТЦ «Світ», тел. 36-33-45

м Сургут, вул. Геологічна, 10 «б», ТЦ «Росич», тел. 52-30-94

м Сургут, вул. Чехова, 6/2, ТЦ «Прем'єр», тел. 36-33-55

м Сургут, вул. 50 років ВЛКСМ, 6 «б», м-н «Молодіжний», тел. 51-38-76

м Сургут, вул. 30 років Перемоги, 58, ТЦ «Исток», тел. 96-30-56

м Сургут, вул. Нефтеюганск шосе, 1, ТЦ «Аура», тел. 93-50-20

м Сургут, вул. Профспілок, 11, ТЦ «Агора», тел. 94-24-17

12 12   ZEPPELIN - Найбільший магазин casual формату, який представляє світові бренди одягу, взуття та аксесуарів- Diesel, Pinko, Guess, True Religion, DKNY, Colmar ZEPPELIN - Найбільший магазин casual формату, який представляє світові бренди одягу, взуття та аксесуарів- Diesel, Pinko, Guess, True Religion, DKNY, Colmar.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх

10 10   Група компаній Geox розпочала свою торгову і виробничу діяльність в 90-х роках ХХ століття і всього за кілька років стала одним з основних учасників італійського і міжнародного ринку взуття і одягу Група компаній Geox розпочала свою торгову і виробничу діяльність в 90-х роках ХХ століття і всього за кілька років стала одним з основних учасників італійського і міжнародного ринку взуття і одягу. Діяльність Групи спрямована на пошук технологічних рішень, які гарантують проникнення повітря та захист від вологи.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх, тел. 94-22-28

10 10   Заради сумочок від цих дизайнерів справжні модниці готові на все Заради сумочок від цих дизайнерів справжні модниці готові на все! Тепер не потрібно їхати заради них в світові столиці моди - легендарні аксесуари від знаменитих брендів Michael Kors, Furla і Coccinelle тепер можна купити і в Сургуті.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 1 поверх

10 10   GANT - це більш, ніж 60-річна історія елегантності і витриманого стилю GANT - це більш, ніж 60-річна історія елегантності і витриманого стилю. Сьогодні GANT - це по-справжньому глобальний бренд з більш ніж 1200 магазинами в світі і щосезону колекціями одягу, взуття, аксесуарів для чоловіків, жінок і дітей, а також лінією товарів для будинку.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх, тел. 94-22-28

10 10   Марка Darel відрізняється від інших, тим, що це не просто одяг, а глобальна концепція під знаком Smooth Luxury - М'який Люкс Марка Darel відрізняється від інших, тим, що це не просто одяг, а "глобальна концепція" під знаком Smooth Luxury - М'який Люкс. Чарівність і унікальність Gerard Darel знаходяться поза залежить від часу жіночому одязі вищої якості і лінії аксесуарів. Вироби, носії Паризького шарму і цінностей Будинку Моди, природно і плавно переходять в життя і в гардероби витончених сучасних жінок.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх, тел. 94-22-25, https://vk.com/gerarddarel

10 10   Cerruti 1881 - бутік чоловічого одягу, який представляє знаменитий італійський Будинок моди Cerruti 1881 - бутік чоловічого одягу, який представляє знаменитий італійський Будинок моди. Вірність традиціям і чудову якість з 1881 року завжди притаманні цій марці. Костюми модного будинку завжди можна відрізнити по обробці: ручний відстрочці коміра, роговим гудзиків, підкладці.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх

10 10   Мережа салонів аксесуарів з екзотичної шкіри Мережа салонів аксесуарів з екзотичної шкіри.

м Сургут, вул. Геологічна, 10, ТЦ «Росич», 2 поверх

г.Сургут, вул. Профспілок, 11, lifestyle mall «Агора», 1 поверх

10 10   Колекції модного одягу і аксесуарів бренду Patrizia Pepe - це суміш практичності, модних тенденцій і пекучих деталей Колекції модного одягу і аксесуарів бренду Patrizia Pepe - це суміш практичності, модних тенденцій і пекучих деталей. Бренд націлений на те, щоб відобразити стиль і характер сміливих, красивих і успішних дівчат і молодих людей в вируючому мегаполісі. Одним словом, вишуканий міський стиль з домішкою екстравагантності і неординарних дизайнерських рішень.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх, тел. 94-28-81

10 10   TIAMO - бутик жіночого одягу, який є офіційним представником знаменитої марки Escada і Escada Sport TIAMO - бутик жіночого одягу, який є офіційним представником знаменитої марки Escada і Escada Sport. Німецький бренд випускає одяг, взуття та аксесуари класу «люкс». Модний будинок використовує велику палітру класичних, романтичних і завзятих ідей в кожній своїй колекції. Одяг Escada завжди відрізняють яскраві кольори, принти, простий і нехитрий крій.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх

10 10   Фірмовий відділ колекційної шкіргалантереї та сумок ASKENT France Фірмовий відділ колекційної шкіргалантереї та сумок ASKENT France. ASKENT - це яскравий бренд оригінальних дизайнерських аксесуарів з натуральної шкіри.

м Сургут, вул. Югорський тракт, 38, ТРЦ «Сургут Сіті Молл»

5 5   За свою майже четвертьвековую історію бренд Tara Jarmon став справжнім символом жіночності, витонченості і привабливості За свою майже четвертьвековую історію бренд Tara Jarmon став справжнім символом жіночності, витонченості і привабливості. Жодна колекція Tara Jarmon не має провокують моделей. Кожен наряд - це втілення чистої жіночої простоти і краси.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11, 2-й поверх, тел.94-20-54, https://vk.com/tarajarmon_surgut

10 10   Ми шиємо чоловічі і жіночі костюми (за технологією made-to-measure «зроблено за міркою»), а також сорочки, смокінги жилети і багато іншого Ми шиємо чоловічі і жіночі костюми (за технологією made-to-measure «зроблено за міркою»), а також сорочки, смокінги жилети і багато іншого.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

2 поверх, тел.919-000

10 10   Бренд Laurèl був заснований в Мюнхені в 1978 році Бренд Laurèl був заснований в Мюнхені в 1978 році. Колекції марки можна знайти більш ніж в 30 країнах і 1000 точок продажів по всьому світу. Слоган марки висловлює основні цінності бренду і особливості Laurèl "See Feel Love": про пристрасті і про любов до моди. Жінка «бачить» колекцію, «відчуває» дотик одягу на тілі і «закохується» у Laurèl.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

2 поверх, тел. 94-28-79

10 10   Karma of Charme-італійське взуття ручної роботи Karma of Charme-італійське взуття ручної роботи. Це модна, вишукана взуття для відображення Вашої індивідуальності і стилю. Абсолютний лідер і еталон етно- взуття в світі.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх, тел.89227908899

10 10   CORSOCOMO - модний бренд взуття та аксесуарів, над створенням колекцій якого працюють дизайнери провідних європейських будинків моди Мілана, Парижа і Лондона CORSOCOMO - модний бренд взуття та аксесуарів, над створенням колекцій якого працюють дизайнери провідних європейських будинків моди Мілана, Парижа і Лондона. Взуття, створена ними, продається в Росії в мережі магазинів CORSOCOMO і від Нью-Йорка до Гонконгу в наймодніших мультибрендових універмагах світу.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх, тел.94-22-29, https://vk.com/corsocomo86

10 10   Торгова марка Francesco Marconi спеціалізується в області шкіргалантереї: сумки, аксесуари Торгова марка Francesco Marconi спеціалізується в області шкіргалантереї: сумки, аксесуари. За офіційними запевненнями, продукція відповідає кращим зразкам італійського якості, експонується на міланських виставках і, взагалі, знаменита.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх

12 12   Компанія «FALKE» заснована в 1895 році Компанія «FALKE» заснована в 1895 році. Лідер шкарпетково-панчішної промисловості Німеччини. Чоловіча та жіноча серія продукції «Фальк» - це різноманітний асортимент шкарпетково - панчішної продукції з кращими властивостями, натуральним складом, прекрасної зносостійкість.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх

10 10   ELEGANZZA-європейський бренд шкіряних сумок, рукавичок і аксесуарів ELEGANZZA-європейський бренд шкіряних сумок, рукавичок і аксесуарів. Продукція італійського Модного Дому ELEGANZZA- це бездоганний дизайн, новітні технології обробки натуральної шкіри, модні тренди сезону.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх

10 10   Нижня білизна Triumph німецького бренду вже дійсно - тріумф краси, якості, бездоганного стилю Нижня білизна Triumph німецького бренду вже дійсно - тріумф краси, якості, бездоганного стилю! Ексклюзивні і стандартні серії цього чарівного білизни давно звернули на себе увагу жінок, які дотримуються найвищих стандартів у всьому, які не визнають дрібниць в одязі та аксесуарах.

г.Сургут, ул.Профсоюзов, 11,

1 поверх

10 10

Єдиний офіційний представник в місті Сургуті бренду BlackGlama. В салоні «MONDIAL» також представлені бренди: Braschi, Adamo, Antonio Didone, Franko Armondi, Mousios, Vesivio. Розміри - жіночі з 36 по 64, чоловічі від 42 по 76.

Профспілковий дисконт 10% підсумовується до всіх діючих акціях і знижкам в салоні "MONDIAL".

г.Сургут,

Нефтеюганск шосе, 1,

ТРЦ «Аура», 2 поверх

10 10   Lexmer пропонує російським чоловікам товар, який їм буде зручно купувати і носити Lexmer пропонує російським чоловікам товар, який їм буде зручно купувати і носити.

г.Сургут,

пр. Леніна, 37, тел. 28-37-07

10

Новости