Передача «Привіт, Андрію!» Посварить Малахова з усіма телезірками

  1. Зірка запевняє, що все було навпаки
  2. «Привіт, Андрію!» Вже посварив Малахова з багатьма зірками

На шоу «Привіт, Андрію!» Стався черговий скандал. Поступила в розпорядження інформагентства «Експрес-Новини» інформація свідчить, що Андрій Малахов посварився з черговою зіркою. Цього разу ведучий телепередачі, що позиціонується як «головне суботній» телешоу країни, вніс до свого «чорного списку» Наташу Корольову. У кулуарах пошепки розповідають, що Малахов назвав «Русалку» своїм «найлютішим ворогом».

У кулуарах пошепки розповідають, що Малахов назвав «Русалку» своїм «найлютішим ворогом»

Вирішивши «відзначити» 45-річчя співачки бенефісом «на другий кнопці» телевізійного пульта, Малахов був упевнений в безпрограшному виборі і запропонованого формату, і героїні:

  • Наташу Корольову «обожнює» телеглядач, незалежно від віку і статі;
  • телепередачі з її участю «просто приречені» на успіх і високі рейтинги.

Однак, запланувавши зняти про співачку спеціальну програму, з масою запрошених знаменитостей, Андрій зіткнувся з небажанням Наташі Корольової виконувати композиції Ігоря Ніколаєва. Форматом телешоу «Привіт, Андрію!» Передбачені не одні лише розмови з запрошеними на передачу. Королевою запропонували виконати кілька пісень, але з однією умовою - це повинні бути лише композиції Миколаєва, але співачка раптом заявила, що має намір співати тільки нові хіти.

«Русалка» - це звичайно, добре, але ще більший успіх передачі обіцяло участь в ній і «дельфіна». А тут красуня раптом «такий фортель викидає». Та ще кому? Малахову? У нього і так нерви потріпався за останній рік - догляд з «Першого», конкуренція з Дмитром Борисовим, необхідність згуртувати команду однодумців для роботи над новим проектом «Прямий ефір». В результаті, компромісу з Наташею Корольовою досягти не вдалося, «Русалка» навіть заявила: «Тоді я зовсім не прийду». Зйомку телебенефіса скасували.

Зірка запевняє, що все було навпаки

Прагнучи бути об'єктивними, кореспонденти інформаційного агентства «Експрес-Новини» спробували з'ясувати точку зору Наташі Корольової. За її словами:

  • на 16 серпня була запланована зйомка;
  • в зв'язку з неможливістю зібрати всіх запрошених гостей, від телебенефіса зірки на шоу «Привіт, Андрію!», довелося відмовитися;
  • все відбулося в робочому режимі, Малахову навіть не довелося сильно змінювати «творчі плани».

», довелося відмовитися;   все відбулося в робочому режимі, Малахову навіть не довелося сильно змінювати «творчі плани»

Разом з тим, достеменно відомо, що запрошені на зйомку передачі про Королевою гості, залишилися вдома. Навіть мама Наташі Корольової, спеціально прилетіла з США. А адже в студію намір прийти й інші, не менш відомі виконавці та друзі «Русалки» - улюбленець жінок Стас Михайлов, гуморист Володимир Винокур, природно, і Ігор Ніколаєв.

«Привіт, Андрію!» Вже посварив Малахова з багатьма зірками

Через випусків телешоу, Андрій Малахов вже посварився не лише з Наташею Корольовою. За наявними даними, зіпсовані відносини і з Аллою Пугачовою. Після того, як в телеефірі стали обговорювати інтимні подробиці взаємин Алли з Сергієм Челобановим, Пугачова навіть зателефонувала Малахову і поговорила з ним, використовуючи ненормативну лексику.

# Винокур # Телепередача # Андрій Малахов # Наташа королева # Ігор наклав #Привіт Андрію # Бенефіс #Алла Пугачова # Зйомка #Стас Михайлов

Підпишіться на наші акаунти в Яндекс Дзен , ВКонтакте , Facebook , Однокласники , Youtube , Instagram , Twitter . Будьте в курсі останніх новин!

Дивіться також:

Та ще кому?
Малахову?

Новости