«Перемога» стала найшвидше обслуговується авіакомпанією Росії

Коротка схема розвороту буде використана в літньому розкладі польотів 2018 року

Коротка схема розвороту буде використана в літньому розкладі польотів 2018 року. Скорочення ТГО до 20-25 хвилин дозволяє зробити розклад більш зручним та гнучким з точки зору управління, що безпосередньо впливає на підтримку забезпечення високого рівня безпеки польотів, а також дозволяє мінімізувати ймовірність затримок ВС. При короткому ТГО всі процеси обслуговування виконуються не послідовно, а паралельно, тому немає негативного впливу на безпеку польотів. Також в більшості аеропортів посадка пасажирів здійснюється на самохідних стоянках і відразу через два трапа (з хвостової і передньої дверей літака), з попередніми поділом потоку пасажирів за номерами крісел ще в терміналі на висадці в автобуси.
Гнучкий розклад забезпечує більшу маневреність в плані виконання регулярного технічного обслуговування. Крім того, можливість більшого нальоту скорочує вартість льотної години. Завдяки скороченим графіком обслуговування в літньому розкладі 2018 року в пікові періоди «Перемога» буде виконувати до 120 рейсів на добу на 20 літаках Boeing 737-800.

«Ми не придумали нічого нового, короткий розворот бортів лоукостерів - це норма в багатьох зарубіжних аеропортах. Все просто: чим вище наліт - тим нижча собівартість льотної години - тим більше дешевих квитків », - зазначив генеральний директор авіакомпанії« Перемога »Андрій Калмиков.

Все просто: чим вище наліт - тим нижча собівартість льотної години - тим більше дешевих квитків », - зазначив генеральний директор авіакомпанії« Перемога »Андрій Калмиков

Компанія Boeing, яка регулярно моніторить ключові експлуатаційні параметри своїх літаків, зазначає, що авіакомпанія «Перемога» встановлює нові стандарти авіаіндустрії в частині середньодобового нальоту на одне повітряне судно, перевершуючи в цьому багатьох глобальних низькобюджетних перевізників.

За 2017 рік «Перемога» перевезла на всіх рейсах маршрутної мережі близько 4,6 млн пасажирів, у тому числі було продано не менше 350 000 квитків по мінімальному тарифу - 499 рублів з урахуванням всіх аеропортових зборів. Середнє завантаження рейсів «Перемоги» становить 95%, а на більшості рейсів досягає 100%. Авіакомпанія «Перемога» - єдиний низькобюджетний авіаперевізник на російському ринку.

Новости