Переробка одягу своїми руками

  1. Новий старий светр
  2. Переробка одягу - шкіряні куртки
  3. Новий погляд на куртки, сукні і топи
  4. Нове життя старого взуття
  5. Шарфи і рукавички
  6. Кілька ідей, як подовжити рукава

Переробка одягу, як ніколи, дуже актуальна. Звичайно, мода дама мінлива. Сьогодні модно носити одне, а завтра це вже стане не актуальним. Крім того, ніхто не буде сперечатися, що мода річ циклічна. Так, наприклад, раніше купували джинси із заниженою талією, а зовсім недавно стало модно носити із завищеною, в яких красувалися модниці 80-х років 20 століття. І є багато подібних прикладів.

І є багато подібних прикладів

У зв'язку з цим, перероблення одягу не здається такою вже безглуздою, адже кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти речі, що вийшли з моди?». І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шафах, скринях і коробках? Думаю, що майже кожна відповість - досить багато.

Думаю, що майже кожна відповість - досить багато

Пропоную вам кілька оптимальних ідей для оновлення старого гардероба. Крім того, що це корисно і вигідно, ви можете бути впевненими, що станете володарем дизайнерської, ексклюзивної речі, тому що ймовірність зустріти людину в такому ж топі або футболці, вкрай мала.

Крім того, що це корисно і вигідно, ви можете бути впевненими, що станете володарем дизайнерської, ексклюзивної речі, тому що  ймовірність зустріти людину в такому ж топі або футболці, вкрай мала

Новий старий светр

Отже, є безліч ідей, які можуть перетворити старий одяг в модну і сучасну. Наприклад, що можна зробити зі старим светром або блузкою, які давно порошилися у вашій шафі? Перетворити їх можна за допомогою різної накладної фурнітури або латочок, які дуже легко зробити своїми руками. Пара легких рухів, трохи витраченого часу, і ось ви вже щасливий володар нового, модного, а до того ж ексклюзивного светри.

Переробка одягу - шкіряні куртки

У кожного в шафі є стара шкіряна куртка, яка з часом стала потертій і втратила свій первісний блиск. На основі цієї куртки можна зробити вкрай популярну зараз куртку-парку. З куртками, взагалі, окрема історія, їх дуже легко повернути до життя. Так, один з найбільш легких способів - фарбування. Для цього необхідно ненадовго опустити низ куртки в відбілювач. Вуа-ля і нова куртка готова. Вона відмінно підійде до стилю бохо і буде модно виглядати з будь-яким річним сукнею. Крім того, не бійтеся різати старі речі. Візьміть ножиці і сміливо ображати рукава у вашій куртки, ось вам і готова нова жилетка. Зробіть рукава асиметричними, прикрасьте куртку елегантними нашивками, і ось ви вже володарка наймоднішою куртки в місті.

Новий погляд на куртки, сукні і топи

Також дуже легко оновити старі речі і зробити їх модними за допомогою нашивок, страз, намистин. Нашивки можна придбати в спеціалізованих магазинах, вирізати самим зі старих речей ну або створити власні емблеми. За допомогою фурнітури ви можете створити стиль, який вам більше до душі - рок, glam або панк.

Нове життя старого взуття

взуття згодом також стає незатребуваною і доживає свій вік в коробках або того гірше, на смітнику. Так, наприклад, зі старих туфель і балеток досить легко зробити стильне взуття. Їх можна інкрустувати різними каменями і блискітками, що виглядає завжди модно і тим більш оригінально, розмалювати або використовувати техніку декупаж.

Шарфи і рукавички

Мені сподобалася ідея надати звичайному сірому шарфу елегантності, вишуканості і шарму. Для такої переробки відріжте якісну частину шарфа і пришити мереживо або гіпюр. Підберіть контрастний колір обробки або в тон вироби. З непоказного шарфа ви отримаєте ексклюзивну, ошатну річ. Також можна частину шарфа зв'язати своїми руками.

Відмінна ідея для старих рукавичок (babukatorium, flickr). Порадуйте свою доньку, зробіть незвичайні, яскраві і ошатні рукавички з улюбленим казковим героєм.

Порадуйте свою доньку, зробіть незвичайні, яскраві і ошатні рукавички з улюбленим казковим героєм

Кілька ідей, як подовжити рукава

Для подовження рукавів використовуйте мережива готові і в'язані своїми руками, тасьму, стрічки, манжети від старих сорочок.

Загалом, найголовніше, не бійтеся експериментувати, фантазувати зі своїми речами. Адже перероблення одягу - це дуже захоплюючий процес. Але, занурившись у творчість, пам'ятайте слова великої Коко Шанель - «Мода як архітектура: головне - пропорції».

У зв'язку з цим, перероблення одягу не здається такою вже безглуздою, адже кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти речі, що вийшли з моди?
І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шафах, скринях і коробках?
Наприклад, що можна зробити зі старим светром або блузкою, які давно порошилися у вашій шафі?

Новости