Переродження: легендарний аромат Gucci Flora в дизайні з культовим принтом

Знаменита парфумерна лінія Gucci Flora переодяглася і тепер радує око новим дизайнерським флаконом з культовим квітковим принтом.

Красуня Шарлотта Казірагі і представляє оновлену лінію ароматів Gucci Flora, відкрити новому поколінню історію культового парфуму і не менш культового принта Flora.

Нерозривний зв'язок міс Казірагі з принтом Flora є частиною чарівності парфумерної новинки, адже вперше легендарний дизайн був створений у 1966 році для бабусі Шарлотти, Принцеси Монако, Грейс, народженої Грейс Келлі. Вона втілює собою те, чим є Flora для поколінь прихильниць Gucci. Ніби сплітаються заклинання, класичний, культовий візерунок, передається з покоління в покоління, захоплюючи матерів і дочок.

Тепер культовий візерунок Флора пройшов повний цикл, адже Шарлотта Казірагі є ідеальним посланником однойменної парфумерної лінії. Вона являє собою його легендарне минуле, одночасно з цим підкреслюючи свою приналежність до сучасного покоління. Її обличчя привносить свіжий подих в культову парфумерну лінію Flora, насичуючи її абсолютно сучасним звучанням.

Аромати Gucci Flora - це сучасне, нове покоління парфумерної колекції. Ніжний і пустотливий, оригінальний квітковий візерунок Флора розкривається у всій своїй розкоші на новій упаковці ароматів Gucci Flora. Граціозно виділяючись, привабливі аромати є спадщиною чарівного візерунка, який пройшов перевірку часом. Оповідачі загадкової, вічної історії, вони представляють собою покоління жінок, які потрапили під його чари.

Даючи квітам, представленим на візерунку Флора, парфумерну інтерпретацію, колекція Gucci Flora розквітає вісьмома винятковими ароматами. Кожен аромат поміщений в особливий флакон, варіацію класичного флакона Flora, з літерним логотипом Flora, чорним ковпачком і сплетеним з бамбука шнурком, зав'язаним бантиком.

Всі аромати поміщені в зухвалі, яскраві упаковки, сяючі відтінками квітів і листя. Як і її тезка - візерунок, парфумерія Gucci Flora захопила уяву прихильниць Gucci ще з першого аромату лінійки, Туалетним води Flora by Gucci, представленої в 2009 році. Візерунок Flora перетворився на квітучий букет виняткових ароматів: Flora by Gucci Eau de Parfum, Flora by Gucci Eau Fraîche, чарівних ароматів Колекції Gucci Flora Garden Collection, і Flora by Gucci 1966.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вона стане новим обличчям аромату Gucci Bamboo

Новости