Перетворюємо micro-SIM в nano-SIM: без наждачки не обійтися

Всіх перших і вкрай везучі власників iPhone 5 в Росії буде цікавити одне питання Всіх перших і вкрай везучі власників iPhone 5 в Росії буде цікавити одне питання. Де взяти Nano-SIM? Відповідь-то в цілому простий: у російських операторів. Мегафон був першим, хто пообіцяв почати видачу мініатюрних сімкарт відразу після початку продажів нового iPhone. Решта два найбільші оператори країни зроблять те ж саме. Але якщо ви живете за межами МКАД, дістати таку сімку буде досить складно. В такому випадку варіантів небагато: чекати милості оператора або різати свою micro-SIM. Точніше, шліфувати.

Мегафон

Ви не помилилися. Головна проблема, яку вам доведеться вирішувати в процесі зменшення «сімки» - не зайві пластикові краю. Є шанс, що їх теоретично, можна обрізати без шкоди - тут головне мати прямі руки і хороший інструмент. Справа в тому, що максимальна товщина nano-SIM дорівнює 0,70 міліметрів. Це на 0,10 - 0,15 міліметрів менше, ніж середньостатистична мікросімка від наших операторів. Іншими словами, micro-SIM не тільки більше nano-SIM, але ще і товщі. Тому вам потрібно наждачний папір. Природно, прати треба шар з графікою оператора, а не сторону з контактами.

Природно, прати треба шар з графікою оператора, а не сторону з контактами

Редакція порталу CNET Asia, що зважилася на цю процедуру, радісно повідомила, що стирання пластика не вплинуло на працездатність micro-SIM. Однак дрібна пластикова пил, що утворюється при цьому, огидно пахне і подразнює слизову носа. Тому надіньте якусь медичну маску перед початком. Тепер ми з нетерпінням чекаємо перших iPhone, щоб зрозуміти, як саме треба різати карту - і чи можна це взагалі зробити без шкоди для неї. [ cnet iphones ]

Де взяти Nano-SIM?

Новости