Перевезення наливних небезпечних вантажів

BGS здійснює міжнародне перевезення наливних небезпечних вантажів (liquid ADR). У парку компанії знаходиться майже 200 сучасних автоцистерн, ліцензованих для роботи з рідкими ADR. Ми пропонуємо послуги з логістики небезпечних наливних вантажів оптовикам, виробникам і кінцевим споживачам країн Балтії, Східної та Центральної Європи, Скандинавії, а також Митного Союзу (Росія, Білорусь, Казахстан, Вірменія, Киргизія).

Перевезення нафтопродуктів
Працюючи понад 15 років з авіаційним паливом та іншими нафтопродуктами, BGS має досвід з доставки, зберігання і заправці різних нафтовмісних рідких продуктів, включаючи авіаційний гас, бензин, дизельне паливо, розчинники та ін. BGS успішно співпрацює з такими світовими брендами, як мережа АЗС « Neste », постачальником нафтопродуктів« World Fuel Services », авіакомпаніями« Turkish Airlines »,« DHL »,« Lufhansa »та ін.

Перевезення небезпечних вантажів здійснюється відповідно до нормативних актів Російської Федерації і вимогами Європейського Союзу в області перевезення небезпечних наливних вантажів (ADR).

Перевезення небезпечних вантажів здійснюється відповідно до нормативних актів Російської Федерації і вимогами Європейського Союзу в області перевезення небезпечних наливних вантажів (ADR)

Парк автотранспорту BGS
Автопарк BGS складається з майже 100 сучасних бензовозів не старше 5 років. Автоцистерни об'ємом до 28 тонн можуть перевозити широкий спектр наливних небезпечних вантажів, включаючи:

  • бензин
  • дизельне паливо
  • паливо JET A-1
  • біодизель
  • AVGAS

До 2020 року міжнародна мережа BGS з перевезення та доставки палива та інших рідких небезпечних вантажів буде включати до 300 бензовозів, оснащених найсучаснішим обладнанням.


система контролю
Всі машини оснащені системою «Renault Optifleet», що дозволяє вести онлайн контроль місця розташування і стану бензовозів.

Більш того, три дистанційно керовані камери надають повний огляд цистерни та дій водія, забезпечуючи збереження вантажу. У доповненні, лічильники нового покоління дозволяють вести точний контроль кількості палива і здійснювати автоматизований обмін даними з системою клієнта. Всі цистерни оснащені електронними замками, повідомляють про точний час і помсти відкриття цистерни.

Прагнучи мінімізувати будь-які ризики, пов'язані з перевезенням вантажів, бензовози BGS оснащені бортовою системою-алкоблок, що перевіряє рівень алкоголю в крові водіїв перед кожним запалюванням, а також під час водіння.


Контакти:
Ел. пошта: [email protected]
Тел: +79299959400

Новости