Перевезення небезпечних вантажів Іжевськ - Транспортна компанія «Ріко-транс»

  1. Перевезення небезпечних вантажів Іжевськ Вас цікавить перевезення небезпечних вантажів по Росії з...
  2. КЛАС 1. Порох і вибухові речовини
  3. КЛАС 2. Гази
  4. КЛАС 3. ЛЕГКОЗАЙМИСТІ РІДИНИ
  5. КЛАС 4.1. ЛЕГКОЗАЙМИСТІ ТВЕРДІ РЕЧОВИНИ, самореактивні речовини, тверді десенсибілізовані Порох і...
  6. КЛАС 4.2. РЕЧОВИНИ, здатні до самозаймання
  7. КЛАС 4.3. РЕЧОВИНИ, виділяють легкозаймисті гази при зіткненні з водою
  8. КЛАС 5.1. окислюються речовини
  9. КЛАС 5.2. Органічні ПЕРОКСИДИ
  10. КЛАС 6.1. ТОКСИЧНІ ВЕЩЕСТВА
  11. КЛАС 6.2. ІНФЕКЦІЙНІ ВЕЩЕСТВА
  12. КЛАС 7. РАДІОАКТІВНІ МАТЕРІАЛИ
  13. КЛАС 8. КОРОЗІЙНІ ВЕЩЕСТВА
  14. КЛАС 9. ІНШІ НЕБЕЗПЕЧНІ РЕЧОВИНИ І ВИРОБИ
  15. ВИДИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ВАНТАЖІВ
  16. Маркування
  17. ВИДИ тари
  18. перевізних документів
  19. ВИМОГИ ДО водійського складу перевозять небезпечні вантажі
  20. ОБОВ'ЯЗОК ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Перевезення небезпечних вантажів Іжевськ

Вас цікавить перевезення небезпечних вантажів по Росії з міста Іжевськ або ж навпаки - в місто Іжевськ?

Хорошим рішенням буде скористатися послугами спеціалізованої транспортної компанії «Ріко-транс» в особі досвідчених фахівців, яка здійснить доставку небезпечного вантажу на спеціальному рухомому складі за допомогою навченого водійського складу відповідно до вимог ДОПНВ.

Транспортна компанія "Ріко-транс" є прямим перевізником і здійснює послуги автоперевезень небезпечних вантажів 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 класів в упаковках по Росії, автомобільним транспортом вантажопідйомність 1,5; 3,5; 5 і 20 тонн. Завдяки співпраці з нами Ви отримаєте можливість здійснювати перевезення небезпечних вантажів по Росії безпосереднім перевізником. Ця можливість забезпечить Вас новими клієнтами або вирішить питання доставки небезпечних вантажів на ваше підприємство в місті Іжевськ.

Для того, щоб замовити перевезення небезпечного вантажу в місті Іжевськ заповніть наведену нижче форму і ми доставимо його за призначенням точно в строк в будь-яку точку Росії!

Заявка на перевезення небезпечного вантажу Іжевськ


Наша співпраця дозволить Вам здійснювати переміщення вашого вантажу в короткі терміни, за мінімальною вартістю відповідно до «Європейська угода про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів» - ДОПНВ. Це можливо завдяки тому, що ми:

  • є безпосереднім перевізником небезпечних вантажів,
  • перевозимо небезпечний вантаж на спеціальному транспорті за допомогою професійного навченого водійського складу, що має великий досвід перевезень,
  • оформляємо повний комплект перевізних документів на небезпечний вантаж, здійснюємо розрахунок безготівковим перерахуванням і надаємо необхідні документи, що підтверджують факт перевезення.

Що необхідно Вам для перевезення небезпечного вантажу?

  • Надати нам для опрацювання паспорт (сертифікат, MSDS) безпеки речовини, що перевозиться.
  • Підписати договір на перевезення.
  • Здійснити оплату.

Ми проконсультуємо і відповімо на всі ваші запитання. За попередньою узгодження з вантажовідправником здійснюємо перевезення вантажів 1 класу небезпеки на постійній основі.

Перевезення небезпечних вантажів автотранспортом Іжевськ

Сам процес автомобільного перевезення небезпечних вантажів починається з питання: що таке небезпечний вантаж? ДОПНВ перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом вимагає певного рівня знань.

До небезпечних вантажів, які вимагають особливих запобіжних заходів під час перевезення, відносяться речовини, матеріали та вироби з фізико-хімічними властивостями має високу ступінь небезпеки вантажу:

  • вибухонебезпечність;
  • тиск газів;
  • горючість, самозаймання та самонагрівання;
  • токсичність;
  • інтенсифікація горіння;
  • корозійне (роз'їдаюче) дію;
  • радіоактивність;
  • небезпека інфекційного зараження;
  • високі температури;
  • небезпека для навколишнього (водної) середовища;
  • інші види небезпеки;
  • виділення токсичних газів при горінні;
  • виникнення небезпечних реакцій з водою або іншими речовинами;
  • виникнення спонтанних реакцій (полімеризація) і т. п.

І таких речовин чимало в місті Іжевськ, і їх перевезення необхідно здійснювати відповідно до ДОПНВ і відповідно до російського законодавства.

Небезпечні речовини розділені на класи. ДОПНВ встановлює 9 класів вантажу. Рекомендуємо керівникам організацій та підприємств міста Іжевськ більш детально ознайомитися з класифікацією небезпечних вантажів:


КЛАС 1. Порох і вибухові речовини

До першого класу небезпечних вантажів відносяться:

  • вибухові речовини: тверді або рідкі речовини (суміші речовин)

Ці речовини здатні до хімічної реакції з виділенням газів такої температури, тиску і з такою швидкістю, що це викликає пошкодження оточуючих предметів;

  • піротехнічні речовини: речовини або суміші речовин, які призначені для створення ефекту у вигляді тепла, вогню, звуку, газу, диму або їх комбінації в результаті екзотермічних хімічних реакцій, самоподдерживающихся і протікають без детонації;
  • вибухові вироби: вироби, які містять одне або більше вибухових і (або) піротехнічних речовин;
  • інші, не зазначені вище речовини і вироби, які виготовляються для проведення підривних робіт або створення піротехнічного ефекту.

Небезпечні вантажі 1 класів мають шість підкласів:

Підклас 1.1 Речовини та вироби, які характеризуються небезпекою вибуху масою (вибух масою - це такий вибух, який практично миттєво поширюється на весь вантаж).

Підклас 1.2

Речовини та вироби, які характеризуються небезпекою розкидання, але не створюють небезпеки вибуху масою.

Підклас 1.3 Речовини та вироби, які характеризуються пожежною небезпекою, а також або незначною небезпекою вибуху, або незначною небезпекою розкидання, або тим і іншим, але не характеризуються небезпекою вибуху масою.

Речовини і вироби даного підкласу при горінні виділяють значну кількість променистого тепла або, спалахуючи одне за іншим, характеризуються незначним вибуховим ефектом чи розкиданням або тим і іншим.

Підклас 1.4 Речовини та вироби, що представляють лише незначну небезпеку вибуху в разі займання або ініціювання під час перевезення. Ефекти виявляються в основному усередині упаковки (викиду осколків значних розмірів або на значну відстань не відбувається). Зовнішня пожежа не повинна бути причиною миттєвого вибуху майже всього вмісту упаковки.

Підклас 1.5

Речовини дуже низької чутливості, які характеризуються небезпекою вибуху масою, але мають настільки низьку чутливість, що існує дуже мала ймовірність їх ініціювання або переходу від горіння до детонації при нормальних умовах перевезення. Імовірність переходу від горіння до детонації збільшується при перевезенні таких речовин у великих кількостях.

Підклас 1.6 Вироби надзвичайно низької чутливості, що не характеризуються небезпекою вибуху масою. Ці вироби містять тільки вкрай нечутливі до детонації речовини і характеризуються незначною ймовірністю випадкового ініціювання або поширення вибуху. Небезпека, характерна для виробів підкласу 1.6 обмежується вибухом одного виробу.

Прикладом речовин 1 класу є гексоген, тринітротолуол, азид свинцю, засоби піротехнічні, патрони, авіабомби тощо


КЛАС 2. Гази

Якщо діяльність підприємства в місті Іжевськ має відношення до різних газів або їх сумішей, то вельми корисно буде отримати відомості по з перевезення.

До класу 2 відносяться гази, суміші газів, суміші одного або декількох газів з одним або декількома іншими речовинами, а також вироби, що містять гази.

Газом є речовина, яка:

  • при температурі 50 ° С має тиск пари більше 300 кПа (3 бар);
  • є повністю газоподібним при температурі 20 ° С і нормальному тиску 101,3 кПа.

Небезпечні вантажі 2-го класу мають багато інших небезпечних властивостей, таких як: Легкозаймистість, небезпека задухи, токсичність, коррозионность, окислення (інтенсифікація горіння) і надзвичайно низька температура.

Речовини і вироби класу 2 поділяються на:

  1. Стислі гази - гази, які завантажені під тиском для перевезення, є повністю газоподібними при температурі -50 ° С. До цієї категорії відносяться всі гази з критичною температурою * -50 ° С або менше.
  2. Зріджені гази - гази, завантажені під тиском для перевезення, є частково рідкими при температурах вище -50 ° С. При цьому розрізняють:
    •• зріджені гази високого тиску - гази з критичною температурою вище -50 ° С і не вище +65 ° С;
    •• зріджені гази низького тиску - гази з критичною температурою вище +65 ° С.
  3. Охолоджені скраплені гази - гази, які завантажені під тиском для перевезення, є частково рідкими через їх низьку температуру.
  4. Розчинені гази - гази, які завантажені під тиском для перевезення, є розчиненими в рідкому розчиннику.
  5. Аерозольні розпилювачі і ємності малі, що містять газ (газові балончики).
  6. Інші вироби, що містять газ під тиском.
  7. Гази не під тиском, які підпадають під дію спеціальних вимог (зразки газів).
  8. Хімічні продукти під тиском - рідини, пасти або порошки, що знаходяться під тиском газу-витискувача, який відповідає визначенню стисненого або скрапленого газу, і суміші цих речовин.

Приклади вантажу 2 класу небезпеки: кисень, водень, азот, аміак, хлор, вуглекислота, ацетилен, метан, пропан, бутан, етан, гелій. Гази перевозяться в стислому, зрідженому, охолодженому і розчиненому стані.

Перевезення балонів з газом, газових балонів відповідальний процес, що вимагає комплексу заходів забезпечують безпеку перевезення небезпечного вантажу.

Перевезення балонів з газом, газових балонів відповідальний процес, що вимагає комплексу заходів забезпечують безпеку перевезення небезпечного вантажу


КЛАС 3. ЛЕГКОЗАЙМИСТІ РІДИНИ


До класу 3 відносяться речовини та вироби, що містять речовини цього класу, які:

  • є рідинами;
  • мають при температурі +50 ° С тиск парів не більше 300 кПа і не є повністю газоподібними при температурі +20 ° С і нормальному тиску 101,3 кПа; мають температуру спалаху не вище +60 ° C.

До класу 3 відносяться також:

  • газойль, дизельне паливо і паливо пічне легке, включаючи синтетично виготовлені продукти, з температурою спалаху вище +60 ° C, але не вище 100 ° С;
  • рідкі та тверді речовини в розплавленому стані з температурою спалаху вище +60 ° C, які пред'являються до перевезення або перевозяться в гарячому стані при температурі, що дорівнює їхній температурі спалаху або перевищує її;
  • рідкі десенсибілізовані вибухові речовини.

До небезпечних вантажів 3 класу відносяться: спирти етиловий, метиловий, дизельне паливо, бензин, гас, розчинник, фарба, бензол.


КЛАС 4.1. ЛЕГКОЗАЙМИСТІ ТВЕРДІ РЕЧОВИНИ, самореактивні речовини, тверді десенсибілізовані Порох і вибухові речовини

До класу 4.1 належать:

  • легкозаймисті тверді речовини та вироби: порошкоподібні, гранульовані або пастоподібна речовини і вироби, які можуть легко загорятися у разі короткочасного контакту з джерелом запалювання, таким як палаючий сірник, а також тверді речовини і вироби, здатні викликати загоряння при терті;
  • самореактивні тверді речовини або рідини: термічно нестійкі речовини, здатні до інтенсивної бурхливої ​​екзотермічної реакції розкладання навіть без доступу кисню (повітря);
  • тверді десенсибілізовані вибухові речовини: речовини, змочені водою, спиртами або розбавлені іншими речовинами для придушення їхніх вибухових властивостей;
  • речовини, подібні до самореактивних речовин.

До небезпечних вантажів 4.1 класу відносяться: порошок алюмінію, цирконію, термосірники, нафталін очищений.

КЛАС 4.2. РЕЧОВИНИ, здатні до самозаймання

До класу 4.2 належать:

  • пірофорні речовини: речовини, включаючи суміші та розчини (рідкі або тверді), які навіть в малих кількостях займаються при контакті з повітрям протягом п'яти хвилин.

Ці речовини класу 4.2 найбільш схильні до самозаймання;

  • самонагріваються речовини і вироби, що містять такі речовини: речовини, включаючи суміші та розчини, вироби, які при контакті з повітрям, без підведення енергії ззовні здатні до самонагрівання. Ці речовини займаються тільки в великих кількостях (кілограми) і лише через тривалі періоди часу (години або дні).

До небезпечних вантажів 4.2 класу відносяться: копра, калію сульфід безводний, барію інші пірофорні, відходи целулоїду, фосфор білий розплавлений.

КЛАС 4.3. РЕЧОВИНИ, виділяють легкозаймисті гази при зіткненні з водою

До класу 4.3 належать речовини, які при взаємодії з водою виділяють займисті гази, здатні утворювати вибухові суміші з повітрям, а також вироби, що містять такі речовини. Вантажі цього класу характеризуються високою активністю по відношенню до води. Взаємодія з водою має характер вибуху. В ході хімічної реакції утворюються займисті (горючі) гази, здатні утворювати вибухонебезпечні суміші з повітрям. Такі суміші легко займаються від будь-яких звичайних джерел запалювання, наприклад, від відкритого вогню, іскор від слюсарних інструментів і від незахищених електричних ламп. Виникаючі в результаті цього вибух і полум'я можуть створити небезпеку для людей і навколишнього середовища. Більшість вантажів цього класу є горючими.

До небезпечних вантажів 4.3 класу відносяться: карбід, силицид кальцію, феросиліцій, порошок цинку, калій.

3 класу відносяться: карбід, силицид кальцію, феросиліцій, порошок цинку, калій


КЛАС 5.1. окислюються речовини

До класу 5.1 належать речовини, які самі по собі не обов'язково є горючими, але можуть шляхом виділення кисню викликати або підтримувати горіння інших матеріалів, а також вироби, що містять такі речовини. Основною властивістю небезпечних вантажів цього класу є їх здатність розкладатися при нагріванні з утворенням кисню, що сприяє розвитку пожежі в умовах аварійної ситуації. Окислюють речовини можуть утворювати суміші з горючими речовинами, такими як деревна тирса, нафтопродукти та ін., Які самовозгораются в момент їх утворення або займаються при наявності джерела запалювання, а в деяких випадках - від тертя або удару.

Вони можуть бурхливо горіти і привести до вибуху. У разі контакту більшості окислюють речовин з рідкими кислотами відбувається бурхлива реакція з виділенням токсичних газів. Токсичні гази можуть також виділятися при попаданні деяких окислювальних речовин в вогонь.

Прикладом окислюють речовин класу 5.1 є: нітрат барію, перманганат калію, нітрат амонію, водний розчин пероксиду водню.

КЛАС 5.2. Органічні ПЕРОКСИДИ

До класу 5.2 належать органічні пероксиди і склади органічних пероксидів. Органічні пероксиди - це органічні речовини, які містять двовалентну структуру -О-О- та можуть вважатися похідними пероксиду водню, якщо один або обидва атоми водню заміщені органічними радикалами.

Органічні пероксиди схильні до екзотермічного розкладання при нормальній або підвищеній температурі. Розкладання може початися під впливом тепла, контакту з домішками (наприклад, кислотами, сполуками важких металів, амінами), від тертя або удару. Швидкість розкладання зростає зі збільшенням температури і залежить від складу органічного пероксиду. При розкладанні можуть утворюватися токсичні або легкозаймисті гази. Деякі органічні пероксиди можуть розкладатися з вибухом, особливо в замкнутому просторі.

Прикладом окислюють речовин класу 5.2 є: пероксид метілетіленкетона, гідпропероксід ізопропілкумала, децітілпероксідікарбонат.


КЛАС 6.1. ТОКСИЧНІ ВЕЩЕСТВА

До класу 6.1 належать речовини (включаючи суміші та розчини), здатні привести до смерті, нанести серйозні травми або заподіяти шкоду здоров'ю людини при вдиханні, всмоктуванні через шкіру або ковтанні. Особливо небезпечними є легколетучие речовини, які можуть створювати небезпечні концентрації і привести до отруєння не тільки в зоні аварії, а й на значній відстані від неї. Більшість вантажів цього класу є горючими речовинами і при горінні утворюють газоподібні токсичні речовини (ціанід водню, фосген, хлороводень, оксиди азоту і т. П.). У разі пожежі нагрівання призводить до випаровування і розкладання негорючих і малолетучих отруйних вантажів, які підвищують небезпеку отруєння.

До речовин класу 6.1 належать нікотин, ціанід барію, нітробензол, арсенат калію, пестициди на основі карбоматов.


КЛАС 6.2. ІНФЕКЦІЙНІ ВЕЩЕСТВА

Інфекційні речовини - це речовини, про які відомо або є підстави вважати, що вони містять патогенні організми, що викликають захворювання людей або тварин, наприклад, бактерії, віруси, рикетсії, паразити, грибки та інші інфекційні агенти.

При перевезенні віруси, мікроорганізми, а також забруднені ними вироби вважаються речовинами класу 6.2. До цього класу можуть належати також генетично змінені мікроорганізми й організми, біологічні продукти, діагностичні зразки та живі заражені тварини.

Небезпечні вантажі цього класу є носіями хвороботворних мікроорганізмів (патогенних організмів), які при попаданні в організм людини або тварини можуть викликати різні інфекційні захворювання.

Найважливішою особливістю інфекційних хвороб є їх заражають вплив, т. Е. Можливість передачі інфекції від хворої людини або тварини здоровій.

Серед речовин класу 6.2 різноманітні патогенні віруси, відходи лікарняного походження, діагностичні зразки.


КЛАС 7. РАДІОАКТІВНІ МАТЕРІАЛИ

Радіоактівній матеріал - це будь-який матеріал, что містіть радіонукліді, в якому концентрація актівності, а такоже повна Активність вантажу перевіщують Встановлені нормами и правилами ядерної та радіаційної безпеки значення.

Основна Небезпека:
•• радіоактівне випромінювання в форме альфа-, бета-, гамма- або нейтронного випромінювання;
•• віділення значної кількості тепла во время перевезення радіоактівніх матеріалів з скроню актівністю;
•• небезпека виникнення неконтрольованої ланцюгової реакції поділу і ядерного вибуху під час перевезення діляться радіоактивних матеріалів.

Необхідно враховувати, що, в разі аварійної розгерметизації упаковок, транспортні засоби та інші вантажі можуть зазнати радіоактивного забруднення і стати небезпечними для людей. При цьому, як правило, самі вантажі і транспортні засоби не пошкоджуються.

До радіоактивних речовин 7 класу можна віднести вироби з природного урану, урану гектофторід, об'єкти з поверхневим радіоактивним забрудненням.

До радіоактивних речовин 7 класу можна віднести вироби з природного урану, урану гектофторід, об'єкти з поверхневим радіоактивним забрудненням


КЛАС 8. КОРОЗІЙНІ ВЕЩЕСТВА

До класу 8 належать речовини та вироби, що містять речовини цього класу, які, в силу своїх хімічних властивостей, при контакті зі шкірою та слизовими оболонками викликають серйозні травми, або які, в разі витоку або прокидання, викликають пошкодження або руйнування інших вантажних транспортних засобів.

До даного класу відносяться також речовини, які при наявності води, вологості повітря утворюють корозійні рідини, пари або суспензії.

Окремі вантажі цього класу є горючими речовинами, які утворюють при горінні токсичні продукти, виявляють окислюють властивості, здатні викликати загоряння горючих речовин, а також є токсичними.

До речовин класу 8 належать такі речовини з корозійними властивостями, як кислоти, луги, підстави - гіпохлорит, кислоти сірчана, соляна, азотна і т.п.

п


КЛАС 9. ІНШІ НЕБЕЗПЕЧНІ РЕЧОВИНИ І ВИРОБИ

До класу 9 належать речовини та вироби, які при перевезенні представляють небезпеку, не охоплену іншими класами. Наприклад - такі як ацетльдегідаммак, азбест коричневий, борошно касторовий, поліхлордіфеніли рідкі.


ВИДИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ВАНТАЖІВ

Транспортні засоби перевозять небезпечні вантажі можуть бути:
•• відкриті, криті брезентом і закриті транспортні засоби;
•• контейнери, знімні кузова, контейнери-цистерни, переносні цистерни і багатоелементні газові контейнери;
•• автоцистерни і вакуумні цистерни для відходів;
•• знімні цистерни;
•• транспортні засоби-батареї;
•• змішувально-зарядні машини.

Також перевезення небезпечних вантажів здійснюється транспортними засобами наступних категорій:

EX / II, EX / II - транспортний засіб призначений для перевезення вибухових речовин і виробів 1 класу.

FL - транспортний засіб призначений для перевезення рідин з температурою спалаху не вище 60 град. С. у вбудованих чи знімних цистернах місткістю понад 1 куб.м., або в контейнерах-цистернах місткістю понад 3 куб.м., або транспортний засіб загальною місткістю 1 куб.м., призначене для перевезення легкозаймистих газів.

OX - транспортний засіб призначений для перевезення стабілізованого пероксиду водню або стабілізованого водного розчину пероксиду водню у вбудованих цистернах місткістю понад 1 куб.м. або в контейнерах-цистернах індивідуальної місткістю понад 3 куб.м.

АТ - транспортний засіб, крім транспортних засобів EX / II, EX / II, FL, OX або MEMU, призначене для перевезення небезпечних вантажів у вбудованих цистернах чи знімних місткістю понад 1 куб.м. або в контейнерах-цистернах, переносних цистернах або MEGC індивідуальної місткістю понад 3 куб.м., або транспортний засіб-батарея загальною місткістю понад 1 куб.м., крім транспортного засобу FL.

MEMU - транспортний засіб відповідає визначенню "змішувально-зарядна машина".

Маркування

Маркування - це графічна інформація, яка дозволяє персоналу, зайнятого у перевезенні, ідентифікувати небезпечний вантаж, визначити його потенційну небезпеку, забезпечити збереження вантажу під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт і транспортуванні, а також вжити відповідних заходів захисту.

ВИДИ тари

Одним з основних способів перевезення небезпечних вантажів є їх перевезення в упаковках. Для цього, перш ніж відправити небезпечний вантаж з міста Іжевськ до місця призначення, необхідно упакувати його в наступні види тари:

  1. Тара традиційна
  2. Легка металева тара. корпусом, з плоским або опуклим дном, з одним або декількома отворами.
  3. Комбінована тара.
  4. Складена тара.
  5. Аварійна тара.
  6. Великогабаритна тара.
  7. Контейнер середньої вантажопідйомності для масових вантажів (ІВС).
  8. Багато елементні газові контейнера (корпуси).

перевізних документів

Правдиву і точну інформацію, передана між сторонами, які несуть відповідальність за документацію, упаковку і обробку небезпечних вантажів, забезпечує безпеку і ефективність їх перевезення.

Як правило, під час перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом на транспортній одиниці, крім перерахованих в Правилах дорожнього руху, повинні перебувати наступні перевізні документи:


•• транспортний документ, транспортна накладна, товарно-транспортна накладна - із зазначенням № ООН, належного вантажного найменування, клас / знак небезпеки, групи упаковки, кількість / опис упаковок, загальна кількість вантажу, найменування та адреса відправника вантажу і вантажоодержувача, код обмеження проїзду через тунелі.
•• письмові інструкції відповідно до ДОПНВ;
•• свідоцтво ДОПНВ про підготовку водія;
•• при собі посвідчення особи з фотографією.

ВИМОГИ ДО водійського складу перевозять небезпечні вантажі

Всі члени екіпажу транспортного засобу повинні пройти підготовку в області вимог, що стосуються дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Результатом цієї підготовки є наявність у водія перевозить небезпечний вантаж ДОПНВ-свідоцтва встановленого зразка.

ОБОВ'ЯЗОК ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

В перевезення небезпечних вантажів можуть бути залучені наступні учасники перевезення, обов'язки яких встановлені ДОПНВ:

  1. Основні учасники:
    •• вантажовідправник;
    •• перевізник;
    •• вантажоодержувач.
  2. Інші учасники:
    •• навантажувач;
    •• відповідальний за наповнення;
    •• оператор контейнера-цистерни (переносної цистерни);
    •• розвантажник та інші особи.

Учасники перевезення небезпечних вантажів зобов'язані вжити відповідних виду та ступеню небезпеки заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам.

Стаття 12.21.2 російського КпАП передбачає наступні заходи:
•• штраф від 2000 до 500000 руб., В т.ч. на посадових осіб.
•• позбавлення водійських прав на термін від 4 до 6 місяців.

Наша компанія настійно рекомендує не морочитися досконалим вивченням вищевикладених правил, інструкцій і законів, а безпосередньо звернутися до досвідченого перевізнику небезпечних вантажів - транспортної компанії «Ріко-транс», яка швидко і без проблем доставить Ваш вантаж з міста Іжевськ в будь-яке місто Росії. Заповніть цю форму і ми обов'язково з Вами зв'яжемося:

Заявка на перевезення небезпечного вантажу Іжевськ

наверх

Перевезення небезпечних вантажів Іжевськ
Транспортна компанія "Ріко-транс"
тел. +7 960 372-0171

Що необхідно Вам для перевезення небезпечного вантажу?

Новости