Перевезення небезпечних вантажів СПб

  1. Послуги з перевезення небезпечних вантажів
  2. Правила та умови перевезення небезпечних вантажів

Компанія «Східний експрес» має великий досвід з перевезень небезпечних вантажів і готова надати Вам якісний сервіс в даному напрямку Компанія «Східний експрес» має великий досвід з перевезень небезпечних вантажів і готова надати Вам якісний сервіс в даному напрямку. У тому числі ми здійснюємо такі види послуг, як:

  • Морське перевезення небезпечних вантажів;
  • Перевезення небезпечних вантажів залізничним транспортом;
  • Автомобільні перевезення небезпечних вантажів.

Послуги з перевезення небезпечних вантажів

Перевезення небезпечних вантажів - є на сьогоднішній день однією з найбільш складних видів перевезень, і, як наслідок, вимагає особливої уваги та обережності.

Небезпечні вантажі потрапляють в категорію особливих вантажів, вантажоперевезення яких регламентована спеціальними правилами. Варто зауважити, що правила ці для кожного виду вантажного транспорту свої: в разі автомобільних перевезень вони одні, а в разі морських перевезень небезпечних вантажів або перевезень залізничним транспортом - вже можливі серйозні зміни.

У міжнародному законодавстві прийнято виділяти 9 класів небезпеки небезпечних вантажів, які в свою чергу мають власне поділ на підкласи. подібна класифікація небезпечних вантажів діє і в РФ.

Правила та умови перевезення небезпечних вантажів

Як вже було сказано вище, згідно Російському законодавству перевезення небезпечних вантажів повинна проводитися строго відповідно до правил, визначеними для кожного виду транспорту. Але в той же час, незалежно від виду транспорту, при перевезенні небезпечних вантажів головне завдання - це створення таких умов, які в повній мірі змогли б забезпечити безпеку транспортування небезпечних вантажів для довкілля.

Нерідко для перевезення небезпечних вантажів необхідна модернізація транспортного засобу для забезпечення повної безпеки та відповідності встановленим правилам. Для цього потрібен особливий підхід до підготовчих робіт, і, тим самим, в цілому перевезення небезпечних вантажів стають досить витратним і технічно складним процесом.

Крім того, перевезення небезпечних вантажів вимагає узгодження з низкою спеціальних організацій і служб. Найчастіше при автоперевезеннях небезпечних вантажів може стати необхідним обов'язковий супровід ескортом або ж автомобілями автоінспекції вантажного транспорту, що перевозить вантаж, що потрапляє під певні категорії класифікації небезпечних вантажів.

На закінчення всього вище сказаного хочеться підкреслити, що перевезення небезпечних вантажів - це складне і відповідальне заняття, і воно вимагає великих матеріальних, інтелектуальних і фізичних витрат. Організацію перевезення небезпечних вантажів бажано довіряти винятковим професіоналам в цій справі - компаніям, що мають належної якості технічну базу і кваліфікований персонал, грамотно підготовлений в професійному відношенні.

Якщо Вам потрібна консультація з питань перевезення небезпечних вантажів - Ви можете звернутися до наших фахівців:

8 (800) 100-12-36 дзвінок зі стаціонарних телефонів України безкоштовні
+7 (812) 339-89-71 Санкт-Петербург
+7 (343) 203-46-95 Єкатеринбург

Новости