Перевезення небезпечних збірних вантажів - збірна компанія з перевезення небезпечних вантажів

Чи знаєте ви, що харчові ароматизатори, парфумерія, хімікати і електронне устаткування може бути розцінена як небезпечні вантажі? Якщо ви роздумуєте про відправку таких товарів, будь то для особистого або комерційного використання; спочатку перевірте у експерта по небезпечних вантажів в FS Mackenzie. Якщо є сумніви, зверніться до паспорта безпеки від виробника, щоб визначити, чи дійсно продукт може бути відправлений в якості звичайного вантажу. В цьому випадку FS Mackenzie попросить у вантажовідправника оголосити відвантаження як «Необмежений» або «не обмежена відповідно до спеціальним положенням A» на накладної та / або рахунку-фактурі. Уникайте ризику заподіяння шкоди іншим і уникайте штрафів від влади, гарантуючи, що ваш вантаж не містить небезпечних матеріалів. Деякі предмети можуть вважатися небезпечними, якщо вони не є (наприклад, хімічними речовинами), тому ви можете уникнути затримки або припинення перевезення.

До небезпечних вантажів належать речовини, порушення правил перевезення, зберігання і навантаження яких створює небезпеку для здоров'я людей, завдасть шкоди навколишньому середовищу та екології, а також може стати причиною псування транспортного засобу. Багато транспортних компанії, морські лінії і консолідаційні склади не мають можливості обробляти небезпечні вантажі, і, як наслідок, не можуть здійснити доставку. Небезпечні речовини мають загальну класифікацію за ступенем небезпеки.

○ Клас 1: вибухові матеріали

○ Клас 2: стислі, розчинені і зріджені гази під тиском

○ Клас 3: легкозаймисті рідини

○ Клас 4: легкозаймисті тверді речовини, самозаймається речовини, а також речовини, які виділяють легкозаймисті гази при контакті з водою

○ Клас 5: окисляющиеся речовини, органічні пероксиди

○ Клас 6: отруйні речовини, інфекційні речовини

○ Клас 7: радіоактивні матеріали

○ Клас 8: їдкі і корозійні речовини

○ Клас 9: інші небезпечні

Чи знаєте ви, що харчові ароматизатори, парфумерія, хімікати і електронне устаткування може бути розцінена як небезпечні вантажі

Наша компанія має великий досвід в логістиці небезпечних збірних вантажів на експорт і в імпортному сполученні. Доставка такого товару регламентується відповідними нормами ООН, при яких слід дотримуватись таких правил:

○ Маркування вантажів за класифікатором, нанесення знаків небезпеки відповідно до інструкцій з безпечних міжнародних перевезень небезпечних товарів.

○ Декларування небезпечного вантажу: вказівку відповідної інформації в транспортній накладній (CMR, морський коносамент), оформлення декларації небезпечного вантажу - «Dangerous Goods Declaration»

○ Дотримання вимог до упаковки і зберігання товару згідно з інструкціями з безпечних міжнародним вантажоперевезень небезпечних збірних вантажів .

Доставка небезпечних вантажів передбачає експертизу товару на предмет небезпеки і визначення класу небезпеки, а також оформлення всіх необхідних документів для супроводу небезпечних вантажів в процесі доставки.

Завдяки нашому накопиченому величезного досвіду в області морських перевезень небезпечних вантажів, ми можемо допомогти вам заповнити всю необхідну документацію, упакувати Ваш вантаж так, як потрібно згідно з міжнародними правилами і переконатися, що відправка ваших небезпечних вантажів відповідає всім нормам IMDG.

Морське перевезення небезпечних вантажів з точки зору транзитного часу, як більш повільний, так і менш передбачуваний варіант доставки в порівнянні з повітряними перевезеннями. Таким чином, компанії, що імпортують небезпечні вантажі по морю повинні планувати свої поставки завчасно і не мати серйозних фінансових наслідків через можливу затримку в шляху. Відповідно до сформованої практики даного виду перевезень, а також правил всіх морських перевізників, зазначених на іншій стороні морського коносамента, морська лінія не несе відповідальність за затримку вантажу в дорозі.

Наша відповідальність як експедитора застрахована в найбільшій британській страховій групі, а відповідальність всіх використовуваних нами складів також має страхове покриття зі стандартним лімітом 2 SDR за кілограм Вашого вантажу. На жаль, не всі компанії на ринку страхують свою власну відповідальність і відповідальність складу, тому ми просимо наших Клієнтів завжди перевіряти це при виборі свого логістичного підрядника, особливо для перевезення небезпечних вантажів.

Хочете дізнатися, що таке збірні вантажі? перейдіть по цьому посиланню .

Чи знаєте ви, що харчові ароматизатори, парфумерія, хімікати і електронне устаткування може бути розцінена як небезпечні вантажі?
Хочете дізнатися, що таке збірні вантажі?

Новости