Перевезення негабаритних вантажів

  1. Негабаритів і ваговитих

Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом і авіацією - складне завдання, вирішення якої можна довіряти тільки професіоналам в цьому виді перевезень

Негабаритів і ваговитих

Рішення завдання перевезення негабаритних і великовагових вантажів передбачає застосування спеціальних методів, широкопрофільного досвіду, і професійних знань кваліфікованих фахівців в галузі транспортної інженерії, що забезпечують транспортування.
Сприяння нашої компанії, фахівці якої мають великий досвід такого виду перевезень, дозволяє гарантувати нашим замовникам, що доставка будь-якого нестандартного за своїми ваговими і габаритними характеристиками вантажу буде виконана якісно і в обумовлені терміни. Приступаючи до роботи з розробки технічних і транспортних рішень, що дозволяють здійснити доставку такого вантажу, фахівці компанії «Сервіс-Експрес» попередньо здійснюють інженерне дослідження технічних параметрів об'єкта перевезення і можливості його транспортування по вибраному маршруту. Наші фахівці вибирають маршрут перевезення і досконально вивчають фізичні можливості транспортування: висоту і максимальну вагову навантаження мостів, якість дорожнього покриття, прохідність тунелів, можливі перетину маршруту вантажу з лініями електропередач.
Одночасно ми оформляємо всі необхідні дозволи для руху спецтехніки по сухопутним або водних магістралей, і супровід вантажу машинами ДАІ і спеціальною технікою, що забезпечує безпеку перевезення та тимчасовий підйом ліній силових електропередач. У процесі організації перевезення негабаритних вантажів нашими фахівцями буде зібраний повний пакет дозвільних документів і пропусків, що дозволяє здійснити рух спеціальних вантажних платформ, тягачів і вантажопідйомної техніки, що забезпечує перевезення вантажу.

Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом і авіацією - складне завдання, вирішення якої можна довіряти тільки професіоналам в цьому виді перевезень   Негабаритів і ваговитих   Рішення завдання перевезення негабаритних і великовагових вантажів передбачає застосування спеціальних методів, широкопрофільного досвіду, і професійних знань кваліфікованих фахівців в галузі транспортної інженерії, що забезпечують транспортування

АВІАПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕГАБАРИТІВ.

Використання авіатранспорту часто успішно вирішує завдання транспортування на великі відстані або в важкодоступні для інших видів транспорту місця вантажів, розбирання яких небажана або технічно неможлива. Вибір такого виду доставки часто обумовлюється необхідністю перевезення складних технічних конструкції і технологічні лінії заводської збірки, без порушення цілісність конструкції.
Авіаперевезення таких вантажів вимагає злагодженої роботи всього персоналу, що виконує цей процес. Першочерговою умовою успішності перевезення негабаритних вантажів авіатранспортом є можливість фрахту спеціалізованої авіаційної техніки. Другою умовою є наявність в штаті компанії фахівців, що володіють відмінним знанням льотних якостей сучасної авіатехніки, габаритів вантажних відсіків і вантажопідйомності літаків. Сукупність цих знань, досвіду і знання можливостей сучасної вантажної авіатехніки дає нам право пропонувати виконання такого виду перевезень з гарантією їх якісного виконання.

експедиція

Перевезення негабаритних вантажів

Перевезення небезпечних вантажів

митний брокер

Автомобільні перевезення вантажів

вантажні авіаперевезення

Вантажні контейнерні перевезення

Пулковська митниця

Морський фрахт

Морське перевезення вантажів

Митне оформлення вантажів

Новости