Перевезення особливих вантажів

Перевезення особливих вантажів небезпечні вантажі

До небезпечних вантажів належать речовини, матеріали, вироби, відходи виробництва та іншої діяльності, які в силу притаманних їм властивостей і особливостей при наявності певних факторів у процесі транспортування, при проведенні вантажно-розвантажувальних робіт і зберіганні можуть завдати шкоди навколишньому середовищу, спричинити вибух, пожежі або пошкодження транспортних засобів, будівель і споруд, а також загибелі, травм, отруєнь, опіків або захворювань людей, тварин і птахів.

Класифікація небезпечних вантажів:

клас 1

Вибухові речовини і вироби

Клас 2 Гази Клас 3 Легкозаймисті рідини Клас 4.1 Легкозаймисті тверді речовини, самореактивні речовини і тверді десенсибілізовані вибухові речовини Клас 4.2 Речовини, здатні до самозаймання Клас 4.3 Речовини, що виділяють легкозаймисті гази при зіткненні з водою Клас 5.1

окислюють речовини

Клас 5.2 Органічні пероксиди Клас 6.1 Токсичні речовини Клас 6.2 Інфекційні речовини Клас 7 Радіоактивні матеріали Клас 8 Корозійні речовини Клас 9 Інші небезпечні речовини і вироби

Умови перевезення небезпечних вантажів визначаються нормативно-правовими актами, які регулюють діяльність виду транспорту, яким перевозиться небезпечний вантаж.

Небезпечні вантажі повинні пред'являтися до перевезення в тарі та упаковці, передбачені стандартами або технічними умовами на дану продукцію.

Упаковка (тара), контейнери, цистерни та засоби пакування, що можуть за результатами випробувань використовуватися для перевезення небезпечних вантажів, повинні мати сертифікати відповідності.

Відповідальність суб'єктів перевезення небезпечних вантажів підлягає обов'язковому страхуванню.

Здоров'я і життя працівників, які беруть участь у перевезенні небезпечних вантажів, підлягають обов'язковому страхуванню від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Компанія «Карго Сервіс» здійснює перевезення небезпечних вантажів, виконує всі передбачені нормативами роботи, пов'язані з упаковкою, маркуванням вантажів, оформляє всю необхідну дозвільну документацію на перевезення.

Компанія «Карго Сервіс» співпрацює з транспортними компаніями, що мають необхідні свідоцтва про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів всіх класів.

Завантажити вгору
швидкопсувні вантажі

До швидкопсувних належать вантажі, які в звичайних умовах без підтримки оптимальних температур і вологості, легко піддаються псуванню і тому вимагають дотримання особливих умов зберігання і транспортування.

Швидкопсувні вантажі можуть бути розділені на наступні групи:

  • продукти рослинного походження (фрукти, ягоди, овочі і т.п.),

  • продукти тваринного походження (м'ясо тварин і птахів, риба, яйця, ікра і т.п.),

  • продукти переробки (масло, жири, заморожені фрукти і овочі, м'ясні і ковбасні вироби, сири і т.п),

  • живі рослини, квіти, саджанці, бульби, насіння,

  • живої рибопосадковий матеріал (мальки, сеголетки і т.п.),

  • кров консервована, живі людські органи, вакцини, біологічні препарати і т.п.

Компанія «Карго Сервіс» надає клієнтам спеціальні транспортні засоби для перевезення температурних вантажів.

Використовувані холодильні установки дозволяють перевозити продукти харчування, які вимагають знижених (або підвищених) температур при транспортуванні і зберіганні. Вантаж буде перевозитися при необхідній температурі по всьому шляху проходження.

вгору
Негабаритні та великовагові вантажі

Перевезення негабаритних та великовагових вантажів досить складна робота. Транспортування таких вантажів вимагає відповідного транспорту, вибору оптимального маршруту, супроводу вантажів співробітниками дорожньо-патрульних або комунальних служб.

Фахівці компанії «Карго Сервіс»:

  • розроблять проект транспортування вантажів,

  • виберуть оптимальний маршрут слідування,

  • підберуть необхідні види транспорту,

  • оформлять всі необхідні документи на вантажі,

  • узгодять усі питання транспортування вантажів з контролюючими та дозвільними органами місцевої влади по шляху проходження вантажів, отримають всі дозвільні документи на транспортування вантажів,

  • вирішать питання супроводу вантажів компетентними службами, організовують навантаження, кріплення, розміщення вантажів на транспортних засобах,

  • відстежуватимуть стан вантажів на всьому шляху їхнього проходження,

  • організують розвантаження вантажів в пунктах доставки.

вгору
Збірні грузи

Збірна партія вантажу - це невелика партія вантажу (від 100 кг до декількох тонн), яка перевозиться в одному транспортному засобі з вантажами інших власників.

Компанія «Карго Сервіс» надає у слуги з доставки збірних партій вантажів за принципом «від дверей до дверей». У ланцюжку можуть бути задіяні склади консолідації в Україні, країнах СНД, Європи, Америки і Азії.

вгору
дипломатичні вантажі

Компанія «Карго Сервіс» приймає до перевезення всіма видами транспорту вантажі, що проходять по лінії посольств і представництв міжнародних організацій в Україні:

  • несупроводжуваному дипломатичну пошту та вантажі,

  • товари, призначені для офіційного користування представництвами іноземних держав в Україні,

  • товари, що переміщуються представництвами міжнародних, міжурядових організацій в Україні,

  • товари для особистого користування працівників представництв іноземних держав та організацій, переміщувані в несупроводжуваному багажі.

вгору

Вантажі для виставок

Компанія «Карго Сервіс» доставить Ваші експонати для виставок в Київ. Для цього можуть бути задіяні будь-які види транспорту. Експонати можуть бути тимчасово розміщені на складах компанії, а потім доставлені до виставкового павільйону.

Також компанія доставить експонати київських і українських компаній до місць проведення виставок в будь-яку точку земної кулі.

При необхідності компанія здійснить митне оформлення і сертифікацію експонатів.

За бажанням клієнтів компанія "Карго сервіс" може зарезервувати номери в готелях Києва для співробітників клієнтів, що прибувають на виставки.

вгору
Особисті речі

Компанія «Карго Сервіс» надає послуги фізичним особам з перевезень їхніх особистих речей, які не є товарною партією.

Ваші особисті речі будуть упаковані, застраховані і пройдуть митне оформлення.

Особисті речі будь-якої ваги і габаритів будуть доставлені за вказаною адресою в строк автомобільним, авіаційним, залізничним або морським транспортом. При необхідності будуть задіяні кілька видів транспорту.

Ваші речі будуть доставлені в будь-яку точку земної кулі.

вгору

Новости