Перевезення вантажів авіатранспортом з Москви по Росії і СНД. Міжнародні перевезення вантажів авіатранспортом

  1. БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД AsstrA працює в сфері авіаперевезень вантажів понад 20 років. За цей час наша...
  2. КОМБІНОВАНІ СХЕМИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ
  3. ДОКУМЕНТАЦІЯ
  4. МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  5. ВИСОКІ ФІНАНСОВІ ГАРАНТІЇ
  6. 24/7

БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД

AsstrA працює в сфері авіаперевезень вантажів понад 20 років. За цей час наша компанія вивчила специфіку різних галузей і сфер діяльності, тому кожен Клієнт отримує перевірене і ефективне вирішення конкретного завдання.

НАДІЙНІСТЬ доставки вантажів

Доставка вантажів «від дверей до дверей» включає контроль за станом і збереженням вантажу, його маркування, зважування, перевірку цілісності упаковки.

КОМБІНОВАНІ СХЕМИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

AsstrA не тільки організовує перевезення вантажів літаком, а й пропонує альтернативні способи доставки декількома видами транспорту в регіони Прибалтики, Європи, СНД, Балкан, Середньої Азії, Близького Сходу і Китаю.

ДОКУМЕНТАЦІЯ

Наші співробітники оформляють повний комплект товаросупровідних і митних документів.

МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ

Фахівці AsstrA організовують повне митне супровід.

ВИСОКІ ФІНАНСОВІ ГАРАНТІЇ

AsstrA підтримує високу якість надаваних послуг і ретельно дотримується вимог міжнародного права. Наша компанія укладає договори страхування відповідальності за вантаж, що перевозиться з лімітом 3 000 000 EUR за кожним страховим випадком. Страхове покриття надає перевірений Партнер компанії з Швейцарії - Zurich Versicherungs-Gesellschaft AG (Zurich Insurance Company Ltd).

24/7

AsstrA залишається на зв'язку з Клієнтом 24 години на добу 7 днів на тиждень. Щоб зв'язатися з цілодобовою службою підтримки, телефонуйте +7 967 22 00 222 або направте лист на електронну адресу [email protected] .

Новости