Перевезення вантажів на палетах Київ

  1. Незаперечні переваги використання палет:
  2. Перевезення вантажів на палетах - можливі варіанти
  3. Перевезення палет - допомагаємо перевірити ефективність

Доставка оптових партій різних вантажів найчастіше відбувається із застосуванням палет. Під паллетамі прийнято розуміти особливі піддони. Їх виготовляють з різних матеріалів - пластмаса, метал, дерево. Традиційна форма палет - невисока платформа, яка, втім, здатна витримати навантаження до 1000 кг. Розміри більшості таких піддонів - 15 на 80, 100 сантиметрів. Щоб виконати перевезення, товар размешается на палеті і закріплюється на ній за допомогою ременів, особливої ​​плівки.

Основне завдання під час перевезення палет - рівномірний розподіл вантажу, а також максимальне спрощення розвантажувальних і навантажувальних робіт шляхом використання спеціальної малотоннажної техніки, ручних гідравлічних візків.

Незаперечні переваги використання палет:

Спрощений процес вантажно-розвантажувальних робіт

Оскільки палети мають форму платформи, вони трохи підняті над землею. Це і дозволяє розвантажувати, а також занурювати товар з використанням сучасних механізованих засобів - домкратів, навантажувачів. Використання палет коштує всього трохи дорожче, ніж перевезення товарів в коробках. І це при тому, що розвантаження товарів з таких піддонів відбуватися буде на порядок швидше.

Безпека перевезення вантажу на палетах

Палети, що використовуються при автоперевезеннях, дозволяють уникнути різноманітних механічних пошкоджень товару. Так, щоб доставити вантаж цілим, неушкодженим, упаковки або коробки досить просто встановити на піддон. При цьому важливо розподілити центр ваги по всій поверхні піддону. Дуже важливо, щоб краю тари ні в якому разі не виступали за краї палети. Подібним чином на один піддон завантажити можна коробок або ящиків до 180 сантиметрів у висоту. Після повного завантаження палет виробляється упаковка вантажу стрейч-плівкою або ременями.

Відповідальність при перевезенні палет

Застосування палет в процесі вантажоперевезень не дозволить стороннім особам отримати доступ до вантажу, товару, оскільки весь він буде упакований за допомогою плівки. Звільнення товару від плівки можливо тільки в присутності його одержувача.

Всі перераховані вище незаперечні переваги палет роблять їх використання в області автоперевезень все більш затребуваним. Що ж стосується мінусів піддонів, то це тільки те, що їх використання допустимо не у всіх видах перевезень (наприклад, при жд перевезеннях це неможливо).

Перевезення вантажів на палетах - можливі варіанти

Найчастіше перевезення палет відбувається з використанням критих великих причепів з тягачем. Але також піддони можуть перевозитися і на машинах з бічним завантаженням, напівпричепів та інших видах мікроавтобусів і Газелей. Таким чином, доречно перевозити обладнання, яке не потребує дотримання специфічних умов транспортування. Перевезення палет сьогодні визнана одним з найбільш зручних способів транспортування вантажів, адже час навантаження і розвантаження в даному випадку мінімально, що особливо актуально при необхідності проміжних зупинок (з довантаженням, відвантаженням).

Однак важливо звернути особливу увагу на те, що транспортування палет вимагає неухильного дотримання правил їх підготовки до перевезення. Для початку необхідно звільнити кузов авто від будь-яких зайвих предметів - дуже важливо, щоб всі палети знаходилися на одному рівні. Вантаж важливо закріпити максимально надійно. Щоб домогтися цього, зазвичай використовують монтажну стрічку (виготовляється з пластика, рідше - металу), стрейч-плівку.

Перевозити палети можна і в так званому двоярусному варіанті. У такому випадку простір між ярусами прокладають картоном високої щільності, листами ДВП або ОСБ. Кузов необхідно завантажити повністю, пустот між окремими піддонами допускати не можна - це буде забезпечувати додаткову стійкість.

При одноярусному розміщенні палет допустимо наявність проходів між ярусами. Якщо кузов авто завантажується в повному обсязі, дуже важливо забезпечити стійкість палет, тобто здійснити вірну їх розстановку. Тут на допомогу особливі розпірки або ж спеціальні троси.

Перевезення вантажів на палетах передбачає, що навантажувальні і розвантажувальні роботи виконуватися будуть на складах, обладнаних навантажувальної рампою. Хоча сьогодні все частіше використовуються вантажні автомобілі середньої тоннажності, які оснащені гідро, здатним опускатися до рівня асфальту, статі. А також можливе завантаження звичайних мікроавтобусів і Газелей за допомогою навантажувачів. Така техніка дозволить робити навантаження і розвантаження поза складських приміщень.

Перевезення палет - допомагаємо перевірити ефективність

Деякі перевізники і клієнти помилково вважають, що перевезення товарів в палетах невигідна, дорога, оскільки самі ці піддони важать чимало, зменшують рівень корисного об'єму кузова. Однак на практиці перевезення палетів, навпаки, дуже економічна, ефективна і все більше клієнтів звертаються саме до неї.

Наша компанія допоможе вам знизити вартість перевезення вантажів на палетах по Києву та Київській області. Це здійснюється за рахунок використання нами дорогих вантажівок з гідробортами, а також більш доступних газелей і мікроавтобусів . Цей варіант особливо зручний в ситуаціях, коли на місці вивантаження або завантаження є рампа, вантажопідйомник.

Зателефонуйте нам, і ми підберемо для вас оптимальний транспорт для перевезення палет +38 (067) 900-67-50

0,7 т

115 грн

6,50 грн / км

1,5 т

125 грн

6,50 грн / км

2,0 т

145 грн

7,50 грн / км

3,0 т

185 грн

8,50 грн / км

5,0 т

395 грн

15,50 грн / км

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:

(097) 300-80-40

Новости