Перевезення вантажів в Казахстан (з Казахстану)

Перевезення вантажів в Казахстан (Астана, Алмати (Алма-Ата), Шимкент, Караганда, Актобе (Актюбінськ), Тараз, Павлодар, Усть-Каменогорськ, Шім'ї (Семипалатинськ), Костанай, Уральськ, Петропавловськ, Кизилорда, Атирау, Актау, Теміртау, Рудний і ін.) з Росії автомобільним транспортом. Автомобільний транспорт - найвигідніший варіант по поєднанню «швидкість - ціна - якість».

Експедиторська компанія «Анвей» пропонує послуги перевезення вантажів в Казахстан, а також міжнародні перевезення вантажів з Казахстану в Росію автотранспортом вагою від 1 тонни до 20 тонн об'ємом від 10 до 120 куб Експедиторська компанія «Анвей» пропонує послуги перевезення вантажів в Казахстан, а також міжнародні перевезення вантажів з Казахстану в Росію автотранспортом вагою від 1 тонни до 20 тонн об'ємом від 10 до 120 куб. м., різними видами причепів: тентовий, ізотермічний і рефрижераторний. Відзначимо, що при експорті в Казахстан ми оформляємо всі необхідні транспортні документи будь-яких видів і груп товарів, забезпечуємо страхування, щоб Ви були абсолютно впевнені в збереженні вантажу.

Якщо у Вас вантаж невеликої ваги або Вам необхідно значно скоротити час на доставку вантажу в / з Казахстан , То рекомендуємо найшвидший вид перевезення вантажу - вантажні авіаперевезення в / з Казахстан (Астана, Алмати) .

Вартість (тариф) перевезення вантажів в Казахстан (Астана, Алмати (Алма-Ата), Шимкент, Караганда, Актобе (Актюбінськ), Тараз, Павлодар, Усть-Каменогорськ, Шім'ї (Семипалатинськ), Костанай, Уральськ, Петропавловськ, Кизилорда, Атирау, Актау, Теміртау, Рудний і ін.) з Росії залежить від ваги і об'єму вантажу, пунктів завантаження та розвантаження товару, характеру і вартості вантажу. Для розрахунку вартості і терміну перевезення вантажу в / з Казахстан, Вам достатньо лише, зв'язатися по електронній пошті, оформити он-лайн запит на нашому сайті. Звертаючись до нас, ви економите свій час, гроші і нерви.

Новости