Перевезення збірних вантажів - від кілограма до тонни

  1. On-line ЗАЯВКА НА ПОСЛУГУ
  2. збірні перевезення - відправка вантажів з Москви в Далекосхідний регіон
  3. Збірні перевезення
  4. Перевезення збірних вантажів від кілограма до тонни.

On-line ЗАЯВКА НА ПОСЛУГУ

Ви можете відправити нам запит на отримання послуги
оформити заявку
Особистий кабінет

збірні перевезення - відправка вантажів з Москви
в Далекосхідний регіон


+7 (499) 28 040 28

+7 (499) 266 86 62

Головна - Збірні перевезення
Збірні перевезення

Збірні перевезення економічна доцільність і швидкість.

Безлічі компаній (або приватних осіб) немає необхідності для перевезення свого товару використовувати окремий вагон або контейнер обсяг вантажу, що перевозиться досить невеликий. При цьому вантаж повинен бути доставлений в певний термін, а використання авіатранспорту економічно невигідно. Саме для подібних ситуацій «Т-Транс» пропонує послугу «збірні перевезення».
Перевезення збірного вантажу швидкий і недорогий спосіб вирішити проблему.Сборний вантаж збирається у міру надходження замовлення від різних клієнтів. Вантаж забирається зі складу відправника і доставляється на консолідаційний склад компанії «Т-Транс». Наші фахівці здійснюють формування і завантаження контейнерів або вагонів (при доставці вантажу вагонами).
Збірні вантажі перевозяться звичайним шляхом, з загальноприйнятими заходами щодо забезпечення їх збереження та безпеки. Ми також здійснюємо підготовку всієї необхідної товаро-супровідної документації.
Після доставки збірного вантажу в пункт призначення, вагон або контейнер з ним розвантажується.
Кожен окремий вантаж доставляється своєму вантажоодержувачу.
Доставка збірних вантажів може здійснюватися з Москви в регіони Далекого Сходу, а саме до портів Корсаков (Південно-Сахалінськ), Магадан і Петропавловськ-Камчатський.
Здійснюваний компанією «Т-Транс» комплекс транспортних послуг дозволяє нашим клієнтам спокійно довіряти нам перевезення збірних вантажів будь цінності і терміновості.
Ми проводимо страхування вантажу за бажанням клієнтів.


Перевезення збірних вантажів від кілограма до тонни.


Ми займаємося доставкою вантажів у складі збірних об'ємом від 0,1 м3 і вагою від 50 кг.
Для кого призначена ця послуга? Перш за все для компаній, яким необхідні перевезення невеликих партій вантажу при регулярній його відправці, або регулярні перевезення малогабаритного вантажу. Скористатися послугою можуть і приватні особи.
Гнучкий підхід до формування збірних вантажів і багатий досвід роботи з ними дають нам можливість вирішувати будь-які нестандартні проблеми наших замовників. Власна служба доставки забирає вантаж у замовника максимально оперативно, можливо прямо в день надходження заявки.
Доставка збірних вантажів може здійснюватися за принципом «двері і двері» - від початкового до кінцевого пункту призначення (складу клієнта). При бажанні, вантажоодержувач може самостійно забрати вантаж зі складу «Т-Транс» в Магадані, Південно-Сахалінську, Петропавловську-Камчатському.

Для кого призначена ця послуга?

Новости