Перевезення збірних вантажів

Перевезення збірних вантажів Перевезення збірних вантажів     В умовах жорсткої конкуренції і найсуворішої фінансової дисципліни компанії прагнуть скорочувати складські запаси товарів

В умовах жорсткої конкуренції і найсуворішої фінансової дисципліни компанії прагнуть скорочувати складські запаси товарів. Адже кошти, вкладені в товарну партію, що зберігається на складі, можна вважати замороженими. Компаніям вигідніше отримувати і відправляти невеликі партії вантажу, які можна використовувати у виробництві або реалізувати на ринку в найкоротший період часу.

Принцип управління запасами "Just in time" дозволяє найбільш ефективно розпоряджатися обіговими коштами компанії.
У Вас є необхідність доставити невелику партію товару із Західної Європи в Росію, ми раді бачити Вас серед наших клієнтів.

Співпраця з компанією KTL дозволяє вам оптимізувати логістичний схему доставки невеликих партій вантажів. Вам не потрібно замовляти повний автопоїзд або контейнер, вам не потрібно оплачувати окрему доставку товару транспортним засобом, яке заповнене менше ніж наполовину. Зв'яжіться з нашими експедиторами. Ми доставимо ваш вантаж своїм транспортом в найкоротші терміни і з мінімальними витратами зусиль з вашого боку.

Ви ламаєте собі голову, як зібрати ваш вантаж в Європі, правильно його оформити і привезти на склад, не варто засмучуватися. Ми оперативно консолідуємо ваш вантаж, доставимо його на наші склади в країнах EC і подбаємо про своєчасну відправку всієї партії на Вашу адресу. Протягом всього процесу перевезення Ви завжди зможете отримати повну інформацію про статус вашого вантажу і його місцезнаходження.

Зверніться до нас, і ми розповімо, як це може бути вигідно і зручно для вас.

Новости