Перевезення Харків - Полтава.

У Полтаві зараз налічується близько 12 тисяч підприємств

У Полтаві зараз налічується близько 12 тисяч підприємств. З них понад тисячу є промисловими. На промислових підприємствах зайнята восьма частина населення цього міста. Обсяги реалізованої продукції і послуг перевищують цифру в 10 млрд. Гривень на рік.

Всю промисловість Полтави можна розділити на одинадцять секторів. Основними з них є: виробництво і розподіл електроенергії, видобуток і розподіл газу, води, металургійне виробництво, виготовлення різних виробів з металу, ремонт машин і устаткування, монтаж, виробництво мінеральної продукції, машинобудування, хімічна і нафтохімічна промисловість, легка промисловість, целюлозно-паперове виробництво, виробництво тютюнових виробів, харчових продуктів, напоїв та видобуток корисних копалин, видавнича діяльність.

Для ефективного управління економікою налагоджено автомобільне сполучення з різними регіонами України, в тому числі і з Харковом.

Диспетчерська служба " Грузоперевозка.kiev.ua ", Допоможе організувати якісні перевезення вантажів з Полтави. Якщо ж Вам необхідно перевезти вантаж Харків - Полтава, наші менеджери-логісти допоможуть підібрати найбільш зручні варіанти.

У нас кожен фахівець займається своїм окремим регіоном. Ви можете зв'язатися з ним по прямому телефону:

  • 097 509-55-90
  • 050 304-52-45

Новости