Перевезення меблів Київ

  1. Перевезення меблів з вантажниками Move-Team - це швидко
  2. Доставка меблів по Києву недорого, ціни від Move-Team
  3. Особливості переїздів і транспортування меблів
  4. Професійна перевезення меблів
  5. Як формується ціна

Інтенсивно будується Київ швидко змінює свій вигляд: нові бізнес-центри та офісні багатоповерхівки, сучасні житлові висотки все більш надають місту риси мегаполісу. Перед кожним городянином, який став володарем щасливо-заповітних квадратних метрів (будь то нове житло або просторий офіс), гостро постає питання перевезення меблів (Київ) з ​​вантажниками. Так як телепортацію досі не винайшли, інший спосіб переміщення громіздких предметів поки невідомий.

Бажаючи трохи заощадити, переїжджають часом можуть вдаватися до аматорської дружній або спорідненої допомоги близького кола спілкування, замінюючи тим самим послуги професійних вантажників. Але при цьому закономірно виникають прогнозовані ризики:

  1. Збільшення часу переїзду (а адже оренда вантажного автотранспорту має часу погодинну «прив'язку»);
  2. Появи на часом дуже дорогих меблів механічних прикрих пошкоджень (відколів / подряпин / вм'ятин).

Перевезення меблів з вантажниками Move-Team - це швидко

Перебуваючи не перший рік у відповідному сегменті ринку транспортно-вантажного сервісу, компанія Move-Team надає високоякісні послуги перевезення меблів (Київ та область). Високими іміджевими рейтингам і оптимально швидкими термінами виконання замовлення Move-Team зобов'язана: Перебуваючи не перший рік у відповідному сегменті ринку транспортно-вантажного сервісу, компанія Move-Team надає високоякісні послуги перевезення меблів (Київ та область)

  • сучасному автопарку власного вантажного таксі;
  • можливості використовувати партнерський автотранспорт;
  • колективу вантажників-професіоналів високої кваліфікації;
  • відповідному арсеналу сучасних пакувально -фіксірующіх «девайсів», серед яких:

- такелажні ремені для перевезення музичних габаритних музичних інструментів ;

- спеціальні візки;

- гофрокартон / гофроящики;

- стретч - і бульбашкова плівка.

Доставка меблів по Києву недорого, ціни від Move-Team

Використовуючи можливості наявного і орендованого автотранспорту (серед якого Мерседес 2.5т, Газель 1.5т, Рено 5т), кожен рейс з перевезення меблів передує ретельна чистка кузова. Що застосовується вирівнювання підлоги кузова амортизаційними матеріалами є хорошою профілактикою механічних пошкоджень вантажу, що перевозиться.

Скориставшись опціями сайту або зазначеними контактами, замовте перевезення меблів (Київ) в компанії Move-Team. Кожному клієнту надається можливість переконатися в:

  • нашій професійної відповідальності;
  • наявності адекватно-невисоких цін;
  • високих кваліфікаційних якостях команди вантажників;
  • оптимально швидких терміни виконання замовлення;
  • дбайливе ставлення до доставляється вантажу;
  • надійності компанії Move -Team.

Компанією Move-Team здійснюється професійне перевезення меблів в Києві недорого, в стислі терміни. У пакет послуг входить транспортування окремих предметів інтер'єру і організація комплексного дачного, квартирного або офісного переїзду. Якісна упаковка речей, складання / розбирання меблів, дбайлива перевезення проводиться досвідченим персоналом.

Особливості переїздів і транспортування меблів

Якщо речей небагато і доставити з місця на місце потрібно малогабаритну, неважку меблі, багато хто робить це самостійно. Завдання ускладнюється, коли має бути масштабна перевезення меблів на дачу в Києві або транспортувати потрібно цілу квартиру, організацію. У всіх випадках важливо врахувати масу деталей:

  • Правильно оцінити обсяг речей - від цього залежить, транспорт який місткості і оснащення підібрати, щоб все забрати за один рейс.
  • Подбати про розбирання та збирання меблів. Вантажити гарнітури, кухні по частинах легше, в машині вони займуть менше місця. В кузові вантаж повинен бути зафіксованим. Щоб спростити переїзд, доцільніше замовити перевезення меблів з вантажниками в Києві.
  • Підібрати правильну упаковку. Для скляних деталей знадобиться якісна бульбашкова плівка, невеликі крихкі речі поміщають в бокси і прокладають поролоном, папером. Меблі обертають щільним картоном, гострі кути - паперовими наконечниками. Фурнітура, виступаючі деталі откручиваются, незнімні захищаються плівкою. Кожна річ вимагає певної специфіки перевезення.
  • Промаркувати речі. Предмети побуту повинні заноситися в нове приміщення в певній послідовності, щоб уникнути плутанини і завалу.

Це лише частина труднощів, з якими доведеться зіткнутися при переїзді або перевезення меблів. Компанія Move-Team візьме їх на себе.

Професійна перевезення меблів

Послуги з доставки або перевезення меблів з вантажниками в Києві в Move-Team надаються на законних підставах. Співпраця проходить в кілька етапів:

  • Вибір послуг. Клієнти можуть орендувати вантажне таксі або замовити комплексний переїзд з підключенням вантажників, такелажників, упаковкою, розвантаженням речей.
  • Оцінка вартості. Менеджер компанії розраховує вартість доставки з урахуванням обраних послуг.
  • Планування робіт і підбір транспорту.
  • Підписання договору.
  • Виконання замовлення в призначений час з дотриманням всіх домовленостей.

Як формується ціна

Замовляйте в Move-Team вивезення або доставку меблів - послуга в Києві недорого коштує. Кінцева вартість залежить від спектра необхідних послуг, обсягу і особливостей речей, кількості задіяного персоналу, відстані між точкою відправлення та місцем доставки.


Мін-й замовлення Вантажники Вантажівка Вартість 1-го години послуги 610 грн \ 2 години 1 вантажник \ 160грн Бус \ 450грн \ 2 год 230 грн 830 грн \ 2 годину 2 вантажника \ 320 грн \ 2 годину Газель \ 510 грн \ 2 годину 330 грн 1520 грн \ 3. годину 2 вантажника \ 320 грн \ 2 годину Мерседес 5т \ 1200 грн \ 3. годину 460 грн Додатково поверхи Вартість 1-го поверху від 5 грн \ поверх

Нас вибераем бо:

Затребуваність в послугах вантажників завжди актуальна, тому що вантажити самостійно, часто нереально. Тому розумно звернутися в спеціальні організації з широким спектром послуг з доставки вантажів і його навантаження і вивантаження.

  • Гідні тарифи на вантажоперевезення
  • дбайливо ставимося до майна клієнтів
  • працюємо БЕЗ вихідних
  • Надаємо повний спектр послуг вантажоперевезень
  • Гарантуємо якісні послуг по первозки будь-якого вантажу
  • Швидка подача авто

Новости