Перевезення негабариту | Міжнародні вантажоперевезення - ПП "Павіол"

  1. Перевезення обладнання Різноманітне промислове обладнання возять різними видами транспорту. Верстати,...
  2. Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом
  3. «Павіол» забезпечує перевезення негабариту

Перевезення обладнання

Різноманітне промислове обладнання возять різними видами транспорту. Верстати, компресори, трансформатори , Різні агрегати і машини, в більшості своїй, виробляються на продаж, тому їх намагаються спочатку конструювати придатними для перевезення у звичайному транспорті. Усередині країни їх можна перевозити звичайними бортовими вантажівками - хіба що, обернувши поліетиленовою плівкою на випадок опадів і інших погодних ускладнень. За кордон подібне обладнання намагаються везти в критих вантажівках - напівпричепів або фургонах - через те, що опломбований закритий кузов простіше проходить митні формальності на кордоні - при непошкоджених пломбах, зрозуміло, - а також тому, що в закритому кузові вантаж краще захищений від зловмисників і пошкоджень під час довгої поїздки.

Перевезення верстатів

Незважаючи на пристосованість подавляюще здебільшого промислового обладнання до транспортування на стандартних вантажівках, іноді зустрічаються агрегати, які в силу виконуваних ними функцій не можуть бути менше певного розміру, і цей розмір перевищує габарити звичайного автомобільного кузова. Наприклад, це можуть бути спеціальні верстати. Також можливий варіант, коли верстат, в принципі, можна розібрати на складові його вузли, порівняно невеликих розмірів, і транспортувати їх окремо, проте власник воліє цього не робити (наприклад, через те, що розбирання і подальша збірка будуть дуже довгими і проблемними заходами), а організувати перевезення верстата як єдиного цілого. Якщо розмір перевищує габарити кузова незначно, то в принципі можна все ж перевезти звичайним транспортом (хоча дозвіл на перевезення негабариту отримувати доведеться все одно, інакше чималі штрафи). Бортові вантажівки для перевезення подібних верстатів можуть опустити борту, напівпричепи - зняти тент; при цьому, в будь-якому випадку, знадобиться додаткове обладнання для надійного кріплення вантажу, що виступає за габарити кузова. Якщо ж це дуже велика одиниця устаткування, перевозити можливо тільки з залученням спецтехніки - наприклад, стандартних і низькорамних автомобільних платформ . У виняткових випадках, коли не тільки розміри пред'явленого до перевезення агрегату, але і його вага надмірно великий, використовуються спеціальні платформи підвищеної вантажопідйомності.

Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом

Для того, щоб перевезти негабаритну одиницю вантажу, недостатньо просто підібрати підходящий вид спеціального транспорту (або переконфігурувати стандартний). Звичайно, якщо проходить перевезення, наприклад, великої імпульсної формувальної машини в межах території великого сталеливарного комбінату - надання транспорту та візуальної перевірки маршруту слідування цілком достатньо. Але такі перевезення становлять невеликий відсоток від загальної кількості перевезень негабариту. В основному ж доводиться переміщатися по дорогах загального користування. Зрозуміло, ні органи контролю дорожнього руху, ні дорожньо-експлуатаційні служби, ні рядові водії, яким «пощастило» опинитися поряд, абсолютно не в захваті від виду важкого вантажівки, що везе значний, масивний і об'ємний предмет. І якщо почуття пересічних водіїв, дотримуючись правил руху, можна ігнорувати, то з державними службами так вчинити не вийде. У міністерства транспорту кожної країни, по території якої буде слідувати вантажівка, що перевозить негабарит, необхідно отримати дозвіл на перевезення, і запровадження маршрута. Природно, маршрут повинен розробити і надати сам перевізник, і він же буде нести відповідальність, якщо виявиться, що десь на маршруті виявився міст, на який не можна заїхати виробляють перевезення вантажівкою, або лінія електропередач, під якою навантажена машина вільно не проходить. Міжнародне перевезення негабариту - складніше внутрішньої рівно в стільки разів, по території скількох країн доведеться пройти транспорту з вантажем.

«Павіол» забезпечує перевезення негабариту

Наша компанія неодноразово стикалася з нестандартними завданнями, пов'язаними з перевезенням негабаритних вантажів. На сьогоднішній день ми маємо чималий досвід в перевезеннях негабариту в межах України, і певну кількість виконаних доставок негабаритних вантажів автотранспортом за рубіж. Зрозуміло, наш досвід в цій області дещо поступається досвіду компаній, що спеціалізуються саме на переміщенні негабаритних об'єктів; тим не менш, ми знайомі з усіма формальними процедурами, обов'язковими для перевезення негабариту, а також, з реальними обставинами подібних доставок, і виникають в процесі транспортування типовими питаннями і проблемами. Тому, звертаючись із запитом на перевезення негабаритних вантажів в компанію «Павіол», ви маєте право розраховувати на позитивний результат, і надійність в його досягненні.

На головну сторінку

Новости