Перевірено мамами: випробування рюкзака-переноски 3-в-1 Stokke MyCarrier

  1. Основні характеристики
  2. Особливості та безпеку
  3. мінуси
  4. плюси

Сьогодні в рубриці перевірено мамами звіт Наталії Горобець, автора блогу Mama's Brand , Про те, як вона з однорічним сином відчувала на міцність і функціональність рюкзак-переноску 3-в-1 Stokke MyCarrier.

, Про те, як вона з однорічним сином відчувала на міцність і функціональність рюкзак-переноску 3-в-1 Stokke MyCarrier

Всім доброго дня!

Ми з моїм однорічним синочком Андрійком провели випробування рюкзака-переноски 3-в-1 Stokke MyCarrier (Стокке травня Керіе) всесвітньо відомої компанії з Норвегії Stokke AS.

Перенесення трансформується в міру того, як малюк виростає і її можна застосовувати з моменту народження до досягнення 3 років (до 15 кг максимум).

Андрію недавно виповнився рік і його вага 11 кг. Перенесення тестували в міських умовах, на прогулянках в парку, на майданчику. До Stokke був успішний досвід подорожі з п'ятимісячним малюком в ерго-рюкзаку іншої фірми.

Ми отримали наш новенький Stokke MyCarrier. У комплекті йдуть: несучі лямки з поясом на стегна, нагрудна переноска, заплічних переноска, алюмінієва планка і інструкція.

Основні характеристики

У рюкзака-переноски є три положення для носіння: на грудях, обличчям до себе або від себе і на спині. Є спеціальна вставка, що підтримує голівку немовляти, який ще не вміє тримати її сам.

Особливістю цього рюкзака і основною відмінністю від «кенгурушек» полягає в тому, що стегна дитини розгорнуті в положення Happy hip position, М-позиції, тобто «По-жаб'ячі». У цьому положенні з широко розставленими ніжками оптимально підтримуються сідниці і стегна дитини.

У цьому положенні з широко розставленими ніжками оптимально підтримуються сідниці і стегна дитини

Особливості та безпеку

  • Навантаження на хребет батьків зведена до мінімуму. Спеціальна алюмінієва планка знижує тиск на шию і спину, м'які регульовані плечові ремені рівномірно розподіляють його, а широкий поясний ремінь переводить зайвий тиск з плечей на таз.
  • Нагрудна і заплічних перенесення пристебнуті до несучих лямок блискавками і подвійними карабінами.
  • Текстильні матеріали з органічних волокон. Тканина рюкзака забарвлена ​​безпечної для малюка фарбою.
  • Без застосування шкідливих хімічних речовин і барвників.
  • Всі точки регулювання легко доступні для регулювання.

коли використовувати

Для малюків від народження. Мінімальна вага 3.5 кг, зріст 53 см і до того моменту, коли дитина навчиться тримати голову. В інструкції сказано, що малюкам необхідно часто міняти позу, а також рекомендовано спочатку обмежувати час перебування дитини в перенесенні 10-15 хвилинами.

Позиція «обличчям до світу» використовується, коли малюк здатний тримати голову сам (приблизно з четвертого місяця). За спину дитини можна переміщати тоді, коли він виросте до 72 см.

Якщо ви ведете активний спосіб життя, в подорожах перенесення незамінна. А також у разі, якщо малюк настільки прив'язаний до мами, що не злазить з рук.

Ми виходимо в перенесенні на прогулянку. Мій малюк активно вивчає світ навколо і йому не цікаво довго сидіти, йому потрібно ходити, рухатися. Нехай і не довго, але зате, поки він не втомиться, мені не доводиться возити за собою коляску. Ми використовували положення на грудях обличчям до себе і на спині.

Ми використовували положення на грудях обличчям до себе і на спині

мінуси

  • Незручно експлуатувати взимку, верхній одяг створює додатковий обсяг. А в погану погоду потрібно придумати, як не забруднити куртку брудним взуттям нагулятися по калюжах малюка.
  • До застібкою на карабіни потрібно пристосуватися, потренуватися застібати без малюка. Мені було складно їх розстібати і виймати з петель. Можливо, це пов'язано з моєю особливістю, я лівша.
  • «Великі» від народження дітки так швидко стають важкими для носіння на руках, що навіть ергономічна конструкція рюкзака не рятує від навантажень. Важко носити дитину на великі відстані. Вага мого однорічного синочка 11 кг.
  • Потрібен час, щоб звикнути до перенесення.
  • При пранні барвник буде вимиватися і виріб злиняє, як відбувається при пранні джинсів.

При пранні барвник буде вимиватися і виріб злиняє, як відбувається при пранні джинсів

плюси

  • Рюкзак зроблений з приємного матеріалу, акуратно прошитий, міцні і надійні застібки.
  • Продумані поясний ремінь, каркас-спинка рюкзака і наплічні лямки для дорослого, що полегшують навантаження на спину і плечі.
  • З боків рюкзака є кишеньки, куди можна покласти дрібні речі, хустку або ключі, і вони будуть завжди під рукою.
  • Дитині зручно в рюкзаку, він сидить ергономічно, ніжки буквою М.
  • Дозволяє проводити більше часу з малюком і «звільняє руки».
  • Рюкзак зручний під час подорожей. З перенесенням ви стаєте більш мобільні, коли потрібно дійти з малюком до поліклініки, в магазин, на развивашки, в місця, де не проїде коляска.
  • Саджати дитину в переноску легко і безпечно.
  • У перенесення привабливий, строгий вид, так що навіть тато не посоромиться носити в ній свою дитину.
  • Прослужить не один рік.

Про рюкзаках-переноска багато сперечаються: корисно-марно, фізіологічні чи ні, шкідливо-не вредно ... моя думка таке, що новонародженому, крім маминих рук нічого більше не потрібно, а по досягненню їм 4-5 місяців використовувати перенесення, але не тривалий час .

Для дорослих дітей, які цілком можуть ходити самі, перенесення може стати в нагоді в тому випадку, якщо малюк втомився і проситься на ручки. У нас таке було зі старшим сином під час подорожі. Відстані, які нам дорослим здаються незначними, можуть бути нудними для малюків. Мені доводилося носити сина на руках. Тепер у мене є відмінний рюкзак-переноска Stokke і я можу насолоджуватися спілкуванням зі своєю дитиною не відчуваючи незручностей.

Тепер у мене є відмінний рюкзак-переноска Stokke і я можу насолоджуватися спілкуванням зі своєю дитиною не відчуваючи незручностей

Автор: Наталія Горобець

У статті використані ілюстрації Наталії Горобець

Новости