Перевірити штрафи ГИБДД по водійському посвідченню онлайн в 2019 році

  1. Як перевірити штрафи ГИБДД з прав водія
  2. Сервіс онлайн перевірки штрафів з прав
  3. Навіщо перевіряти штрафи тільки за водійськими правами

Сьогодні перевірити штрафи ГИБДД по водійському посвідченню можна через Інтернет. Цей спосіб є одним з найшвидших і зручних для водіїв, у яких кілька автомобілів. Через номер ВУ вивантажуються тільки порушення, зафіксовані співробітниками ДІБДР.

Як перевірити штрафи ГИБДД з прав водія

У мережі достатня кількість сервісів, що пропонують перевірити наявність штрафів за порушення дорожнього руху У мережі достатня кількість сервісів, що пропонують перевірити наявність штрафів за порушення дорожнього руху. Але для отримання повної і достовірної інформації варто користуватися найбільш великими і офіційними ресурсами.

Перевірку можна здійснити на офіційному сайті ГИБДД в режимі онлайн:

  1. Спочатку важливо вказати, що пошук ведеться по водієві.
  2. Вводиться серія і номер водійських прав. Введення допускається як на російській клавіатурі, так і на англійській розкладці. Номер може бути цифрового формату або з додаванням букв.
  3. Після натискається кнопка «Знайти». Протягом декількох хвилин завантажується результат. Його можна роздрукувати.

Ще така можливість доступна на сайті держпослуги . Щоб подивитися штрафи необхідно авторизуватися в системі. В активні поля ввести номер посвідчення і реєстраційне свідоцтво ТЗ. При наявності штрафів їх можна відразу оплатити в режимі онлайн.

Перевірка через Яндекс штрафи є альтернативним варіантом виявлення виявлених порушень. В системі Яндекса розроблена спеціальна форма для внесення даних водійського посвідчення. Перевагою ресурсу є його простота використання і легкість заповнення. Для пошуку допускається вносити не тільки відомості про посвідчення, але і свідоцтво про реєстрацію авто. При виявленні штрафів система дозволяє їх оплатити.

Сервіс онлайн перевірки штрафів з прав

Дізнаватися про штрафи під час стало досить вигідно. Якщо внести оплату до закінчення 20 днів з моменту винесення постанови, то розмір санкції можна зменшити вдвічі. При перевірці штрафу через Яндекс ви побачите не тільки інформацію про стягнення, а й можливість застосування знижки, і період її дії.

Раз на добу ГИБДД оновлює свою базу. Враховуються всі платежі, що надійшли за останній день.

Навіщо перевіряти штрафи тільки за водійськими правами

Повірити наявність штрафу за водійськими правами може знадобитися в наступних випадках:

  1. Під рукою є тільки посвідчення водія. Часто свідоцтво про реєстрацію ТЗ зберігається в машині.
  2. Порушення допущено за кермом службового або чужого автомобіля, а доступ до всіх документів на автомобіль неможливий. Права є особистим документом водія і завжди знаходяться при ньому.
  3. Постанова виписано співробітником ДІБДР. Дані вашого посвідчення внесені в протокол. Якщо в момент винесення штрафу вироблялося фото або відео фіксація, то в завантажених даних будуть відображені відповідні матеріали.

При такій перевірці не завантажуються постанови, винесені на основі даних з відеокамер. Камера просто фіксує процес руху і закріплює порушення правил за конкретною машиною. Особу водія в народних обранців ідентифікується.

Новости