Перлинні дорогоцінні прикраси - модний фаворит з перлів і головний вибір у 2018 році

  1. Сережки з перлами
  2. Шийні дорогоцінні прикраси з перлами
  3. Модні брошки з перлами

06.12.2017 06

Креативні ювеліри і прихильники традицій, юні панянки і пані елегантного віку не втомлюються цитувати велику мадмуазель Шанель: «Перли завжди правий». Чим так надихали її і продовжують окриляти сучасних дизайнерів крихітні перламутрові кульки? Може бути неповторно ніжним мерехтінням і ідеальною формою? Або привабливою справжністю? Як би там не було, а в 2018 році перли знову буде фаворитом моди!

Безумовне підтвердження тому - останні фешн-покази, на яких було чимало перлинних прикрас. Класичних і незвичайних, доповнюють вечірні туалети і кежуал-комплекти. Подивимося, що пропонують нам творці моди, і знайдемо в каталогах Maysaku подібні прикраси.

Сережки з перлами

Чималу роль у створенні поетичних образів від Valentino зіграли сережки - довгі ланцюжки, завершення сферичними перлинами. Чи то крихітні планети, утримувані всесвітом, то чи росинки, зірвалися з вологого пелюстки. Представляємо вам сережки, витримані в тій же концепції.

Детальніше Детальніше

Бренд Erdem пропонує орієнтуватися на пасторальний вантажу. Жінок усього світу підкорюють зворушливі сережки в дусі Провансу: мініатюрні пташки в стилізованій золотій клітці з перлинами. Погодьтеся, небанальне прочитання модного анімалізму. У колекції Maysaku є своя версія дорогоцінних пташин.

Детальніше Детальніше

Ірландка Simone Rocha створила дивовижний синтез, знайшовши баланс нарядів та зачісок Princess з зухвалою асиметрією перлинних сережок. Саме чудове, що не обов'язково шукати в ювелірних салонах саме такі моделі. Асиметричні прикраси легко скласти самостійно, взявши по одній сережці з двох пар, що поєднуються по дизайну. Найцікавіший варіант - контраст мініатюрної і великої сережок.

Детальніше Детальніше

Шийні дорогоцінні прикраси з перлами

Англійка Sarah Jane Burton створила для весняно-літнього сезону 2018 чарівні наряди для бренду Alexander McQueen і незвично обіграла класичне намисто-чокер. Неповторного шарму прикрасі надали підвіски-Шарми різних форм і розмірів. Результат - коштовність, гармонійно об'єднала старовину і своєрідну модну браваду. Ювеліри Maysaku воліють в Чокер максимальне наближення до класики, але при бажанні нескладно доповнити скромне намисто знімною підвіскою або декількома. У такому випадку для більшої ефектності беріть різнорозмірні шарм.

Детальніше Детальніше

Зовсім недавно модниці і мріяти не могли, не схибив проти гарного смаку, носити розкішні шийні прикраси зі светрами і водолазками. Позбавляє від табу колекція Prabal Gurung. Можливо, змішання традицій в житті допомогло американському модельєрові непальського походження переступити межу - він запропонував надягати кольє-пластрон, прикрашене перлиною, поверх светра з коміром-гольф.

Детальніше Детальніше

Модні брошки з перлами

В ідеї французького бренду Sonia Rykiel щасливо зійшлися кілька актуальних тенденцій: мода незвичайно носити брошки, великі розміри прикрас і перли. Яскравий дизайн ювелірного виробу і використання його в якості застібки для піджака розміру оверсайз, робить вигляд епатажним. А більш стриманий жакет, застебнутий великою брошкою, буде доречний навіть в робочий час. Коштовність нескладно підібрати в колекції Maysaku.

Детальніше Детальніше

2018 й наближається. Хочете отримати його прихильність? Зустрічайте Новий рік в модних прикрасах з перлами!

Повернутися до списку новин

Чим так надихали її і продовжують окриляти сучасних дизайнерів крихітні перламутрові кульки?
Може бути неповторно ніжним мерехтінням і ідеальною формою?
Або привабливою справжністю?
Хочете отримати його прихильність?

Новости