Перша десятка | Французькі парфуми - традиція якості

31.12.2012 31

Французька парфумерія - всіма визнаний світовий лідер в індустрії запахів. А які французькі компанії і парфумерні будинку вважаються елітними і популярними - тобто кращими з кращих?

Вашій увазі пропонується список десяти найбільш визнаних парфумерних брендів Франції:

  • Chanel: Офіційна назва найвідомішого паризького будинку моди - Chanel SA Він був заснований кутюр'є Габріель «Коко» Шанель в 1909 році. Компанія спеціалізується на виробництві предметів розкоші - готового одягу, дизайнерських моделей одягу, жіночих сумок , Косметики, парфумерії та аксесуарів.
  • GUERLAIN: Цей парфумерний будинок був заснований в 1828 році і вважається одним з найстаріших у світі. Проте, у цього бренду є коло ревних шанувальників. Його продукція характеризується відомим в світі акордом «Герлінад», за назвою духів, випущених в 1921 році будинком Guerlain.
  • Christian Dior: парфумерна лінія, що випускається будинком Christian Dior SA, який був заснований відомим дизайнером одягу Крістіаном Діором. Компанією володіє відомий бізнесмен Бернар Арно. У 1947 році відбулася прем'єра духів цього бренду, і називалися вони Miss Dior. Серед інших популярних парфумів можна назвати Addict, Jadore, Homme і Poison.
  • Cartier: Cartier SA був заснований в 1847 році в Парижі. Ця французька компанія входить в число лідерів по виробництву предметів розкоші, годинників і ювелірних прикрас. У 1981 році вперше вона випустила парфуми. Сьогодні вона представлена ​​лінією елітної парфумерії, добре відомої публіці: Delices De Cartier, Le Baiser Du Dragon, Eau de Cartier, Must de Cartier Pour Homme, Must de Cartier, So Pretty і Santos de Cartier.
  • Lancôme Paris: Під цим брендом випускається високоякісна елітна декоративна косметика . Фірма була заснована в 1935 році, а з 1964 року вона увійшла до групи L'Oréal. Lancôme виробляє косметичні засоби, серію засобів по догляду за шкірою , А також духи, які за вартістю можуть бути прирівняні до елітних. Це Magnifique, Magie Noire, Poeme, O De Lancome, Miracle, O Oui, Tresor і Tresor In Love.
  • Givenchy: Під цим брендом випускаються аксесуари, одяг, косметика і парфуми. Він був заснований дизайнером Юбером де Живанши в 1952 році. Він входить до групи LVMH. Поряд з Dior, він є одним з відділень компанії LVMH.
  • Balenciaga: Цей будинок моди заснував іспанський дизайнер баскського походження Крістобаль Баленсіага, і сталося це в 1914 році. Нині брендом володіє PPR, французька міжнародна компанія. У 1946 році вона вперше представила свої парфуми Le Dix.
  • Cacharel: виробництво брендових аксесуарів, парфумерії та готового одягу. Фірма була заснована в 1964 році Жаном Буську. Його батько продавав швейні машини, а сам Буську вирішив відкрити в Парижі будинок моди під назвою Le Marais. Успіх цього підприємства спонукав його на створення бренду Cacharel. Ось лише деякі з найбільш відомих парфумів цієї марки: Loulou, Loulou Blue, l'Homme, Noa, Gloria, Nemo і багато інших.
  • Hermes: Компанія спеціалізується на конструюванні, виробництві і продажу предметів розкоші, одягу і духів. Вона була заснована в 1837 році Тьєррі Ерме, а з 1951 року стала виробляти духи. У парфумерної лінії є духи як для жінок, так і для чоловіків.
  • Lacoste: основний напрямок компанії - виробництво одягу. Вона заснована в 1933 році і спеціалізується на виготовленні одягу, взуття, шкіргалантереї, духів, окулярів, годинників та інших предметів розкоші. Лінійка парфумів цієї фірми включає в себе Elegance, Challenge, Essential, Essential Sport, Joy of Pink, Inspiration, Lacoste Pour Homme.

Статті по темі

А які французькі компанії і парфумерні будинку вважаються елітними і популярними - тобто кращими з кращих?

Новости