Першим покупцем iPhone 4S став перекупник з Голландії

  1. У п'ятницю, 14 жовтня, в багатьох країнах світу почалися продажі смартфона iPhone 4S. У Франції...

У п'ятницю, 14 жовтня, в багатьох країнах світу почалися продажі смартфона iPhone 4S. У Франції адміністрація бутика Apple в Парижі біля Опери Гарньє роздавала картки з номерами, щоб не було заворушень і заворушень. На кожну людину належало по два смартфона.

З ночі перед магазином покупці займали місця, а сам магазин почав працювати на годину раніше, ніж зазвичай, в 8 ранку. Черга з бажаючих була інтернаціональною. Однак найпершим покупцем виявився Рєйнієр Боргаро з Голландії. Він зайняв чергу за новим iPhone з четверга і зізнався, що купує смартфон не для себе. Чоловікові заплатили для того, щоб він побував у Парижі і купив новинку. Про те, громадянин якої країни попросив голландця про такий послугу, невідомо.

Російські покупці, які також виявилися в iPone-черзі, розповіли, що у Франції Apple менш популярний, ніж в США, і тому купити новинку від Apple дещо простіше.

Однак навіть ціна не бентежить мисливців за iPhone. У Франції iPhone 4S з 16 Гб коштує 629 євро, при цьому ціна на інтернет-ауціоне Ebay на iPhone 4S 32 Гб починається від $ 270 з прив'язкою до оператора. У Росії нова версія самого популярного смартфона в світі з'явиться лише до листопада. Однак уже зараз в Інтернеті можна знайти пропозиції купити новий iPhone в Росії за 100 тис. Рублів.

iPhone 4S працює на двоядерному процесорі Apple A5, аналогічний встановлений в планшетному комп'ютері iPad. У нього є 8-мегапіксельна камера. Смартфон підтримує технологію HSDPA, функцію голосового управління. також iPhone підтримує і нову функцію "хмарного сервера", яка дозволяє використовувати дані з серверів Apple на всіх пристроях з логотипом надкушеного яблука.


Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Новости