Персональні бутси Ліонеля Мессі зразка 2013 року

  1. Технології бутс Мессі - Adidas adiZero Messi 2013

Ця стаття присвячена бутсам Ліонеля Мессі зразка 2013 року. Фотографії нових бутс 2014 року - тут !

Бутси, виготовлені за участю зоряного футболіста - вже не новина. Адідас практикує це вже більше 20 років. Але з Ліонелем Мессі їм, схоже, пощастило. Лео клепає голи, як горішки клацає, а нагороди і титули сиплються на нього золотим дощем. Звичайно ж, до його бутсам прикута пильна увага мільйонів очей, тому ми і попросили бюро перекладів ТранЕкспресс допомогти нам підготувати матеріал про нові персоналізованих бутсах Ліонеля Мессі.

Лео Мессі - справжня футбольна ікона. З запуском нових бутс adizero f50 Messi від Adidas фанати зможуть бути ще ближче до свого кумира. Сам же гравець з'явився джерелом натхнення для кольору і дизайну нових бутс, який став черговим успіхом в лінійці adiZero F50.

Сам же гравець з'явився джерелом натхнення для кольору і дизайну нових бутс, який став черговим успіхом в лінійці adiZero F50

Начерки персональних бутс Ліонеля Мессі 2013

У той час як кращий футболіст світу продовжує бити рекорди і завойовувати міжнародне визнання, Адідас забезпечив лінійку взуття для Лео Мессі абсолютно нової кольоровою гамою. Бутси f50 adizero - атрибут безстрашного гравця. Спритний і швидкий, як блискавка, Мессі долає будь-які перешкоди на шляху до однієї-єдиної мети: забити гол для своєї команди. Тепер фанати можуть стати на крок ближче до свого героя, граючи в бутсах adizero f50 Messi, які є частиною нової колекції спортивного одягу і взуття «Мессі».

Дизайн бутс покликаний відобразити футбольну філософію аргентинця і включає логотип Мессі, вперше представлений в 2012 році. Колірна гамма бутс поєднує червоний і білий. Червоний - улюблений колір Мессі, який символізує небезпеку, яку він представляє на поле, а також його гаряче прагнення до перемоги. Чисте біле обрамлення уособлює легкість. В основі дизайну - швидкість, ритм. На підошві один червоний шип серед десяти білих представляє самого Мессі і його команду, адже тільки в складі команди він зміг досягти таких висот.

Мессі брав активну участь у створенні бутс. Товар пройшов десять великих випробувань. Бутса була створена після ретельного аналізу рухів спортсмена на поле. Мессі брав участь у всіх стадіях розробки моделі. Бутси adizero f50 Messi поєднують революційні технології та інженерну точність. Кожен аспект дизайну покликаний зробити спортсмена якомога швидше на футбольному полі. При вазі всього 165 г аdizero f50 Messi є однією з найлегших моделей бутс на ринку.

При вазі всього 165 г аdizero f50 Messi є однією з найлегших моделей бутс на ринку

Технології бутс Мессі - Adidas adiZero Messi 2013

  • Sprintskin - прошарок товщиною 1,5 мм з синтетичного матеріалу DUALMAX з ексклюзивним додаванням пресованої шкіри, що надає бутсі візуальний обсяг, - забезпечує легкість, зберігаючи при цьому природне взаємодія між бутсою і м'ячем, що особливо важливо для Мессі.
  • Sprintweb - це спеціальне текстуроване покриття бутси, що дозволяє контролювати м'яч на високій швидкості. Воно також надає бутсі еластичність і міцність.
  • Останній елемент конструкції - це Sprint frame, міцна, але легка підошва, також дуже важливий елемент зручною футбольного взуття.

Андреас Конрадс, старший менеджер по продукту компанії «Адідас Футбол», ділиться враженнями:

Це було складне випробування, але і велика честь. Мати власну лінійку футбольного взуття - це майже як потрапити в зал слави Адідас. Це визнання ми даємо нашим кращим спортсменам. Персоналізовані серії створені для того, щоб зблизити спортсмена і споживача. У випадку з Лео, я думаю, нам це вдалося. Ми продовжимо тісно співпрацювати з Лео і докладніше аналізувати його характер і стиль гри. Кожна наша зустріч дає простір творчості і сприяє появі нових ідей. Ми продовжимо розширювати межі, щоб завжди бути попереду, як Лео.

Ми продовжимо розширювати межі, щоб завжди бути попереду, як Лео

Створення персоналізованої серії Адідас - рідкісний привілей. Завдяки цьому, Мессі увійшов до вузького кола спортсменів, що удостоїлися такої честі, серед яких Девід Бекхем і Деррік Роуз. Кращий футболіст в світі тепер має власну персоналізованої серією найшвидших бутс на землі.

Лео Мессі представить свої ексклюзивні персоналізовані бутси на поле навесні 2013.

оцінка читачів

[Всього оцінок: 7]

Новости