Піца в мікрохвильовці: 13 рецептів піци в НВЧ-печі

  1. Як зробити піцу в мікрохвильовці
  2. Як приготувати піцу за 5 хвилин в мікрохвильовці
  3. Домашнє тісто для піци в мікрохвильовці
  4. Варіанти основи для мікрохвильової печі
  5. Рецепти піци в мікрохвильовці
  6. Піца в мікрохвильовці: рецепт з фото на готовій основі
  7. Піца в мікрохвильовці з готового тіста
  8. Піца з листкового тіста в мікрохвильовці
  9. Піца з дріжджового тіста в мікрохвильовці
  10. Домашня піца в мікрохвильовці Samsung
  11. Піца в мікрохвильовці з грилем
  12. Рецепт швидкої піци без гриля в мікрохвильовці
  13. Піца в гуртку в мікрохвильовці
  14. Швидка піца на батоні в мікрохвильовці
  15. Міні-піца в мікрохвильовці
  16. Рецепт на лаваші
  17. Заморожена піца: розігрів

Найшвидший варіант приготування піци - піца в мікрохвильовці: якщо приготувати інгредієнти заздалегідь, легко зробити піцу за 5 хвилин. Як приготувати піцу в мікрохвильовці за 5 хвилин, щоб вона була пропечённой як з духовки , - мрія любителя піци і зайнятого володаря мікрохвильовій печі. Рецепти приготовленої в мікрохвильовій печі піци заощадять час, з ними легко і швидко готувати смачну піцу в домашніх умовах на готовій основі, листковому або дріжджовому тесті.

Мікрохвильова піч, як правило, використовується будинку для розігріву замороженої піци. Готова випічка з піцерії часто потребує підігріві, і остигнула домашню піцу складно зробити гарячої без використання мікрохвильової печі.

Як же можна приготувати піцу в мікрохвильовці і скільки її готувати - питання, яке хвилює користувачів кухонного приладу, який став зручним помічником в кожному будинку. У мікрохвильовій печі піцу дійсно можна приготувати всього за 5 хвилин, отримавши на виході швидкий перекус, сніданок або повноцінне блюдо з улюбленої начинкою .

Тестовед радить. Важливо розуміти, що від моделі - LG, Samsung, - комплектації - з грилем, без гриля, з конвекцією або без неї, - з урахуванням потужності СВЧ-печі, буде залежати, за скільки часу приготуватися Ваша піца. На приготування і випікання домашньої піци в мікрохвильовці у Вас може піти 15 хвилин, 10 хвилин, мінімальний час приготування складе 5 хвилин.

Рецепт піци, приготованої в мікрохвильовці, з фото і покроковий процес приготування, запропонований в добірці варіантів з домашньої колекції, вдало замінює швидкий спосіб випікання італійського частування в сковороді ще швидшим - в мікрохвильовці.

Як зробити піцу в мікрохвильовці

Попередня підготовка продуктів зробить швидким процес приготування піци в мікрохвильовці. Тісто і начинка, як відомо, складають основу піци. СВЧ-піч має явні переваги перед іншими способами - швидкість запікання, рівномірний прогрів. Для отримання смачної готової випічки зверніть увагу на корисні поради:

  1. Тісто необхідно робити пластичнее, ніж для духовки;
  2. Піца запікається в спеціальному посуді, призначеної для СВЧ-печей;
  3. Готове листкове тісто перед розкачування слід розморозити;
  4. Корж розкочуйте тонкий, тоді час випікання скоротиться, і піца НЕ підгорить;
  5. листкове тісто Філло укладається на основу декількома листами, кожен з яких слід промазати маслом;
  6. Дріжджове тісто після замісу можна відразу відправляти запікатися, основа з дріжджового тесту не вимагає вистоювання;
  7. При використанні для начинки морепродуктів - кальмарів, креветок, мідій або замороженої суміші Морський коктейль, - таких морських мешканців слід попередньо відварити;
  8. Листя базиліка, орегано додадуть швидкої випічці неповторний аромат;
  9. Щоб піца вийшла з острінкой, змастіть тісто готової гірчицею або додайте в начинку пекучий перець Чилі за смаком;
  10. Помідори вдало замінює томатна паста, томатне пюре або томатний кетчуп;
  11. Ковбасу вибирайте на свій смак, якщо хочете, щоб піца на смак вийшла пікантною, використовуйте кілька видів ковбаси: Мисливські ковбаски, Сервелат, Салямі;
  12. Продукти для швидкої начинки частіше використовуються готові - ковбаса, смажене, варене або копчене м'ясо, відварені морепродукти;
  13. Твердий сир Пармезан зробить смак піци насиченим, м'яка Моцарелла додасть випічці ніжності і соковитості;
  14. Сирна стружка повинна бути середнього розміру, тоді сир встигне розплавитися, і піца покриється апетитною скоринкою.

Як приготувати піцу за 5 хвилин в мікрохвильовці

Як приготувати піцу за 5 хвилин в мікрохвильовці

Автор: ТестоВед

3 хв на підготовку

5 хв на приготування

240 кКал на 100 г

Піца в мікрохвильовій печі за 5 хвилин - рецепт з фото в домашніх умовах.

  • борошно - 150 г;
  • вода - 70 мл;
  • сіль - пучку.
  • ковбаса;
  • гриби печериці;
  • сир твердий - 150 г;
  • сметана - 2 ст.л .;
  • томатний кетчуп - 3 ст.л.
  1. У посуд просіваємо необхідну кількість борошна згідно рецепту. У борошно всипаємо сіль, перемішуємо і поступово підливати теплу воду. Замішуємо тісто руками. Промиті гриби кришимо і злегка обсмажуємо на сухій сковороді кілька хвилин. Ковбасу нарізаємо кружечками або соломкою. Сир тремо на тертці.
  2. Розкачуємо тісто в тонкий корж. З мікрохвильовій печі виймаємо скляну тарілку, що обертається, витираємо її серветкою. Прикладаємо до тарілці корж тіста: якщо тісто підходить за розміром, укладаємо його в блюдо, обрізавши зайве тісто по колу. Ставимо тарілку з тестом в мікрохвильовку і готуємо заготівлю на максимальній потужності 3 хвилини.
  3. Для приготовлення соусу на піцу сметану змішуємо з томатним соусом (кетчупом). З мікрохвильовки виймаємо запечене тісто і наносимо на корж соус. Першим шаром розкладаємо ковбасу, рівномірно покриваючи поверхню тесту. Другий шар - смажені гриби.
  4. Засипаємо піцу сиром. Відправляємо піцу в мікрохвильовку на максимальну потужність на 5 хвилин. За п'ять хвилин тісто пропечеться, начинка стане соковитою, сир встигне розплавитися. Піца в мікрохвильовці готова і її можна подавати до столу.

Домашнє тісто для піци в мікрохвильовці

Яке тісто потрібно для приготування піци в мікрохвильовій печі? Тісто можна приготувати своїми руками домашнє або купити будь-який вид м'якого тесту. Тісто для випікання в мікрохвильовці обов'язково має бути м'яким, м'якше традиційного тесту . Тісто для такої випічки підходить листкове, дріжджове і прісне без дріжджів.

Варіанти основи для мікрохвильової печі

Швидка піца в мікрохвильовці нерідко випікається на готовій основі, її ще називають заготівлею. Замість тесту в якості основи використовують хліб, готують піцу на батоні, на лаваші. Такі заготовки не вимагають попереднього випікання, беручи їх за основу, в лічені хвилини можна зробити смачний відкритий пиріг.

Щоб піца з тіста вийшла по краях хрусткою, тісто необхідно запекти окремо на високій потужності, на запечений корж викласти начинку і знову відправити в СВЧ-піч.

Рецепти піци в мікрохвильовці

Рецепт піци в мікрохвильовці з фото стане порятунком господині без кулінарного досвіду і навичок у випіканні справжньої піци. Рецепти з фото крок за кроком стануть в нагоді, коли потрібно швидко приготувати смачненьке, але лінь стояти біля плити. У спекотні дні складно готувати в духовці, а в мікрохвильовці - легко.

Приготування піц з такими рецептами стане улюбленою домашньою заняттям. Використовуючи мікрохвильову піч, можна робити міні-піци, піцу в гуртку. Смачною виходить випічка з коржами з швидкого домашнього тесту, на листковому, дріжджовому тесті, на готовій основі.

Піца в мікрохвильовці: рецепт з фото на готовій основі

Інгредієнти: готова основа для піци - 1 корж; шинка - 200 г; цибуля ріпчаста - 1 головка; солодкий болгарський перець - 1 шт .; помідори свіжі - 2 шт .; маслини без кісточок - половина склянки; майонез - 2 ст.л .; кетчуп томатний - 1 ст.л .; сир - 150 г.

Рецепт приготування піци в мікрохвильовці на готовій основі. Основу змащуємо соусом з майонезу і кетчупу. Наступним шаром укладаємо нарізані півкільця шинки, слідом скибочки цибулі, шматочки перцю, маслини і кружечки помідорів. Посипаємо тертим сиром. Запікаємо п'ять хвилин на максимальній потужності до освіти легкої сирної скоринки.

Запікаємо п'ять хвилин на максимальній потужності до освіти легкої сирної скоринки

Піца в мікрохвильовці з готового тіста

Інгредієнти: готове тісто (дріжджове або без дріжджів) - 500 г; помідори - 2 шт .; мисливські ковбаски - 1 шт; копчена курка - 100 г; оливки без кісточок - за смаком; томатна паста - 1 ст.л .; майонез - 1 ст.л .; м'який сир - 100 г.

Процес приготування. Розкачуємо тісто готове за розміром страви, за допомогою гострого ножа обрізаємо краю. Відправляємо основу для піци з готового тіста в СВЧ-піч на максимальну потужність. Випікаємо 2-3 хвилини. Змащуємо спечений корж сумішшю майонезу і кетчупу. Викладаємо кружечки помідорів, нарізану курку, оливки. Ковбаски подрібнюємо і покриваємо ними попередній шар. Закриваємо шматочками м'якого сиру. Тримаємо піцу в мікрохвильовці ще 5 хвилин.

Піца з листкового тіста в мікрохвильовці

Піца на покупному листковому тісті готується за дві секунди, якщо дозволяє час, і є бажання возитися з домашнім тестом, то зробіть заміс листкового тіста швидкого приготування самостійно.

Знадобиться: листкове дріжджове тісто - 1 лист; ковбаса - 100 г; консервовані гриби - половина склянки; сир твердих сортів - 150 г; майонез - 1 ст.л .; томатний соус - 1 ст.л.

Простий спосіб приготування. Лист листкового тіста розкочуємо качалкою або розправляємо руками за розміром форми. Корж укладаємо в форму і відправляємо в мікрохвильовку на 4 хвилини. Нарізаємо ковбасу і гриби. Змішуємо томатний соус з майонезом. Спечений основу змащуємо соусом, викладаємо начинку з ковбасою і грибами. Присипаємо тертим сиром. Відправляємо піцу в мікрохвильовку на 5 хвилин при високій потужності. Подаємо до столу швидку піцу, приготовлену в мікрохвильовці з листкового тіста.

Піца з дріжджового тіста в мікрохвильовці

Знадобиться на тісто: борошно - 200 г; дріжджі - 20 г; молоко - 120 мл; куряче яйце - 1 шт .; цукровий пісок - 1 ст.л .; рослинне масло - 30 мл; сіль. Для начинки: сир - 200 г; куряче яйце - 2 шт .; мариновані огірки - 3 шт .; сардельки - 200 г; помідор - 1 шт .; солодкий перець - 1 шт.

Як приготувати. Розводимо дріжджі в теплому молоці з цукром і даємо підійти в теплому місці протягом 15 хв. Вливаємо їх в борошно, додаємо яйце, рослинне масло і сіль, замішуємо тісто. Викладаємо його на блюдо від мікрохвильовки.

Відварюємо яйця круто, рубаємо їх ножем і змішуємо з половиною тертого сиру. Солоні огірки нарізаємо півкільцями. Сардельки ріжемо в довжину смужками. Помідор і перець скибочками. Начинка готова.

Розподіляємо по тесту шари. Першим шаром йде сир з яйцями. Наступний - солоні огірки і сардельки, на них шар помідорів. Зверху перець. Піцу посипаємо залишком сиру, натертого на тертці. Ставимо страву в піч і випікаємо 8 хвилин на повній потужності.

Домашня піца в мікрохвильовці Samsung

Samsung - відома марка мікрохвильовій печі, і такий прилад користується популярністю серед більшості господинь. Кожен купив таку піч бажає дізнатися, як приготувати піцу в мікрохвильовці з грилем.

Інгредієнти: борошно - 150 г; дріжджі свіжі - 1 ч.л .; вода - чверть склянки; сіль - щіпка; цукор - 1 ч.л .; масло рослинне - 1 ст.л; салямі - 50 г; томатна паста - 3 ст.л .; помідори - 2 шт .; сир - 50 г; свіжа зелень петрушки - 2 гілочки.

Як приготувати. Щоб зробити тісто для домашньої піци, змішуємо дріжджі, воду, сіль, цукор і рослинне масло. Порційно додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Ми залишаємо на 30 хвилин на расстойку. Плоске блюдо для мікрохвильовки присипаємо борошном і прямо на ньому розгортає тісто в тонкий пласт. Змащуємо корж томатною пастою. Розподіляємо кружечки салямі, помідори і сирну стружку.

15 хвилин випікаємо піцу в мікрохвильовій печі з грилем Samsung при потужності 800 Вт. Під грилем піца пропечеться і всередині стане соковитою, по краях вийде засмаженої, як з духовки. Готову гарячу піцу покриваємо рубаною зеленню.

Піца в мікрохвильовці з грилем

Будуть потрібні такі продукти: борошно - 300 г; дріжджі швидкодіючі - 10 г; вода тепла - половина склянки; яйце куряче - 1 шт .; цукор - 1 ч.л .; сіль - 1 ч.л .; рослинне масло - 2 ст.л .; італійські трави - за смаком; креветки - 200 г; маслини без кісточок - 100 г; сир твердий - 100; томатний кетчуп - 2 ст. л.

Етапи приготування. У глибокому посуді змішуємо яйце, борошно, воду, дріжджі масло. Всипаємо сіль, цукор і сушені італійські трави. Перемішуємо продукти і замішуємо тісто. Готуємо креветки - відварюємо або обсмажуємо. Виймаємо прозоре блюдо з мікрохвильовки. За його розміром формуємо основу для піци і змащуємо тісто кетчупом. Відправляємо коржик в мікрохвильовку на 10 хвилин при потужності в 600 В з включеним грилем.

Через 10 хвилин викладаємо креветки і маслини. Посипаємо сирної стружкою і знову в мікрохвильовку, поки сир не розплавиться - це близько 2 хвилин. Залишимо піцу в виключеною мікрохвильовці ще на 5 хвилин.

Рецепт швидкої піци без гриля в мікрохвильовці

Компоненти: борошно - 1,5 склянки; оливкова олія - ​​3 ст.л .; вода - половина склянки; сухі дріжджі - 15 г; сіль - 0,5 ч.л .; цукор - 1 ч.л .; кольорова капуста - 100 г; помідори - 2 шт .; морква - 1 шт; кабачки - 1 шт .; консервована кукурудза - півсклянки; стручкова квасоля - пучку; сир твердих сортів - 150 г; кетчуп - 2 ст.л .; майонез - 1 ст.л ...

Як приготувати піцу без м'яса в мікрохвильовці. Своїм та чистимо овочі. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, ріжемо їх на частини. Моркву натираємо на тертці, кабачки нарізаємо скибочками разом з помідорами. Овочі, крім помідорів і моркви заливаємо окропом на 3 хвилини. Обдаємо холодною водою і обтирає кухонним рушником.

Дріжджі розводимо в теплій воді. Всипаємо цукор і дрібку борошна. Ставимо опару в тепло і даємо час утворитися бульбашок. Вливаємо олію, вводимо порційно борошно і вимішуємо м'яке тісто. Розкачуємо і вирізаємо тонку корж. Укладаємо основу в змащену маслом форму і руками робимо бортики. Змащуємо корж кетчупом і викладаємо овочі шарами:

  1. кольорову капусту;
  2. морква і кабачки;
  3. зерна кукурудзи;
  4. квасоля;
  5. помідори;
  6. майонез;
  7. сир.

Випікаємо вегетаріанську піцу 15 хвилин без гриля на 100% потужності в мікрохвильовці.

Піца в гуртку в мікрохвильовці

Швидкий сніданок - піца в гуртку за 5 хвилин. Тісто для піци в мікрохвильовці має бути рідким, заміс тесту робиться на 1 порцію прямо в гуртку, в якій Ви збираєтеся спекти піцу.

Інгредієнти на одну піцу: борошно - 4 ст.л .; молоко - 3 ст.л .; розпушувач - 2 г; соняшникова олія - ​​1 ст.л .; сосиски - 30 г; соус томатний - 1 ст.л .; м'який сир (Моцарелла) - 30 г; сіль за смаком; орегано.

Рецепт приготування піци в гуртку, яка готується всього за 5 хвилин. Беремо чайну чашку 200 мл. Обсяг чашки, що підходить для мікрохвильовки, використовуємо з таким розрахунком, що під час випікання в печі тісто збільшиться в об'ємі. Змішуємо борошно, розпушувач і сіль в гуртку. Вливаємо молоко і масло, перемішуємо. Ложкою викладаємо томатний соус. Сир, тертий на дрібній тертці, змішуємо з орегано і розподіляємо таким шаром. Сосиски ріжемо кружальцями і кладемо на сир. Запікаємо в мікрохвильовці на повній потужності протягом 90 секунд. Виймаємо, перевіряємо на готовність, відправляємо знову в піч. Випікаємо блюдо в чашці до готовності - це займе приблизно ще 1-2 хвилини в залежності від потужності Вашої мікрохвильової печі.

Швидка піца на батоні в мікрохвильовці

Інгредієнти: ковбаса - 200 г; білий хліб (батон) - 200 г; куряче яйце - 2 шт .; мариновані печериці - 40 г; помідори - 2 шт .; сметана - 90 г; сир твердий - 150 г; оливкова олія - ​​1 ст.л .; сіль - 0, 5 ч.л .; томатна паста - 2 ст.л .; зелень.

Рецепт приготування покроково. Ріжемо помідори і ковбасу тоненькими кільцями. Консервовані гриби кришимо пластинами. Щоб зробити основу для піци, нарізаємо дрібними шматочками білий батон, вбиваємо яйця. Солимо і змішуємо.

Страва від мікрохвильовки змащуємо маслом, викладаємо хлібну заготовку. Розподіляємо її ложкою рівномірно по блюду. Сметану з'єднуємо з кетчупом і змащуємо хлібну основу. Кладемо ковбасу, помідори, гриби і засипаємо тертим сиром. Відправляємо блюдо в мікрохвильову піч на 10 хвилин на максимальній потужності.

Міні-піца в мікрохвильовці

Рівномірно і швидко готується в мікрохвильовці міні-піца з листкового тіста. Інгредієнти до рецептом: листкове тісто - 300 г; Салямі - 200 г; оливки - 10 шт. (за бажанням); ріпчаста цибуля - одна головка; томати - 2 шт .; масло вершкове - 2 ст.л; сир - 50 г; перець чорний мелений.

Етапи приготування: Розкачуємо листкове тісто в пласт товщиною 1 см, нарізаємо його на маленькі порції і формуємо бортики. Інгредієнти для начинки, попередньо нарізані розкладаємо шарами: Салямі, оливки, томати, цибулю кільцями. Розтопленим маслом поливаємо начинку. Посипаємо тертим сиром і перцем. На середньої потужності мікрохвильові печі випікаємо піцу 10 хв. Ми залишаємо ще на 5 хвилин на максимальній потужності до повної готовності.

Ми залишаємо ще на 5 хвилин на максимальній потужності до повної готовності

Рецепт на лаваші

Інгредієнти: тонкий вірменський лаваш - 1 шт .; буженина - 150 г; помідори - 1 шт .; сир - 100 г; майонез - 1 ст.л .; кетчуп - 2 ст.л.

Як зробити в домашніх умовах піцу. Лаваш змащуємо кетчупом. Розкладаємо по поверхні тонко нарізану буженину. Зверху укладаємо колечка помідор. Робимо сіточку з майонезу. Сирної стружкою присипаємо піцу з лаваша. Ставимо в піч і випікаємо 10 хвилин на високій потужності.

Заморожена піца: розігрів

Як правильно розігрівати або готувати в мікрохвильовці, якщо піца заморожена? Відповідь на це питання буде залежати від ступеня заморозки. Якщо піца тривалий час перебувала в морозильній камері глибокої заморозки, то перш, ніж готувати, її необхідно розморозити при кімнатній температурі протягом 1 години.

У мікрохвильовці, оснащеної режимом розморожування, піца одночасно розморожується і готується (розігрівається) протягом 10 хвилин.

Новости